Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocham PAWLACZE

SMYRALIŚCIE JUŻ DZIŚ PO KLAMECZKACH SWOJ KOCHANY PAWLACZ????

Polecane posty

no nie mam, widocznie moi rodzice nie byli świadomi jak wielką krzywdę robią swojemu dziecku nie montując pawlacza w domu :( Ale jak już się dorobię własnego kąta to na pewno znajdzie się tam miejsce dla pawlacza 👄

no jak gdzie? w domu mojego chlopaka heheheh jest ,widnieje tam. tyle ze jeszcze nie jest gotowy do zamieszkania,ale bedzie.. widelec- rodzice nas skrzywdzili 😭

spaczyli wam psychike na całe zycie :O!!! to tak jakby wychowywac sie w niepełnej rodzinie :( gdy kiedys od mojego pawlacza oderwaly sie drzwiczki,czulem sie jakby ktos z rodziny byl chory..:( posiadam bardzo silna wiez z moim pawlaczem... nie umiem jej opisac,jest niesamowita:classic_cool:!

tak sie tylko zastanawiam gdzie oni trzymali prezenty dla mnie? tu mi cos nie gra...:o skoro wszyscy tzrymali w pawlaczu to gdzie byly moje giftungi...hm...

hmm...w piwnicy..calkiem mozliwe.ale to byly prezenty! 😭 nie zabieraj mi chociaz wspomnien pawlaczu! 😭 w mikołaja nigdy nie wierzyłam..hehe niestety jak moja cioteczka przebrala sie za mikolaja a potem zdjela przebranie przy mnie, moja wiara w niego prysła...i mikołaj poprostu nie istniał.:)

z pawlaczem zycie to bajka,a bez to nic tylko isc i sie pochalastac :O kup pawlacz jak najszybciej,spedzaj z nim jak najwiecej czasu,wiez ktora sie miedzy wami utworzy bedzie niepowtarzalna i trwala.zycze powodzenia:classic_cool: