Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARITYNA

Mój chłopak to doopek

Polecane posty

Gość MARITYNA

Zaczęłam dorabiać w pubie wieczorami, wczoraj znowu byłam tam, własciwie nie jest to jakoś specjalne niebezpieczne miejsce ale róznie bywa. Poprosilam chlopaka by przyszedl do pubu i posiedzial ze mna, jako klient, przy okazji spedzlibysmy razemt roche czasu, bo przeciez nie non stop latam i piwo podaje. Ale on nie chcial, mowil ze zmeczony jest, bo rano w pracy byl na 6h i ze za caly tydzien niewyspany bo pracuje od 6.oo do 14.oo. Ja z kolei siedzialam i tam do 2.oo w nocy. Chcialam z nim spedzic troche czasu bo za bardzo nie bylo kiedy, a w dodatku kolo 1.oo w nocy robi sie troszke nieprzyjenie jak sama barmanka za barem i pelno upitych. Powiedzcie mi ilez mozna namawiac i blagac chlopaka zeby spedzil z wami troche czasu, kiedy on mowi ze jest zmeczony i woli w domu przed tv polezec. Wkoncu po namawianiu go przyjechal na godizne przed zamknieciem. Ale bl taki zniesmaczony i tak ziewal strasznie i oczy mu sie kleily ah straszne, moze jestem dziwna ale gdyby on robil w pubie i mnie poprosil bym przyjechala z nim posiedziec, to bym posiedziala, bo po pierwsze wiedzialabym ze wszystko u niego ok i po drugie bylabym z nim razem. A on chuj jeden tak mnie olal, po 3 latach znajomosci okazal sie dupkiem.

okazał się chujem, bo nie chciał siedzieć i się gapić jak roznosisz piwo? ee

Gość MARITYNA
PIwa nie roznoszę bo do baru podchodzą po nie, okazał się chujem bo nie chciał ze mną spędzić trochę czasu pogadać wiedząc ze przebywam w towarzystwie różnych pijanych ludzi. Jakby siedział ze mną przy nbarze, to by bylo tak samo jakbysmy sie razem gdzies wybrali.

Gość MARITYNA
do --> obyś też kiedyś musiał/a dorabiać na dwa etaty, po studiach jedna praca a wieczorem druga, i jeszcze zeby ci koles takie odpaly robil, zycze duzo kasy zdrowia i szczescia w milosci

Gość sie znalazla ksiezniczka
nie rozumiesz ze zmeczony? ja jak pracowalam w wakacje od 7 do 15 to pod koniec tygodnia nie mialam juz na nic sily,mialam ochote tylko lezec przed tv pod kocykiem lub spac. nie jestes najwazniejsza.

Gość MARITYNA
Ze na tym forum sami niezbyt na umysle i zyciowo tez niezbyt eh

Gość MARITYNA
A ja pracuje od 7 do 15 i od 18 do 2.oo w nocy, DWA ETATY, a jak koles robi do 14.oo to mi nie gadaj ze taki zmeczony ze juz sie spotkac z dziewczyna nie moze, jakby tak bylo to by ludzie nigdy razem nie byli

Gość MARITYNA
Cóż za inteligentna odpowiedź Normalnie błyszczysz hehe :)))))))

Gość jasne jasne a moze
jeszcze w przerwie miedzy 15 a 18 dorabiasz skladaniem dlugopisow, sory bez takich

Gość MARITYNA
to co mam zrobić, ze mam dużo energii? Czasami po wyjściu z baru idę się jeszcze pokurwić troszeczke bo nie lubie sie nudzic

"wiedząc ze przebywam w towarzystwie różnych pijanych ludzi." sama wybierałas sobie prace, czemu on ma cie pilnowac ?

Gość normalnie dno
ty dziekuj swojemu za to ze jednak godzine przed zamknieciem sie zjawil i nie fochuj sie jak ksiezniczka bo nia nie jestes. w zyciu nie pomyslalabym zeby prosic o cos takiego swoja druga polowe bo w przeciwienstwie do ciebie potrafie zrozumiec ze ktos moze zle sie czuc, byc zmeczony itp a moje problemy to moje problemy i nikogo w nie angazuje

Gość llalllalla
autorka jest dzieckiem wychowanym na bravo gril i innych durnych gazetach i w internecie..... to jest cos na zasadzie: "juz dwie godziny milczy, nie pisze sma, czy on mnie jeszcze kocha?". co za poojebany swiat........ dzieci rosna wszedzie.

tia ciekawe jakby jedna z drugą pisały gdyby były na miejscu autorki......... nie wiem czego oczekujecie od swoich facetów- może dobrej minety i żeby specjalnie nie nabałaganił i będzie cool ale normalny facet powinien dbać o swoją kobietę autorko twój facet to burak