Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia lola

Największa zemsta na eks to obojętność.

Polecane posty

Gość głupia lola

Zwłaszcza na takiego, który opuszczając was posiadał do was uczucia. Nic tak nie zaboli jak obojętność i pokazanie, że się jest szczęślwym. On w taki sposób zatęskni i doceni taką kobietę. To trudne zadanie, ja mu nie podołałam...i przegrałam walkę sama ze sobą. Pokazałam, że miał rację odchodząc. Teraz się wstydzę sama przed sobą. Zaciśnijcie zęby,nawet popadnijcie alkoholizm ;) jak nie potraficie sobie poradzić ale nie odzywajcie się do nich. Nie szukajcie kontaktu ani pocieszenia z ich strony. Nie pokazujcie bólu i cierpienia. Jak raz pokażecie to nie będziecie mogły przestac, aż przegracie.

Gość co być może
?

Gość mozliwe_ze_sie_
ucieszy i nic z tego nie zrobi, roznie bywa, ale jak zwiazek sie rozpada, to nie dzieje sie to bez powodu

Gość bubux
najlepiej pokazać się z nowym facetem- obowiązkowo przystojniejszym, bogatszym i z większym penisem i do tego trzeba wyglądać zabójczo, być totalnie cool i całą sobą prezentować to jak świetnie radzimy sobie bez niego. zawsze działa. niestety faceci nigdy nie czołgają się z powrotem wtedy kiedy chcemy pokazać jak niewiele dla nas znaczyli. a kiedy osiągnę fazę prawdziwej obojętności, to już nie ma tej satysfakcji, bo wtedy naprawdę już mi wisi były i nie budzi żadnych emocji..

Gość racjaaaaa
ale ciezko siew przemoc

Gość głupia lola
Jeśli ktoś jest teraz po rozstaniu i nie moze sobie dać z tym rady ale nie chce popełnić takiej samej głupoty niech do mnie napisze na maila. To mu wybiję wszelkie głupoty z głowy. Mówię serio :) Piszcie kkktgn@onet.eu

Gość tylko czy to zawsze działa
To chyba będę musiała potrenować bo za niedługo z byłym się spotkam na wspólnej imprezie. Wciąż mi zależy na nim ale właśnie nie wiem jak się zachowywać na tym spotkaniu.

Gość głupia lola
Neutralnie. Ani go nie unikaj ani za nim nie krocz. Po prostu jak kogoś kogo znasz ale nie utrzymujesz z nim bliskich kontaktów. jak cię o coś zapyta to mu grzecznie odpowiedz. sama nie zaczynaj rozmowy.

Gość tylko czy to zawsze działa
Boje się że nie dam rady ale będę się starać. Właśnie chciałam nie zagadywać do niego ew jakieś krótkie spojrzenie i raczej unikanie.

HA HA HA, wsze exy mają was głęboko, tak jak i ja mam swoją. Wymoczki.

Gość gość
2P29vwHWhihRgEroyvlc0NCe