Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedłuugo mmama

nagłe zawroty głowy - 36 tydzień

Polecane posty

Gość niedłuugo mmama

Od wczorajszego wieczora nagle, bez powodu, po wstaniu z łóżka dopadły mnie zawroty głowy. Od tamtej pory czasami na chwile ustają ale potem poleże chwilę, wstaję i znowu czuje jak świat wiruje. Jakie mogą być przyczyny? Innych dolegliwości nie zaobserwowałam. pozdarwiam

Gość Spadek cisnienia albo ANemia

Gość niedłuugo mmama
mam lekką anemię i z reguły bardzo niskie ciśnienie ale jeszcze nigdy nie powodowało to u mnie ciągłych i zawrotów:( Czytałam coś o tym że to może być odklejanie łożyska, jednak nie wiem czy nie przesadzam. Nie mam pojęcia co zrobić

Gość ja tak miałam
u mnie był to spadek glukozy we krwi wypij pół szklanki coca coli lub wody z cukrem i zobacz czy pomoże, postaraj się jeść regularnie ja tak miałam rano, po wstaniu z łóżka jak masz lekką anemię to powinnaś jakieś żelazo brać, gin nie zapisał ?

Gość niedłuugo mmama
biorę żelazo. u mnie te zawroty są od wczoraj, nawet w nocy gdy się budziłam i wstałam - kręciło się w głowie i to nieźle. Też myślałam ze może to cukier ale zjadłam czekolade i nie mineło...

Gość ja tak miałam
w takim razie musisz mierzyć ciśnienie i koniecznie powiedz o tym lekarzowi z czekolady cukier bardzo powoli się wchłania, lepiej jak jest coś w płynie

Gość niedłuugo mmama
Dzowniłam już do swojego prowadzącego ale nie odbierał więc zadzwonię później. Jestem straszną panikarą i już sobie wyobrażam że może to odklejanie łożyska, chociaż naprawdę nie mam dotakowych objawów a na wizycie kontrolnej byłam 3 dni temu. Wiem że jestem przerwrażliwiona:( Ale te zawroty to dla mnie coś kompletnie zaskakującego bo nigdy tak nie miałam. Pojawiły się tak nagle....Po kolacji i półgodzinnym leżeniu w łóżku!! Dziwna sprawa:(

Gość w tak poznej ciazy
Moga byc objawy zatrucia ciazowego ja bym pojechala na odzial zrobic wyniki...

Gość niedłuugo mmama
Czytałam że objawami zatrucia sa wysokie ciśnienie (mam bardzo niskie), białko w moczu (badania miałam tydzień temu i nie mam białka) i obrzęki (również nie mam), więc dlaczego myślisz że to zatrucie?

Gość uppppppppppppppppppi

u mnie takie zawroty głowy minęły po podaniu magnezu, ale ja miałam je już po ciąży. Na początku też myślałam, że to z powodu niskiego ciśnienia albo anemi.