Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjlhhl

czy nie było by wam wstyd isc w niedziel samemu do kina

Polecane posty

Gość jhjlhhl

? mi samo podejscie do kasierki i poproszenie o jeden bilet wydaje sie smierszne

Gość
dam sie zaprosic :classic_cool:

Gość szafirowe spojrzenie
Przerwko, jak tam? co słychać?

Gość jhjlhhl
hmmm przecie my cały czas jestesmy umówieni na kinoprzerwa:D tylko ze teraz w tej chwili to raczej niemożliwe a ja teraz chce

Gość jhjlhhl
hm... wiecie ja sexi laska na wysokim obcasie , tipsy i wogole a na poranek kupuje jeden bilet....

Założyłam sobie czarny nick :) Autorko, a na co chcesz iść do kina? ja zawsze do kina chodzę z kimś :) byłoby mi dziwnie samej... a zapraszana jestem, więc nie ma problemu :) Co myślicie o tym filmie 2012? Ja z ciekawości chciałabym go zobaczyć :D :)

Gość
:classic_cool: czemu niezaczrniony? na co chcesz isc? :) szafirowe z plusów to zaczełam studia :classic_cool: ale nie mówie o kierunku tutaj ;] a minusów to nie mam pracy ani faceta i coraz bardziej zaczyna mnie to dobijac :] i w ogole mój wyglad tez mnie załamuje a u Ciebie ?:)

Co do studiów gratuluję 🌼 :) Co do reszty, to przykro mi... U mnie? Oj, różnie. Ostatnio czułam się okropnie, ale teraz już lepiej, lepiej. :) Nie za bardzo chciałabym pisać tu o szczegółach. ;) Co do wyglądu, to ja ciągle na to narzekam, tylko, że jak to słyszą, to wysyłają mnie do psychiatry :D bo wg nich coś sobie uroiłam i jestem śliczna. no i mam naprawdę duże powodzenie, ale kurczę, ale ja nie mogę w siebie uwierzyć :O :( może rzeczywiście coś ze mną nie tak, bo mam o sobie naprawdę złe zdanie :O

Mi takie fajne babcie tez mowia ze przystojny jestem ;) co prawda ledwo na oczy widza ale co tam... !!!

Gość fdsfds
trudno zeby facet sie znalazł przed monitorem . Musisz wyjsc na dwor . Wtedy sa wieksze szanse ze kogos spotkasz .

na 2012 chetnie bym poszedł:) nie czuje sie związany z tym nickiem

przerwo moge Cie poznac z moim bratem:) fajny chlopak:p skad jestes???:)

przystojny:) urode w koncu mamy rodzinna:p rocznik przerwy ma zajebiste nieb oczy sliczne dlugie czarne rzesy,sniada karnacje,szatyn wzrost 175 cm :)

Gość LadyMorgana33***
a co tam wstyd? ja caly czas prawieb chodzę sama - w najblizszy wekend na 2012 chce się wybrać.

Nie wydaje mi się to śmieszne. Dla mnie to norma. Natomiast wolę oglądać filmy w domu. W dowolnym momencie mogę film zatrzymać i iść do toalety np.

Ojej, laguna... :) jesetm bardzo mile zaskoczona :) to ja powiem może coś o sobie :P 172 cm, szczupła blondynka, zgrabna, włosy za ramiona, karnacja jasna, oczy nieb.-zielone :P

nonononono teraz to ja jestem zaskoczona:D a ile masz lat? pozdrowie na pewno:D

Gość Lady Night
a o czym ten film? o koncu swiata? ten 2012?

skad jestes mozesz jeszcze powiedziec:D bo taka bratowa baaardzo w moim typie bylabys

Gość Lady Night
Jak o zagładzie to może być ciekawe:) Jak na film.

Gość
Danny a na czyj ? płeć ustalimy chwile przed,bo mi to w sumie be wiekszego znaczenia :classic_cool: ;]