Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeże mięsko

nie ośmieszajcie się głupimi topikami, czy wróci do was ex

Polecane posty

Gość świeże mięsko

:D jak w temacie nie bądźcie głupie i naiwne, bo i tak nie wróci :) i piszę to będąc obecną dziewczyną faceta,który zostawił swoją ex po wielu latach związku a tamta zamiast się otrząsnąć zachowuje się jak wariatka i jeszcze przeżywa:D

Gość dziś ja jutro ty P
dziś jesteś świeże mięsko, a znając takich facetów jak Twój już za jakiś rok będziesz mięskiem już zleżałym. Weź to sobie pod rozwagę zanim włączysz komputer by kogoś obrażać :)

Gość 35
poza tym do mnie po roku facet chciał wrócić i wydzwaniał i jęczał :O więc nie bądz taka pewna mięsko Ty moje

Gość świeże mięsko
ale wiecie co naprawdę wam współczuję:D takie biedne i porzucone a w związkach byłyście zapewne potworami dla swoich facetów a teraz płacz i zgrzytanie zębami:D

Gość dobre sobie...
zebys ty czasem nie musiala sie ogarnąć bo twoim super zajebistym obecnym facecie.... raczej nie swiadczy o nim dobrze skoro zostawil swoja partnerke po tylu latach... a ty głupia pindo masz jeszcze z tego satysfakcje??? kto wie moze za tydzien/miesiac/ rok inna bedzie tak pisała o Tobie kretynko:]

Gość dobre sobie...
zatem idz do tego super bohatera bo kto wie ile czasu zostało.... naciesz sie poki mozesz:]

Gość świeże mięsko
nie odejdzie ode mnie to wiem na pewno, bo jestem młodsza od niego 12 lat a wiadomo,że takie związki mają największe szanse na przetrwanie-wiem to nie tylko z własnego doświadczenia:D

Gość laska jedno dobrze pisze
te nadzieje eks są żałosne, nie wiem,jak można tak nisko upaść. i dwa- nie piszcie, że to źle o nim świadczy,że po paru latach zakończył związek- co to za myślenie? że jak do jednej się przykleił to do końca życia ma przy niej być? bo staż mają? związki się rozpadają, to nic dziwnego, za rozpad winę ponoszą dwie osoby, nie jedna

Gość świeże mięsko
o to mi właśnie chodziło, trzeba było dwa razy pomyśleć nim zrobiłyście awanturę o byle co. a sporo młodsze babki mają tę przewagę ,że będą się słuchać swoich ukochanych a nie przeciwstawiać i urządzać rzeźnie w domu jak to jest zwyczajem tych biednych "porzuconych" trzydziestek:D

Gość świeże mięsko
podbijam temat:D

Bo kobiety nie mają honoru :o a już najbardziej głupieją, jak świeżo po zerwaniu ich ex prowadza sie z ładniejsza od nich, to już wtedy mogiła :o

Gość świeże mięsko
podobno ja jestem ta brzydsza wg. niej tylko dlaczego on jest teraz ze mną a nie z nią?:D

Gość świeże mięsko
czyli panna z kompleksami:D tylko nie rozumiem jednego i staram się nad tym nie rozmyślać co Jego do niej jeszcze ciągnie hmm

Gość Dzieciaczku biedny
jaka ty glupia jestes zal mi ciebie,bo na röwiesnika cie nie stac tylko stary cap zainteresowal sie tobä. To tylko swiadczy o tobie ile jestes warta(nicccccccccccccccc)

Bydlak, honor ważna rzecz, ale niewskazany jest w kwestii uczuć. Nie sztuka unieść się honorem, gorzej żyć ze świadomością straconego uczucia przez resztę życia. Ale fakt, faceci zapominają niemal na drugi dzień, a większość kobiet nie umie tak szybko się pogodzić z tym,że związek należy do przeszłości

świeże mięsko, co jego jeszcze do niej ciągnie?? nie pytaj, może ją kochał, a Ty jesteś ucieleśnieniem jego fantazji w łóżku, choć oczywiście mogę się mylić :)

Gość kobiety nie maja honoru
nie bez powodu istnieje etos rycerski, honor mezczyzny, honor kobiety? co to? placz z byle powodu, histeria i ciagla paplanina o niczym?

Gość świeże mięsko
jak może ją kochać skoro jest ze mną:D? i żeby było jasne -nie tylko jestem ucieleśnieniem jego łóżkowych fantazji, mamy również wspólne zainteresowania i możemy rozmawiać niemal na wszystkie tematy. poza tym to,że ma 35 lat nie świadczy że jest starym capem i nie wygląda na swoje lata a wręcz przeciwnie-bardzo młodo.

Gość pffffffff
załosna jestes dxiewczynko...mam 23 lata i myslisz ze Pana Bogas za nogi złapałas??? obyś cie ta pewnosc siebie nie zgubiła...przeciez moze i cuebie wymienic na "młodszy" model....skoro to taki ogier pozyjemy zobaczymy....czy bedziesz taka happy za rok/dwa poza tym zadowalasz sie resztkami po innej kobiecie??? zycze szczescia bos jeszcze głuiputka :]

Gość pfffffffff
miało być "masz 23 lata :P"

Gość nieświeże mięsko
"a sporo młodsze babki mają tę przewagę ,że będą się słuchać swoich ukochanych' no tak, służąca w pakiecie :P

Gość wyjątkowa_inna
dobrze obrałaś nicka - jesteś tylko świeżym mięskiem ;)

Gość świeże mięsko
jesteście kąśliwe i zazdrosne ot co:p bo wam się nie udało:D

Ale powiem szczerze, że dziewczyna porzucona często staje się jak to powiedziała autorka "śmieszna". Byłam świadkiem zjawiska jak zdesperowana ex w wieku lat 27 urządziła pościg samochodowy za swoim lubym, zajeżdżała mu drogę, krzyczała, machała łapami i kończynami dolnymi, płakała, histeryzowała, błagała i ściemniała:D Co to się w bańce potrafi porobić:D

Gość wyjątkowa_inna
to nie zazdrośc tylko życie ;) życzę Ci jak najlepiej ale najczęściej faceci po długich związkach muszą odreagowac, często na jednej dziewczynie się nie kończy ...

Gość świeże mięsko
Wyjątkowa... tyle ,że on chce być ze mną poważnie a nie bawić się -rozumiesz?:)

A skąd pewność, że chce być na poważnie? Wgląd w przyszłość miałaś?:D Pewne to są tylko dwie rzeczy jak to mówią demotywatory.pl - to, że umrzesz i że w święta puszczą Kevina samego w domu.

Gość świeże mięsko
ustaliliśmy kilka spraw już na początku m.in. to że oboje chcemy żyć ze sobą w poważnym związku:):P