Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaa kompletnie

moja siostra i moj chlopak

Polecane posty

poszlam z kumpela na zakupy i siostrze powiedzialam ze wroce po 20 bo jeszcze pojdziemy na jakas pizze czy cos.. ale wrocilam gdzies o 18.40.. wchodze do domu do pokoju siostry a ona lezy na lozku w samych majtkach z nagim MOIM chłopakiem ! zatkało mnie totalnie ;/ wyszlam z domu i poszlam do tej kumpeli z ktora bylam na zakupach.. od tamtego dnia minely 3 dni, chlopak dzwoni co 5 min a siostra probuje mnie przepraszac ale ja mam wstret do nich oboje i nie wiem co robic :(:(

Gość Mala_09
zart?

Gość Martynkowska __23
no nieźle....fajna masz siostrzyczke...

Gość jeśli to nie wymysły
znudzonej panny, to współczuję Ci chol**nie

nie to nie jest zart ani zadna prowokacja ! do tej pory mam ten obraz przed oczami i az mi sie to w glowie nie miesci i nie wiem az co mam ze soba zrobic :(

Gość .....ot ..co.....
sciema 😴

Gość sssssssssssss
Za nic w świecie do niego nie wracaj, choćby nie wiem jak cię błagał i przepraszał. Jak można zrobić takie świństwo? Współczuję

tak tez myslalam ze nikt mi nie uwierzy w to ale niestety to prawda choc sama chcialabym zeby to byl tylko glupi sen :(:(

no do niego raczej nie wroce ale z siostra mieszkam pod jednym dachem i nie moge na nia patrzec :(

Gość sssssssssssss
Nie dziwię się. Ja bym swojej siostrze za coś takiego zrobiła taką jazdę, że hej. I chyba przestałabym się do niej odzywać. A ile macie lat? Ty i twoja siostra?

Gość .....ot ..co.....
ludzie nie podniecajcie sie tak. na kilometr widac, ze laska robi was w bambuko 💤 :O

no nie odzywam sie do niej ale itak sie mijamy w domu.. :( jak na nia patrze to az mi sie nie dobrze bo odrazu mam w oczach tamten obraz ;/ ja mam 19 lat a ona 18

Gość buahhahahhaha
PROWOKACJA!!!!!1 ale niektóre cioty wierzą :D

Gość ja ci wierze bo
moja kumpela miala podobna sytuacje tzn jej chłopak zaczol pisac do jej siostry ze np zaluje ze jest z monika a nie z nia , ze to ona jest ladniejsza itp tylko ze ona akurat nie ulegla i powiedziala o tych esach monice i tak sie ich zwiazek skonczyl, ja ci bardzo wspolczuje. zrob tez jakies swinstwo siostrze! i jemu tez

ja wiem ze ciezko w to uwierzyc ale to niestety nie jest prowokacja ! :(:( powiedzcie mi co ja mam teraz zrobic :(

Gość Arthur28
Diouchy, a ja podlacze sie z takim pytaniem. Jesli bylem z jedna laseczka 2 lata, nastepnie rozstalismy sie z nia w milych okolicznosciach i normalnie rozmawiamy, to czy bedzie niestosowne jesli zakrece sie kolo jej mlodszej siostry? Hmmm?

widze ze nikt mi tu nie wierzy i nie doradzi niczego :(

Gość Arthur28
Ja Ci doradze przeleciec chlopaka siostry. Odpowiesz na moje pytanie (wyzej)?

Gość do Arthur28
ja to bym ci chuju jaja upierdolila ! laska tu jest zalamana a ty jeszcze cos takiego wypisujesz?! zalosny jestes na maxa

Gość zalamanaa kompetnie
artur widze ze jestes takim samym dupkiem jak moj facet tzn byly facet

moja siostra nie ma chlopaka ! poza tym tamten byl moim pierwszym z ktorym wspolzylam i nie wyobrazam sobie robic tego z innym :(

Gość powiedz rodzicom
bedzie miala przejebane

Gość była pielegniarka
Doradzę co z tym fantem zrobić, ponieważ na forum masz różne docinki i żarty z poważnej sprawy, to pisz na mój adres e-mail: jola 33-79@o2.pl Nie wpadaj w depresję. W miarę możliwości pomogę Ci.

zemscij sie,faceta olej,a z siostra zrob zadyme. Powiedz najpierw rodzicom,a potem reszcie rodziny. Bedzie miala wesolo

Gość powiedz mamie jaką
ma szmatę w domu.

Gość korzystaj z fachowej rady
Korzystaj z fachowej dorady nie słuchaj z pochopnych rad, bo znam podobne dziewczyny, które przyłapały na gorącym uczynku swojego chłopaka, który bzykał koleżankę czy siostrę dziewczyny i skończyło się tragicznie. Wiem, co Ty teraz czujesz. Ale skorzystały z fachowej pomocy psychologa i wyjdziesz na prostą. Czas goi rany.

Gość sssssssssssss
Nie przejmuj się tym, że był twoim pierwszym. Wiem, że cierpisz, ale czas leczy rany. Znajdziesz sobie kogoś kto na ciebie bardziej zasługuje. Młoda jeszcze jesteś.