Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kąt prosty

ból odbytu i pochwy przed i pod koniec okresu.

Polecane posty

Gość kąt prosty

nie byłam z tym u specjalisty, bo wizytę mam dopiero za trzy miesiące, także siedzę i ręce mi się trzęsą :o od niecałego roku czuję silny ból w odbycie i u wejścia do pochwy na kilka dni przed okresem i pod jego koniec. nawet nie wiem jak to opisać, coś na rodzaj silnego skurczu, czasem kiedy siedzę, czasem kiedy idę, fakt faktem, że dosłownie mnie zgina. kiedy idę jest gorzej, bo muszę stanąć i przeczekać. trwa to niecałą minutę, promieniuje na miednicę i kość ogonową i powtarza się kilka razy w miesiącu. teraz też mi towarzyszy, trwa już kilka minut, ale razem z odbytem boli mnie kręgosłup i dół brzucha, także spodziewam się okresu w najbliższym czasie, zwłaszcza, że mam niezłe zaparcia. moje pytanie, czy ktoś miał podobne objawy i stwierdzono u niego jakąś ciężką chorobę/ nie stwierdzono niczego i może mnie uspokoić? boże, jestem hipochondryczką, nie śpię po nocach, bo wmawiam sobie że to rak :(

Gość ila masz lat babe
?

Gość kąt prosty
mam 20 lat ale z piczki leci mi jak z kranu

Gość to fajna laska z ciebie babe
buhahahaha

Gość kąt prosty
podszyw, jedno się zgadza, wiek :P🖐️

Gość buhahahhahahhhhhhaaaaaa
a co masz na sobie babe ?

Gość kąt prosty
kurwa, erotomani nawet na forum o płodności, won! 😠 ja tu umieram, a wy macie ubaw 😠

Gość kąt prosty
i powiem wam szczerze że nawet lubie ten ból bo wtedy mam orgazmy i chłopak mnie nie bolcuje

Gość kąt prosty
widzę, że na kafe nie można liczyć na pomoc, w sumie to nie wiem czego się spodziewałam. bawcie się dobrze 🖐️

Gość kąt prosty
tak to prawda można zajść w ciąże nawet z bananem, marchewką czy też wibratorem, więc uważajcie laski co pchacie do c*pki i pamiętajcię że z ch*jem, rządem i prądem nigdy niema żartów, buhahahaha

Gość gość
Wizyta u ginekologa i proktologa? Polecam skj centrum medyczne w Warszawie, tam przyjmą Cię od ręki.

Gość gość
ja miewam takie bóle przy okresie i w trakcie owulacji, ja mam stwierdzoną endometriozę (komórki endometrium mam w jajnikach i w jelicie grubym), jaki jest powód u ciebie nie wiem, musisz się przebadać, u mnie tez te bóle to takie jakby nagłe skurcze aż mnie zginało w pół

Gość gość
potwierdzam, też mam podobne bóle i podejrzenie endometriozy

Gość gość
Też czasami miewam takie bóle ale nie mam endometriozy ani innej choroby więc nie musi to nic złego oznaczać