Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocham PAWLACZE

SMYRALIŚCIE JUŻ DZIŚ PO KLAMECZKACH SWOJ KOCHANY PAWLACZ????

Polecane posty

Gość Zaraz ide GO posmyrać
:) Uwielbiam pawlacze:):) 🌼

no ja :) i zgapie od Ciebie projekt pokoju a to juz wiesz...pawlacz jest ale 1 i jest caly w manelach, zanim rozpoczniemy remont trzeba usunac ten burdel :D:D

jak mozna doprowadzic pawlacz do takiego stanu :O:O?? remontuj go szybko,bo grzyba zlapie lub inne paskudzctwo :O dbajmy o pawlacze:classic_cool:!!!

widzisz jednak mozna...wiesz ile ludzi ma taki zasyfialy pawlacz??? duzzzooo!!! musisz zrobic apel do ludzi zeby dbali o pawlacz :D :P

A niektórzy nienawidzą pawlaczy! wyobrażacie to sobie? uważają je za wieśniackie.... jak tak można??????? ide swój pogłaskać, bo słyszę, że już płacze...

gdyby o nie odpowiednio dbac,moglyby przetrwac wsyzstkie😠!!!! przeciez pawlacze to jedna z najwazniejszych rzeczy w zyciu,poiwedz mi,kto nie byl chowany w pawlaczu jak byl dzieckiem😭:P??

Gość bbrruukk
aty znowu o tych pawlaczaachh

pawlaczofil ..:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D mocneeeee:D:D:D:classic_cool: kocham pawlacze,to o czym mam gadac :O?? cosmopolitan,nikt cie nie chowal w apwlaczu jak bylas mala :(?

Gość bbrruukk
ale 3 dni z rzedu

nie :( bo nigdy go nie mialam...widzisz jestem skrzywdzona przez zycie...😭 ale przynajmiej na starosc bede miala wsoj wlasny kąt... a w ogole ktos chce zgapic nasz projekt!!!!! nie zgadzam sie...😠 widelec-a Ty masz pawlacz?;P

no właśnie nie 😭 nigdy nie miałam i nadal nie mam... ale za to koleżanka mnie często zaprasza do siebie żebym się mogła napatrzeć bo ona ma swój własny :)

pawlacze sa cudne,mozna o nich gadac nawet 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000dni :P:classic_cool: widelec-->spraw sobie jak najszybciej pawlacz!! jak mozna do cholery nie miec pawlacza...:O cosmopolitan->mam nadizeje ze towje dizeci beda mialy lepsze dziecinstwo :classic_cool: