Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenny05.

rozjaśnianie czy przyciemnianie?

Polecane posty

Gość jenny05.

czesc wszystkim :) chciałabym zmienic kolor włosów, bo znudził mi się już mój naturalny. poprzednio caly czas rozjasnialam wlosy, ale bardzo mi sie niszczyly. byly szorstkie itp. wiec przestalam rozjasniac. teraz sie zastanawiam czy lepiej rozjasnic wlosy czy pomalowac np na czekoladowy brąz? co mniej niszczy włosy? (oczywiście chodzi mi o farbowanie u fryzjerki)

Gość jenny05.
damskie forum, a żadna nie wie? ;-)

Gość poszukiwacz zaginionej arki
Naj mniej niszczy unikanie fryzjerów. Ale co ja tam wiem, ja jestem meska szowinistyczna swinia :P

Gość poszukiwacz zaginionej arki
Jak widzę babe z piorami na glowie to zal.pl , przyczyna wiadoma prostownica+farby żal x 100

hej, w tym sezonie modne sa cieple odcienie brazu i blondu. Bardzo dobrze myslisz o tym przyciemnieniu- ale czy nie bedzie dla Ciebie szokiem skok z jasnych wlosow do ciemnych? ja bym Ci doradzila cieply czekoladowy jasny braz, oczywiscie u frzyjera. Skoro masz rozjasniane wlosy, fryzjer musi Ci je zapigmenowac i dpowiednio nalozyc farbe aby kolor sie za szybko nie zmywal i byl piekny, rowny i lsniacy

Gość jenny05.
dzięki za odpowiedzi :) bo juz myslalam, ze nikt nie odpowie. nie mam już jasnych blond wlosow, udalo mi sie wrocic do naturalnego koloru - popielatego blondu :-) dlatego myślę teraz o czymś ciemniejszym :-)

miodowy to blond, w zaleznosci od wlosow nie zawsze jest ladnym odcieniem, a jenny05. chce czegos ciemniejszego :)

wiesz, skoro masz popielate i ten odcien(chlodny) pasuje Ci do karnacji itp to nie bardzo z cieplym odcieniem, najpierw musisz okreslic czy dobrze sie czujesz w cieplym czy zimnym odcieniu bo to jest bardzo wazne przy wyborze koloru, a to ze sa modne cieple odcienie wcale nie oznacza ze kazdemu jest w nim dobrze ;D

Gość jenny05.
myślałam właśnie o jakimś chłodnym kolorku :) karnacje mam średniego koloru. ani jasna, ani ciemna. jedynie w lato dosc mocno się opalam :-) oczy mam jakieś niebiesko-szaro-zielone ;d

a powiedz, w czym sie lepiej czujesz- w czerwonej czy niebieskiej bluzce?

Gość jenny05.
niebieskiej. nie przepadam za czerwonym kolorem w ubiorze ;-)

wiec wolisz chlodne kolory. polecam Ci popielato-brazowe odcienie,ale tez zeby nie bylo za szaro. wszystko zalezy od tego, na jakich produktach pracuja w salonie :)

Gość jenny05.
ok, dziękuję za porady :-) pozdrawiam i życzę miłego wieczoru 🌻

Gość jenny05.
nie wieczoru, lecz nocy :-) Pa