Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta23

brak okresu, ból piersi i biały śluz...

Polecane posty

Gość kobieta23

hej dziewczyny coraz bardziej się niepokoję, dzisiaj mam 43dc, zrobiłam test ciążowy jakoś w 30dc i był negatywny, więc spokojnie czekałam na @ a ona mie przychodzi, na dodatek bolą mnie piersi pojawiło się kilka żyłek, i mam jakąś dziwną białą wydzielinę z pochwy której nigdy dotąd nie miałam, czy powinnam powtórzyć test???

Gość kwiatuszekpolny
Powtórz dla własnego spokoju.Nie napisałaś jak długie masz cykle ale w 43dc już na 100% powinien potwierdzić bądź wykluczyć ciąże.

Gość susi1978
Zrób jeszcze raz test. Biała wydzielina to nic złego, śluz w różnych dniach cyklu przybiera różną konsystencję. Ale występuje również w ciąży. Ja prawie przez całą ciązę miałam taki.

z moimi cyklami to ostatnio różnie bywa, biorę od 4 miesięcy luteinę na regulację cyklu i ostatnio wyglądało to tak: 28dc 36dc 23dc a teraz jest już 43dc, dotego od 2 cykli biorę clo bo staramy się o dzidziusia:) i już naprawdę nie wiem co się dzieje

Gość kwiatuszekpolny
W takim razie powtórz test.Trzymam kciuki aby były 2 kreski:):)

do tej pory sie wogóle nie stresowałam tym skoro pierwszy test wyszedł negatywny to czekałam na @, a odwczoraj schizuję... jutro chyba zrobię kolejny test

Gość kwiatuszekpolny
Mi test pokazał w 39dc 2 mocne kreski a zrobiony został po południu.W 43dc to myśle że nawet jeśli zrobisz go teraz to jeśli jesteś w ciązy to pokaże.

ostatno się też zastanawiałam czy nie lepiej iść do lekarza albo zrobić badanie z krwii bo ja tym testą to zabardzo nie ufam:)

Gość susi1978
Nie dziwie Ci się, że schizujesz. Ja również staram się z męzem o rodzeństwo dla naszego 3,5 letniego synka. Jak na razie nic nie wychodzi. Staramy się od 8 miesięcy. W tym niesiącu brałam wiesiołek do owulacji. Jutro przypada termin@. W piątek rano brązowe plamienia. Pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło. Sama już nie wiem co o tym myśleć. Wczoraj zrobiłam test ale wynik negatywny. Pewnie to jeszcze za wcześnie. W pierwszej ciąży udało się za 2 podejściem. Test robiłam po 3 dniach opóźnienia i wyszły 2 grube krechy.Czekam do jutra ....

:) ja też sie już długo staram bo 1,5 roku a on 2 miesięcy z clo:) ciągle mam nadzieję choc test wyszedł negatywnie:) to twoje brązowe plamienie może na coś wskazywać i tego ci życzę:)

Gość Monika198181
Cześć dziewczyny.Mam straszny problem.Okres spóźnia mi się 2 miesiące.Byłam u ginekologa ,który stwierdził przetrwanie pęcherzyka grać ta.Niestety nie wy pisał nic na przywrócenie okresu.Kazał czekać a jak po miesiącu okres się nie pojawi zrobić badanie na prolaktyne i tych.Po 2 tygodniach od badania okresu nie ma dalej za to straszny ból piersi, podwyższona temperatura.Nie wiem co robić :(

witam , czytam wasze wpisy i nie mam co mam myslec jesli chodzi o mnie. ostatnia miesiaczke mialam 15 marca, teraz powinnam dostac 14 kwietnia, ale tu nic nie mam dalej okresu a mija juz 10 dni. mialam dziwne objawy duzo sluzu i piersi mnie bolały przez 4 dni a teraz przestały, robilam testy z krwi i z moczu i niestety negatywne. niewiem moze za szybko albo cos z tymi testami nie tak