Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mitotito

moj facet nie chce sie ze mna kochac

Polecane posty

Gość mitotito

mamy po 23 i 24 lata, nie uprawialismy jeszcze sexu, gdy ja mowie mu ze mam na niego ochote lub ze chce sie z nim kochac nie odpowiada mi ze tez chce tylko mowi aha lub oooo. gdy mowie mu ze kobieta potrzebuje adoracji i ze to nie ja mam go namawiac odpowiada ze przeciez wiem ze chce tego co ja. co jest z nim nie tak ????????

Gość w zastepstwie idola kafe
Poka fote

Gość Clam
może jest aseksualny

Gość mitotito
uwierzcie mi ze jestem ladna, wczesniej bylam w zwiazku 4 lata, nigdy nie musialam sie o to martwic, otrzymywalam propozycje sexu od facetow ktorzy mnie poznawali, nigdy sie na to nie godzilam. dlatego dziwi mnie fakt ze moj wlasny facet zachowuje sie tak jak sie zachowuje! do cholery :P

Gość rzuć ciote w cholere
wiem co mówie- nie zmieni sie a Ty bedziesz sie ciagle zastanawiać co jest z Toba nie tak.

Gość mitotito
wlasnie mowi ze chce, jak go przycisne ale chodzi mi o to zeby to on chcial, wyszedl z inicjatywa, od tego sa faceci a nie kobiety zeby prosili o sex :P macie jakies propozycje co zrobic zeby sie zmienil?

Gość w zastepstwie idola kafe
POWTARZAM POKA FOTE Nie ma foty, nie ma gadki

Gość witaj w kluubie
moj tez nie chce, wciaz kreci ze a to mnie szanuje za bardzo a to juz nie ma formy-50lat tej co dawniej, staje na glowie by go zaciagnac do wyrka

Gość mitotito
haha foty nie pokaze :P z reszta co to za roznica jak wygladam? skoro ze mna jest to jaka bym nie byla to powinien chciec isc ze mna do ozka :D

Gość no i dobrze
im wiecej gejów, tym wiecej lasek do wyrwania dla normalnych chłopaków

Gość Clam
ale to nawet minety nie było czy tylko z samym seksem jest problem?

Gość mitotito
kurde wlasnie tez zaczynam sie tak czuc :| nie podoba mi sie to i czuje ze sie kompromituje jak mu to mowie. jestem na 100 % pewna ze nie jest gejem, wiec o co moze chodzic?

Gość rzuć ciote w cholere
ja nie rozumiem jak sie mozna tak męczyć, przecież to frustrujące, upokarzajace- wiem bo tak miałam z ex, nie pomogły rozmowy, płacz, abstynencja- najgorsze było to że wmawiał mi że wszystko ok i widizałm że go podniecam- całowałam go po policzku, czuł mój zapach i mu już stawał, dlatego za cholere nie mogłam zrozumieć co jest. Raz mówił że zmęczony, raz że nie wie nigdy czy ja chce- widziałam że sie wykręcał. Postawiłam wiec sprawe jasno- że bez jego pożadania, inicjatywy seksu nie wytrzymam. No i odeszłam. Poznałam faceta który pożera mnie wzrokiem i jakby skrzydła mi urosły :)

Gość mitotito
hahaha now lasnie! identycznie mam! moze to ten sam facet? :P

Gość Clam
kiedyś znalem takiego kolesia co bał się sypiać ze swoją laską bo nie chciał żeby ona zaciążyła, chyba jej nie ufał (i wszelkim środkom antykoncepcyjnym też)

Gość *do
i co, znalazłaś innego?

Gość wisnia w pomaranczowym likierz
dziewczyno,po jaka cholere Ty sie tak meczysz?najgorsze co moze byc to plaszczenie sie przed facetem:O to z nim cos nie tak..albo ma jakies kompleksy,albo nie podniecasz go:O szukaj innego,no chyba ze wolisz dalej sie zadreczac ze cos z Toba nie tak,facet obnizyl Twoja samoocene do zera,sprawil,ze nie czujesz sie kobieta,a przeciez Ty jestes najwazniejsza! to facet ma zabiegac,a ty sie upokarzqasz...przystopuj,wiem co pisze,mo0j facet od 5 lat wciaz o mnie dba,sprawia ze czuje sie piekna,wyjartkowa i jedyna,sex jest cudny i to on przewaznie inicjuje...dzieki temu jest cudnie i naprawde czuje sie szczesliwa!czego i tobie zycze

moze facet po przejsciach jest potrzebuje bardziej wsparcia duchowego niz seksu przyjdzie czas i na to cierpliwosci

Gość jak dlugo sie znacie
mam kolege, ktory byl dlugo prawiczkiem, bo chcial uprawiac seks z ta najwlasciwsza osoba i czekal az do pewnosci

Jak już to z "wami" a nie z nim. :( Chuujowo się dobraliście i chociaż gówno mnie to obchodzi to radzę rozejrzeć się za kolesiem, który zamiast "och" "ach" :O zaspokoi Twój temperament. :D

Droga założycielko tematu, jesteśmy tylko i aż ludźmi ale nie umiemy niestety czytać w myślach innych istot podobnych do nas, które żyją na tej planecie. Nie ma co się zastanawiać czy facet jest gejem, ma kompleksy, ect. tylko po prostu, najzwyczajniej w świecie trzeba z nim o tym porozmawiać. Jesteście dorosłymi ludźmi, kochacie się, ufacie sobie więc rozmowa nie powinna sprawiać trudności. Po pierwszej "trudnej" rozmowie, każda kolejna z serii "trudnych" okaże się łatwiejsza. Przecież emocjonalny związek dwojga ludzi to także umiejętność rozmów z drugą osobą . Pozdrawiam Cieplutko. Ewa

Mitotito ja bym ci to wyjaśnił ale nie tutaj jak dasz e-mail to po wiem ci o co chodzi a przez e-mail może i podam ci gg wtedy wyjaśnię ci to bardo konkretnie.Uwierz mi ja chyba wiem o co chodzi

Gość tiaaa - jasne
ale to facet ma zawsze seks we łbie a kobieta to kocha du(p/ch)owo :P myśl dnia: "od tego sa faceci a nie kobiety zeby prosili o sex" ubawiłem się :D