Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help meeeeeee

dlaczeg ja?? bezsilna

Polecane posty

a moze by tak sie troche wysilil i napisał co u niego a nie tylko wyciaga od ciebie co robisz itp to tak jakby chcial cie miec pod kontrola a ty bron boze zebys nic nie wiedziala co on robi. boże ja bym takich kolesi tak biła.....

Gość help meeeeeee
uwierz ja czasami tez mam ochotę mu trzasnać :P

Gość help meeeeeee
no bo jak mówi że kocha no to nich to pokarze

Gość help meeeeeee
dlatego nie zamierzam się odzywac jest ryzyko ale moge więcej zyskac albo stracić coś co nie było wiele warte

Gość help meeeeeee
tak zakochałam sie jak jakaś kretynka a on ma klapki na oczach

Gość help meeeeeee
może lepiej patelnią i do tego jeszcze wałek do ciasta?? wtedy to by tak daleko uciekł że hohooh

Gość yugtr83trujsgdf
mówisz, że na początku zawsze jest super a pózniej gorzej ale czy 11 miesiecy to nie jest początek? chyba ze to nic powaznego to może i tak ...

Gość help meeeeeee
ja traktuje to bardzo poważnie.... ale wiadomo że na poczatku każd bardziej się stara... mi staranie zostało do teraz i uczucie jest silniejsze.... może on nie wie czego chce...

jak go tak bardzo kochasz to w zasadzie jestes w przegranej sytuacji , jeszcze bedzie tak ze on sie nie odezwie a ty bedziesz go za to przepraszac .... tylko sie nie ponizaj , w zwiazku nie piwinno sie unosic honorem ani duma ale czasami trzeba :)

Gość help meeeeeee
on jest takim typem że jak zdarzy nam sie pokłócić to oczywiście wszystko tak obkręci żebym to ja była winna a nie on

Gość help meeeeeee
może sie role odwrócą... hmn....

Gość 78435yt873yt83r
jelsi Ty się nie szanujesz- dajesz wmawiać sobie że to twoja wina itp to i on Cię nie poszanuje. ale powiedz mi dlaczego go tak bardzo kochasz skoro chcialabys go zmienić? skoro jest malo czuły? jak można być tak w kimś zakochanym kto ma Cię gdzieś?

hehe znam to , obracanie kota ogonem tez to przechodzilam i nadal przechodze ale jestem w trakcie uczenia mojego faceta ze jak jest jego wina to on musi sie starac by bylo dobrze miedzy nami , nie odzywam sie a on wtedy mi przyznaje racje tez jest ciezko ale to dlatego ze faceci mysla juz po fakcie i zanim dotrze do nich o co mozesz byc zla to mina wieki :)

Gość help meeeeeee
nie jest oschły... mówi miłe słowa dość często ale jak wcześniej zaznaczyłam nie słowa się liczą a czyny... co mi po tym jak powie że zobaczymy się za pół godziny jak minie półtorej i dopiero sie widzimy... mówi że kocha że chce być na zawsze że jestem jego ksieżniczką a co mi po słowach?? są miłe fakt ale nie tylko o to chodzi

chciaz skoro uwazasz ze jest oschly to poprostu z nim pogadaj powiedz co cie boli i jezeli tego w jakis sposob nie zminicie to bedzie zle i prawdopodobnie sie roztaniecie uswiadom go ze nie jest pepkiem swiata :)

Gość 3840tu389ut3r
to dlaczego go tak kochasz skoro mowi jedno robi drugie? skoro nie okauzje tak tej milosci?

on poprostu nie jest punktualny to ja bym ci radzila nastepnym razem jak sie spozni poprostu wyjdz z domu idz do kumpeli a jak zadzwoni gdzie jestes to powiedz mu ze jestes u kolezanki bo mial byc godzine temu wiec wyszlas bo ile mozna czekac

Gość help meeeeeee
był taki moment między nami że chciałam z nim zerwać to tak się poryczał że nie mogłam sobie z nim rady dać... z jednej strony nie stara się tak a jak co do czego przyjdzie to potem próbuje się wybronic ;/

ja tez do osob punktualnych nie naleze to moj facet zawsze czeka na mnie, musze to zminic bo kiedys sie wkurzy i gdzies wyjdzie he :)

Gość yedu2egduyqwgd
nie pierdol Agato

Gość help meeeeeee
rozmowy w toku ?? hahahahha nigdy bym się nie zgodziła na wyrzucanie sobie brudów przy innych ludziach... śmieszne aż się poplułam przed monitorem :P

Gość gf83fy738dfwefscd
rzeczywiscie przepraszam za swe niedorzeczne zachowanie. czy bedzie mi wybaczone?

Gość help meeeeeee
w każdym wypadku mój osobnik (X) wraca po 16:30 do domu byślę że gdzieś około 18 będzie juz u siebie... po czym wejdzie do pokoju i włączy kompa bo bez niego to by umarł ale to mu odpuszczam... następnie zje i potem pewnie w KOŃCU napize jak zazwyczaj : ,,com robisz''? i być może dojdzie do spotkania

Gość 7ityr82tuwhuefwef
a Ty napewno bedziesz siedziala i z nadzieja czekala na niego ze moze wreszcie napisze i zaproponuej spotkanie ... pomysl nad tym bo nie pisze tego po to zbey zrobic Ci przykros czy Ci dogryzc ale jako obiektywna osoba zeby otworzyc Ci oczy

Gość help meeeeeee
wiec co byś zrobiła na moim miejscu??

Gość 894yr93yr8ywe
nie odzywala sie dzis, wyszla gdzies ze znajomymi czy przyjaciolka a jutro napisalalabym czesc sorki ale bylam zajeta co tam i tyle;p mialby nauczke