Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pader

Jest pewna dziewczyna, ktora bardzo mi sie podoba - pomozcie

Polecane posty

może chłopak jest zamknięty lub wstydliwy to naprawdę jedna z najgorszych cech jakie może mieć facet, kiedy jest wstydliwy. Zniosłabym wiele ale nie to!

Wstydliwy nie jestem, bez przesady. I niestety poki co nie mamy wspolnych znajomych

Gość baba jagaa
znajomosci ulatwilyby sprawe ;) wyzej Szejku wspominal o utrzymywaniu kontaktu wzrokowego, moze to cos da... a z wlasnego doswiadczenia: staraj sie na nastepnym kolokwium zajac miejsce obok niej ;)

Gość informatyk bez kobiety
nigdy nie mów że jesteś romantykiem bo to będzie twoja ostania randka :D. Nie kupuj kwiatów zwłaszcza róż (będzie miała to w dupie).

Gość kopkpk
szejku zaciekawiłeś mnie- jaki to ten twój cel taki nieprzeciętny i trudny do zdobycia?? Chyba normalna baba jak mniemam a nie jakaś kosmitka z planety X?? :D

widziałeś normalną kobietę kiedyś ? :classic_cool: ))) każda ma w sobie coś specjalnego :D

kobiety są nieobliczalne , i to chyba ich największa zaleta .(zaraz po pewnych walorach estetycznych )

Mnie zawsze ujmuje jakiś głupi żart, tekst w męskim stylu, albo żart połączony z komentarzem odnośnie swojej osoby (dzięki temu wiem ze facet ma dystans do siebie). Poza tym ja też jestem romantyczką i chyba wystarczyło odpowiednie spojrzenie, albo kilka żeby zwrócić mi w głowie, a jak zagadać? A może prośba o jakieś kserówki przesłane na maila - masz juz kontakt, a w mailu rozwijasz temat, jak tam co tam i inne pierdoły i coż już można wymyślić.

Podejdź, gdy będzie sama i zagadaj :P Przecież Cię nie zje, ani nie spławi, raczej :D