Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Kazda z moich kolezanek dostala od rodzicow mieszkanie na studia

Polecane posty

Tylko moi nieudacznicy nie chcieli wziac kredytu. Niestety rodzicow sie nie wybiera. Ja musze sie meczyc w akademiku, a moje kolezanki podsmiewuja sie ze mnie wracajac z zajec do swoich nowych wyremontowanych i ciepolutkich mieszkanek

skoro bardziej szanujesz kolezanki niz rodziców to sorry ale chyba cos z toba nie teges nie pomyslalas ze rodziców zwyczajnie nie stac wstretna egoistko do roboty leniu

Gość ufctydrer
0/10

Gość wymyśl lepszą
prowo

Gość antyfankapolskichfashionistek
Ja mam tak do dziś. GNIJĘ NA WSI BEZ PRACY. Ale wyjeżdżam gdy tylko się nadarzy okazja. Jednakże w kierunku innym niż wszyscy sądzą. Bo tam nie zarobię. A mnie interesują tylko PIENIĄDZE już :( I pytanie mam - po co wszyscy jeżdża w kierunku A, jak i tak tam nie zarobią. Widocznie chodzi o cieplutkie wyremntowane mieszkanie. Ale kurde tak jakbym w Polsce nie mogła go mieć. No ale nie mogę. Muszę jechać gdzieś. Dosłownie :( Bo tego państwa NIE STAĆ na to by każdy obywatel miał tu mieszkanie. No to może zlikwidujmy to państwo i sie nie wygłupiajmy że obywatel tu jakiś jest :( MENEL. :(

Gość boziu boziu
nie podniecajcie się ludzie przecież dziewucha/chłopak jaja se robi a wy łykacie jak pelikany :D użyła słów "ciepolutkich mieszkanek" i to ją/jego zdemaskowało inaczej miałabym jeszcze wątpliwości

Gość sorry.....
No tak pewnie dziewczyna ma racje, niech rodzice stana na głowie i wynajmą mieszkanie.przeciez mamy świetny czas na to żeby sie zadłużać no nie ? Bedzie mogla sie pobawic i wogóle pełen luz. Kuuu.. a RODZICE CO ZĘBY W STÓŁ????????????????????????// OBUDŹ SIĘ I TROCHĘ ROZSĄDKU , zachowujesz sie jak dzieciak i ciesz sie że wogóle mozesz studiować Skad sie ci ludzi biora to ja nie wiem

a pomyslalas o tym,ze moze ich nie stac na taki kredyt?? Sama sobie zapracuj na mieszkanie pasozycie

Gość Ups...........................
Ciesz się że stać Cię na studia, bo nawet państwowe kosztują a na pewno są ludzie którzy chcieli by studiować ale ich nie stać.