Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem nic

pomocy czy to pasuje?

Polecane posty

mam swietne szpilki chcę je założyc dzisiaj do spodni na kant, ale nie wiem czy to pasuje poniewaz buty te mają odkryty palec!! co robic? czy na obecna pogode bedzie to pasowalo? do tego ubralabym czarne grube rajstopy (szpilki sa czarne lakierowane) nie mogę się zdecydować ;( pomóżcie kochane

Gość Ubierz
to tyko odkryty palec, jak zalozysz grube rajtki bedzie ok. ja w sylwka biegam w letnich szpilkach:classic_cool: tak wiec to wcale nie bedzie hardcore te Twoje

Gość ffrfrfr
hmm ! pokaz zdjecie :) nie zartuje ! tylko tych spodni i szpilek ! bo nie mam pojecia jak to moze wygadac

to ma byc stroj na moj wieczor panienski, bede w centrum uwagi ;)

Gość spodnie na kant
:o tak się mówi? Pierwsze słyszę... Ja bym nie założyła butów z odkrytym palcem w taką pogodę :o Chuj z grypą, ale na wszystko jest odpowiedni czas... Na odkryte palce czas jest w cieplejszych sezonach.

Gość fvfvffvvf
widać ze jesteś ograniczona ! ja można nie wiedzieć o spodniach na kant ! i to ze jest chłodniej na dworze nie znaczy ze ona nie może ubrać buta z odkrytym palcem ! litości ;/ będzie przecież w klubie czy tak w jakimś pomieszczeniu !

Gość Erotomaneczkowybabol
yyy na swój wieczór panieński w takich szmatach? i jeszcze te brzydkie buty... :| prowo?

Gość frfrrf
Nie słuchaj ich ! to jest bzdura ! to nie są sandały z odkryta cala stopa ! Kurde ale w tej Polsce zacofanie ! Jak idziesz do klubu czy w pomieszczenie jakieś to zakładaj śmiało!

dzięki za pomoc ;) zakladam! buźka!

to czy zalozysz czy nie zalezy tylko i wyllacznie od tego jak ty sie bedziesz czula.zaloz i sama sie zastanow...ja mam tak ze cokolwiek by mi nie powiedzieli i tak zrobie swoje. moja kumpela na andrzejki miala sandaly na nogach!!!!!!!! srebne sandaleczki i biale spodnie tez na kant.i nikt nic nie mowil,ale zdecydujesz sama.