Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licencjonowany psycholog

Ukonczylem korespondencyjny kurs psychologii, moge wam wiec udzielic kilku porad

Polecane posty

Psychiatra nie rozmawia z Toba tak jak psycholog, w kazdym razie w moim przypadku tak nie bylo. Wizyta to bylo doslownie kilka minut, pytal sie czy leki dzialaja i jedynie co robil to zwiekszal dawki. Psycholog mowila mi ze jak zakoncze terapie u psychiatry to powinienem pojsc potem do jakiegos psychologa ale nigdy nie poszedlem.

Gość kiła ladaca
jem kupe

Gość psycholożżkaa
odpowiadaczu, czy jakiś inny w tym guście... gdzie ja użyłam słowa "psycholożka" w kontekście mojej wypowiedzi (oprócz samego tytułu). Weź się człowieku opanuj... I nie wymyślaj jakiejś idiotycznej terminologii "fachowej". Jedni na tym forum nazywają siebie "obciągacze" a ja napisałam psycholożżkaa (2xż, 2xa). Żeby jeszcze jasniej ci napisać- to taki pseudonim....jak nie rozumiesz dalej, bede próbowała jeszcze tłumaczyć..

Gość psycholożżkaa
inna niż wszyscy to nie tylko powinno się leczyć, ale nawet się da. Najprawdopodobniej może ci pomóc terapeuta pracujący, albo znający się na podejściu behawioralnym (lub behawioralno-poznawczym -bardziej precyzyjnie)

Gość annaJo
jak pozbyć się bólu po zdradzie? jak o niej zapomnieć? Chyba dopada mnie depresja! Wasze wpisy mnie uswiadamiają o tym! Nie mam siły!:(

kawajogurt i cynamon i psyhodela psychodeliczna >> bedzie dobrze, ja w to wierze, wiem ze wam sie teraz tak nie wydaje ale musicie mi wierzyc.

Gość psycholożżkaa
żeby ci jeszcze jasniej napisać... Gdzie pisałam o psycholożkach??? A już tym bardziej że obstaję za takim nazewnictwem?? i od kiedy pseudonimy na kefe mają być realne??? "Obciągacz" w moim słowniku nie istnieje, a za nieszczesna "psycholożka"optuje wiele środowisk.. Masz chyba jakiś problem z tym niestety...

Gość psycholożżkaa
i taka myśl końcowa... O co ci w ogóle chodzi....?????????

Oczywiscie wszystko jest funkcja naszej umiejetnosci produkowania serotoniny. Szczepienia obowiazkowe ... szczepionki sa skazone rtecia, ktora zaburza produkcie hormonu szczescia ,kochanej serotoniny. Nie ma serotoniny jest depresja. Jemy margaryne tez zabijamy serotonine itp. itd... Spoleczenstwo na uslugi wielkich korporacji farmakologiczno-spozywczych. Na zdrowie!!!!!!!!!!

Gość psycholożżkaa
to rzeczywiście masz problem.. Nie czytam wyborczej.......

Jest taka metoda - wszczepiają elektrodę, która w odstępach czasu pobudza ośrodek odpowiedzialny za produkcję serotoniny, stosują ją u tych, u których leki nic nie dają.

Gość frtyyl
nie no kurwa ukonczyl korespondencyjny kurs psychologiczny i ma czelnosc nazywac sie psychologiem w dodatku licencjonowanym Zrob magistra to bedziesz mogl siebie nazywac psychologiem. Bo z Twoich wypowiedzi widac ze wiedze masz z zakresu psychologii marna.