Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasyczny klasyk

Urządzam licytacje-kto ma gorzej

Polecane posty

Gość klasyczny klasyk

Postanowiłem urządzić licytacje kto ma gorzej.Jestem pewien ,że nawet jeżeli nie zajme pierwszego miejsca to będę w czołówce . A oto cały ja: -nigdy nie miałem dziewczyny a mam już 26 lat -po pracy wracam do domu i z nikim się nie spotykam,,ie rozmawiam,nie mam żadnych koleżanek,kolegów ani przyjaciół -nigdy nie miałem żadnej koleżanki -w podstawówce byłem tzw. kozłem ofiarnym do bicia i wyzywania,nie mówili do mnie po imieniu tylko dałn albo ćpun,dla dziewczyn byłem pośmiewiskiem -w technikum było podobnie,wyśmniewany,poniżany,bity a nawet przypalany zapalniczką -jestem ślepy na jedno oko -od wielu już lat choruję na ciężką depresją, i żadne leki mi nie pomagają mimo ,że biorę maksymalne dawki wszystkie terapie u psychologów okazały się nieskuteczne a na jedną z nich wydałem prawie 3 tysiące zł -ogółem cały czas czuję wewnętrzny ogromny smutek i przygębienie -codziennie dręczą mnie lęki i natręctwa -każdej nocy mam koszmary i chore sny -jedyną ulgę w chwilach największego cierpienia przynosi mi cięcie się po rękach i nogach -mam małego penisa mam odstające uszy -lekko krzywe zęby -moje włosy na głowie są rzadkie ,słabe i mam duże zakola -wśród ludzi odczuwam lęk i strach -Ogółem jestem całkowicie sam na tym świecie i nie mam nikogo bliskiego -poważnie zastanawiam się nad samobójstwem -własciwie to szansa jest 50/50 ale chce zakonczyc efektownie-planuję rzucić się z głownego holu w dużym centrum handlowym na parter i solidnie roztrzaskać krwisto na kawałki swój chory łeb.CZęsto w tym miejscu jest dużo ludzi,zwłaszcza mam z dziećmi dlatego jak zobaczą mojego rostrzaskanego trupa to dostaną solidną porcję radochy Kończąc -wiem,że wielu może mnie potępić za to co napisałem o mych planach samobójczych -ale w sumie czego można więcej wymagać od człowieka który został zniszczony,upodlony przez ten świat,od człowieka który nigdy nie był szczęśliwy Ale zapraszam również innych życiowych przegrańców do opisania tutaj swojej historii -zobaczymy kto ma gorzej - -

Gość deszcz z sufitu
ja mam gorzej, ale nie chcę się chwalić

Gość Lady Night
Najgorzej to mam ja:) Ubrałam się w pantofelki, a dziś takie zimno. I dla kogo to ubrałam:D No, nie będę wyjawiać tajemnicy:classic_cool:

Gość w dupie się poprzewracało

Gość a ja mam wiecznie kaca
i przepijam pieniadze :D

Gość opierdzielony żelek
ja mam najgorzej-jestem tylko gadającą głową bez reszty ciała-ale to sprawka kosmitów

Gość tips mi sie zlamal
a o 19 ide di kina!!! i co, zatkalo? teraz kto ma gorzej autorze?

Gość klasyczny klasyk
No nie-myślałem ,że pojawią się tutaj opisy rownie spapranego życia jak moje,a tu tylko głupie żarty-ale tak jak moje całe życie to chory żart i pomyłka to ten temat chyba również niewypalił

Gość mimimichal
jakbym czytał o sobie, no może poza tymi snami - nie posiadam w ogóle.

Olej wszystko, zostań EMO! A na poważnie to wiedz mój drogi tępaku że życie to nie bajka, nikt nie przyjdzie i pogłaszcze ciebie po główce, nikt ci pod usteczka słodkich ptysiów podsuwać nie będzie. Życie potrafi gnieść w tyłek! Możesz liczyć tylko na siebie. Pracuj nas samorozwojem lub dalej siedź i patrz jak życie przecieka Ci przez palce. Nigdy nie jest za późno, i ktoś nawet tak wypaczony przez własną niska samoocenę może się podźwignąć. musi tylko chcieć, nie czekać na Dar niebios. Rozważ opcje kopnięcia się w dupę i zrobienia czegoś szalonego, czegoś dla siebie.

Wiesz na kafeterii rzadko kiedy ktoś pomoże..tylko potrafią sobie dowalać, bo jedynie tak mogą się "wykazać".. taka mentalność..

Gość deszcz z sufitu
a ja mam manie prześladowczą.......

Gość klasyczny klasyk
nie oczekuję już od nikogo pomocy bo i tak wiem,że jej nie otrzymam.Skoro ludzie z tytułami naukowymi-psychiatrzy,psycholodzy mi nie pomogli to już nic mi nie pomoże-ale nie obrażam się na to-tak już po prostu jest,inni chorują na nieuleczalne AIDS albo nowotwory,lekarze nie są w stanie im pomóc i umierają-tak samo ja jestem nie uleczlnie chory -bez możliwości ratunku-taki już jest ten świat.Mówiąć w skrócie "ten świat" ma gdzieś czy się na niego obrazimy czy nie,ma gdzieś czy jesteśmy chorzy i nieszczęśliwi czy wręcz odwrotnie. Jedyne z czego mogę być zadowolony ,że walczyłem do końca,jeżdziłem po lekarzach,chodziłem na terapie,brałem leki,walczyłem ze swoją chorobą ,probowalem zmienic swoje zycie mimo ogromnego bólu wkladanego nawet w najmniejszy wysilek-lecz przegralem tą walkę,jak widać czasami nie można niektórych rzeczy w życiu przeskoczyć,czasem nie można wygrać

Gość klasyczny klasyk
no nieudacznicy,frajerzy schorowani -śmiało opiszcie swoje nędzne życie

Gość ghj bkl.tu
typowi Polacy,sprzeczaja sie komu gorzej,narzekaja na wszystko,meczennicy.gdzie sie nie pojdzie to sie slyszy "a ja choruje na to i na to" "ale ja i tak mam gorzej bo choruje na to" to mnie wkurza w naszym meczenskim,egoistycznym narodzie

Gość klasyczny klasyk
nawet tu jestem olewany-eh powinienem to przewidzieć

Gość stary pienik30
ja mam gorzej i się wcale tym nechwale

Gość deszcz z sufitu
to dlatego że jesteś klasyczny, wszyscy mamy tak samo jak ty

Gość musiałabym napisać książkę
w trzech tomach,żeby opisać moje zjebane życie,Twoje wszystkie problemy biorą się z choroby,u mnie odwrotnie moja depresja wzięła się z problemów których mi życie nie szczędziło od dzieciństwa i tak mam świadomość że są ludzie którzy mają gorzej.Trzymam się życia pazurami i nie puszczam,codziennie daję sobie kopa w dupę żeby zwlec się z ł.óżka pójść do pracy,na zakupy,obiad,zrobić wszystko czym zajmują się codziennie inne kobietyi ciągle sobie dokładam bo jak odpuszczę sobie cokolwiek to po mnie,nie nie mam gorzej od Ciebie,bo mam charakter który nie pozwala mi się poddać

Gość klasyczny klasyk
ale na pewno nikt nie jest tak samotny jak ja

Gość deszcz z sufitu
jeśli się założysz to przegrasz

Gość taki jeden koleś
"-w podstawówce byłem tzw. kozłem ofiarnym do bicia i wyzywania,nie mówili do mnie po imieniu tylko dałn albo ćpun,dla dziewczyn byłem pośmiewiskiem ę Dlaczego tak było ?

Gość klasyczny klasyk
bo byłem nieśmiały,niski,chudy i słaby psychicznie

Gość musiałabym napisać książkę
dla mnie samotność to stan umysłu,są ludzie smotni mimo rodziny,męża,żony,dzieci ip,no masz kijowo i nie wem czego tu szukasz??? pocieszenia,bij się z życiem o to co chciałbyś mieć,tylko szczury uciekają,głowa do góry i naprzód,a to o tym skoku gdzie chodzi dużo matek z dziećmi to już raczej niesmaczne,nie dość że nieudacznik to jeszcze dzieciom traume zrobi i następni będą po psychiatrach latać,wrrr

Gość deszcz z sufitu
poza tym będziesz miał mało atrakcyjne zwłoki

Gość klasyczny klasyk
byla w podstawowce jedna dziewczyna ktorej sie nawet podobałem.ale powiedziała mi, e nie chce sie narazac na smiesznosc spotykajac sie ze mna,... czy to nie jest straszne?

Gość pierdółka
klasyczny, co chciałbyś jeszcze w życiu zrobić

Gość klasyczny klasyk
nie oczekuje od was ani rady ani pocieszenia,chciałem zrobić ranking nieudaczników ale nawet to mi sie nie udalo

Gość słoik
A ja co mam powiedzieć? moja kobita chce mi robic najwyzej jednego loda w tygodniu-to koszmar,juz dluzej nie wytrzymam!!!!!!!!