Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pader

Jest pewna dziewczyna, ktora bardzo mi sie podoba - pomozcie

Polecane posty

Sytuacja wyglada tak - studiujemy na 1 kierunku, lecz w roznych grupach. Jak mam rozwiazac ta sytuacje - jeszcze sie "oficjalnie" nie znamy, z tego wynika caly problem. Jak mam do niej podejsc, skoro razem mamy tylko wyklady?

Gość zaproś ją na seks

Gość informatyk bez kobiety
Po pierwsze jesteś pierdołą a tego nie wyzbędziesz się łatwo. Najlepiej po męsku zaczepić ją zapytać o coś a jeszcze lepiej (100% poprawności politycznej ) czy jest wolna wieczorem w czwartek , piątek i czy się z Tobą umówi na kawę wino pizze cokolwiek :)

poproś o wytłumaczenie wykładu czy coś w tym stylu w kafejce studenckiej jak tam już pójdziecie na koniec dyskretnie zapytaj ją czy by się z tobą nie umówiła na kawę w ramach wdzięczności! Upewnij się czy nie ma chłopaka:)

To było z własnego doświadczenia , zapytałem dziewczyny co robi w piątek wieczorem , powiedziała że nic :classic_cool: A poważnie nie ma się co bać to nie rozbrajanie miny , nic złego się nie stanie . Kobiety w brew pozorom lubią prostych mężczyzn , nie będziesz gadał głupot to i dostaniesz mądrą odpowiedź.

Nigdy nie pytaj czy ma chłopaka ! to duży błąd :)

Upewnij się nie znaczyło zapytaj ją:o o ludzie no właśnie to sa faceci!!!:o To ma wyniknąć z rozmowy! Ale wy jesteście dosłowni jak wam się nie wytłumaczy to zero kreatywności.

Tak takie podchody są gówno warte tak samo jak pytanie wprost czy kogoś ma . Przecież po 5 min znajomości nie będzie mu się zwierzała co robi i z kim :D. Im mniej kombinowania tym lepiej .

Nie chce byc nachalny, wiec metoda informatyka chyba sie nie sprawdzi

utrzymaj z nia kontakt wzrokowy. Kiedy zobaczysz ze odwzajemnia zainteresowanie podejdz i spytaj sie o jakas blachostke. Jak do tej pory zawsze mi sie udawalo :)

Przez długi czas byłem niezdecydowany i z dystansem , najgorsze co możesz zrobić :O Kobiety tego nienawidzą , będziesz kręcił to da Ci kosza .

ooo zgadzam sie kobiety lubią te pierdoły i inne staratata Właśnie to jest klucz!

Gość kase lubia i prezenty

nie prawda lubią romantyzm, piękne słowa, czułe spojrzenia i delikatny dotyk i ta pewność, że każdego dnia kocha się je bardziej. To nie prawda, że kobieta chce dostawać róże i perfumy ja wolałabym raczej konwalie i liściki przyklejone na lodówce na których można zapisać np. : kocham cię. Ehhh się rozmarzyłam:P

Kobiety lubią cukier w kostkach , tak słyszałem :) Kobiety lubią mężczyzn, zwłaszcza rozrywkowych z poczuciem humoru .Lubią też zakupy (choć nie wszystkie), Nie sądzę jednak by chciała z Tobą iść na zakupy :D

Ty to masz jeszcze prosto, bo to normalna typowa dziewczyna pewnie jest. Ja wybralem sobie za cel cos prawdopodobnie o wiele trudniejszego i zaden z moich znajomych/przyjaciol doswiadczenia w tym nie ma. Co ja mam zrobic ?:> Ahh lubie wyzwania :)

czyli kobieta jest wyzwaniem doprawdy oto czytsy przykład mężczyzny zdobywcy życzę powodzenia! Acha szejku i zupełnie za darmo powiem ci coś tylko nikomu nie mów! Mężczyznom tylko się wydaje, że nas zdobywają tak naprawdę to jest odwrotnie ale grunt, że robimy to tak, że o tym nie wiecie:P

najlepiej po cygańsku porwać , nie będzie tyle problemów :D

Gość baba jagaa
Pader, nie macie zadnych wspolnych znajomych?