Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia coruni...

PIELUSZKI GAGA - JAKIE SA ?

Polecane posty

Gość ja kupilam ale
wg mnie sa strasznie duze, ogromne. Kupuję rozmiar 4 i sa wieksze niz 4+ pampersa.Powrócilismy do dada i pampers.

mój mały przesikuje gage, może kwestia rozmiaru- ma już prawie 5 kg a kupiłam mu 2. Teraz testujemy pieluszki z polo marketu- Nino, ale już w rozmiarze 3- zobaczymy...ale oryginalne pampersy mamy zawsze.

gagi były okey ale w po nocy zawsze budził sie z mokrym ubraniem teraz pzeszlismy na dade i sa super i za ta sama cene

Gość Herbaciara 1
z pieluchami to jak pewnie z butami :) rozmiar rozmiarowi nie równy i każda firma ma swoje ustalenia co do wagi itd. szata graficzna sie faktycznie zmieniła ale od dłuższego czasu juz kupuje te pieluchy i jestem zadowolona a raczej moje słoneczko :) bardziej mi odpowiadają jak te z biedronki czy kauflandu

Gość Herbaciara 1
z pieluchami to jak pewnie z butami :) rozmiar rozmiarowi nie równy i każda firma ma swoje ustalenia co do wagi itd. szata graficzna sie faktycznie zmieniła ale od dłuższego czasu juz kupuje te pieluchy i jestem zadowolona a raczej moje słoneczko :) bardziej mi odpowiadają jak te z biedronki czy kauflandu

na serio kupujecie takie tescowe? w sumie to czemu nie - moja kumpela zalila mi sie ostatnio, ile jej schodzi na pampersy, a skoro mozna zastapic je czyms rownie dobrym i o polowe tanszym, to chyba nie ma sie nad czym zastanawiac! jeszcze dzis wysle ja do tesco na poszukiwania - albo sama bede - mieszkam tuz obok ;)

Gość ankazgdyni
ja ostatnio kupiłam pieluchy GAGA - rozmiar 3 ( była promocja : dwa opakowania po 64 szt za 50 zł :) ) i muszę powiedzieć że są super. są nawet lepsze od Pampers ponieważ nie pachną. za to Huggisy sa dla mojej córy za duże i przeciekają ... dlatego już nie patrze na wagę ponieważ każde dziecko ma inne proporcje - moja Julka jest bardzo długa ale za to szczuplutka więc nie dobieram pieluch "na wagę" tylko na "czuja" ;P śmiało mogę polecić GAGE z Tesco, ale muszę wypróbować jeszcze te "Biedronkowe" ;) no i ciekawią mnie te Baby dream z Rossmana :) ( ale chusteczki tej firmy są za suche :( ) ale jeszcze jak ktoś ceni sobie Pampersy to mogę polecić "sleep and play". ( tylko w tesco u mnie ciężko jest je dostać) aha i jak ktoś boi się przetestować GAGE z tesco to można kupić dwie czy trzy pieluchy za 2,99 na próbę:)

Gość ciska
eee ja nie widzę nic zlego w niemarkowych produktach, albo inaczej w markowych oznaczonych prodkowanych np. dla Tesco czy innych tego typu sieciówek... to wcale nie oznacza, ze musza być gorszej jakości.. ja tez kupuję gagi dla swojego dzieciaka i jestem z nich zadowolona! i dziecko też;) więc jeśli możemy oszczędzić, to oszczędzamy..np na nową zabawkę;);)

Gość Dawid12345
Na pampersy wydaje się naprawdę sporo :/ niby jednorazowo to nie wychodzi dużo ale po podliczeniu sumy jaką wydajemy na pieluszki przez 3 miesiące to już wychodzi niezła sumka. Dlatego ja jestem zwolennikiem zastępowania droższych produktów, tańszymi, o ile są w miare dobrej jakości. Ja z żoną kupujemy dla naszego malucha Gagi, i uważamy że są bardzo dobre. Kiedyś Kupowaliśmy pampersy ale ich cena jest dość spora :/ a jakością wcale nie przewyższają innych pieluszek.

Gość pytanie hop
Czy są Gaga dla noworodków, tzn. numer 1? Czy tylko od dwójki, trójki?

Gość nimiba
Ja kupowałam córci od początku 2, więc się nawet nie isteresowałam 1. 2 Gaga są od 3 do 6kg, więc właśnie dla przeciętnego noworodka. Dostałam na początku nawet od kogoś 1ki innej marki, były dobre, ale przez to, że troszkę mniejsze, to jak córcia dużo nasikała w nocy, to się wylewało z tej pieluchy, a w 2kach Gaga nie mam tego problemu.

Gość pytanie hop
Nimiba, a ty od samego początku używałaś tych Gaga? W sensie - od urodzenia, czy miałaś wcześniej któreś z tych reklamowanych?

Gość Panoska
My uzywamy gaga od dłuzszego czasu. I mimo, iż na początku mąż uważal, że to oszczedności na dziecku to później stwierdził, że to poprostu ekonomiczność, skoro dziecku "leżą". Od jakiegoś czasu wprowadzili troche nowszą wersję, która jest podobnie dobra.

Gość Daria_Gdańsk
Panosko, zgadzam się że to nie oszczędność, a ekonomiczność. Oszczędność bya by wtedy gdybyś kupowała "byle jakie" pieluszki które dla dziecka nie są wcale dobre. Ale gaga jest bardzo dobra, a że cena jest dość niska to swoją drogą.

Gość nikamaniaa
gagi są dobre i są tańsze od pampersów, czasem tańsze nie znaczy gorsze ...

Gość rafciu
Dusigrosz 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Dusigrosz_2016 François Gautier to skąpy człowiek, który nie ma przyjaciół, ani kobiety. Pewnego dnia życie mężczyzny zmienia się za sprawą dwóch dam: szesnastoletniej Laury, która twierdzi, że jest jego córką oraz pięknej wiolonczelistki.