Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Mefisto Perfectio_

Czy macierzyństwo i ojcostwo jest dla wszystkich ?

Polecane posty

Gość nie dla biedoty
drogie kafeterianki

Gość masrak po ospie
"Czy wszyscy powinni mieć prawo do tworzenia potomstwa?. " chooj wie :D

Gość ble ble ble bla
Mefisto perfectio ale jestes pojebany/na!!!!!!! A tak poza tym de gustibus non disputantum est.

Gość _Mefisto Perfectio_to diabel
wcielony :P:D:P:D:D:D:D

Gość Major Oklahoma
Czy macierzyństwo i ojcostwo jest dla wszystkich ? Na pewno nie dla alkoholika, ćpuna.

Gość autorze szkoda ze nie
urodzileś sie w III Rzeszy, Adolf by Cie na pewno poparł ;/ teraz możesz liczyc co najwyżej na Korwina PS nie dla każdego w życiu liczy się to, co dla Ciebie. Ważne, żeby żyć, nie każdy musi być naj naj, co nie oznacza braku szczęścia. PS co do dziedziczenia pewnych cech - moi rodzice oboje ze wsi, mało zdolni, ja (nie chwaląc się) zawsze nr 1 w szkołach i na studiach też (ścisłe) i bez wielkiego trudu. Moja mama idealem piekna nie byla, taka normalna, ja tez taka jestem a na brak zainteresowania nie narzekam i dobrze mi z sobą. PS2 powinieneś zalożyć specjalną komisje, gdzie kobiety wysylalyby (i faceci też) aplikacje z 3 zdjeciami, skróconym zyciorysem, zalączonym kompletem świadectw szkolnych od 1kl podstawowki itp. A Ty byś przybijał pieczątki "dopuszczony do rozrodu" lub "niedopuszczony" Tylko że to już wygląda jak selekcyjna hodowla psów rasowych....