Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Kolejny facet,mieszkający z...matką!

Polecane posty

Gość sądzimy że jest umiarkowanie
mamciaaaaaaa Invicta --nie mam zamiaru oceniac Cie po wieku.Tylko ja sama miałam 16 lat i moj syn tez miał tez 16 lat i wiem,ze w tym wieku ...... czyli oceniasz ją po wieku:D

Gość mamciaaaaaaa
anette_5 a po co az dwa takei same tematy załozyąłs :-) A co do łba do interesow :-) nie jedenj go ma i tez duz pracuje :-) i do tego mieszka przy mamusi,bo wychodzi taniej i wygodniej:-)

Gość mamciaaaaaaa
sądzimy że jest umiarkowanie--nie oceniam Jej po wieku,tylko chciałam ukazac,ze w tym wieku odczuwamy,ze wszyscy i wszystko sa przeciw nam.

mamciaaaaaaa sądzimy że jest umiarkowanie--nie oceniam Jej po wieku,tylko chciałam ukazac,ze w tym wieku ........... :D tzn ma 16 lat więc nie ma co jej wierzyć bo ma 16 lat, ale nie ma to nic wspólnego z jej wiekiem:D

Gość mamciaaaaaaa
sądzimy że jest umiarkowanie--nie to,ze nie ma co wierzyc 16 latce,tylko,ze 16 ltak moze innaczej odbierac siwat.Npmama mogła Ja wczoraj za cos zbesztac(słusznie lub mnei słusznie) i ta sytuacja nadmuchjana jest u takiej nastolatki jak dramat,ze wszyscy sa przeciwko jej i tyle.

czyli ma 16 lat i jej uczucia nie są prawdziwe, jej odbiór świata nie jest prawdziwy i w ogóle sama nie wie co czuje bo ma 16 lat ale to wcale nie ma nic wspólnego z jej wiekiem i wcale jej nie oceniasz przez pryzmat wieku:D

Gość mamciaaaaaaa
sądzimy że jest umiarkowanie--nie to,ze uczucia nie sa prawdziwe,tylko,ze te uczucia sa bardziej egoistyczne,nastawione na zbyt płytkie wnikanie w głab zycia rodzinnego.W tym wieku kazdemu wydaje sie,ze jest pepkiem swiata,ze on jest najwazniejszy,ze jemu dzieje sie najwieksza krzywda etc.

W tym wieku kazdemu wydaje sie..... ale wciąż nie oceniamy jej przez pryzmat wieku:D:D:D

Gość mamciaaaaaaa
No OK.poddaję się :-) oceniam Ja patrzac na Jej wiek :-)

Gość buehehlehlhlehlehle
mamciaaaaa masz racje z debilami nie ma sensu wchodzic w dluzsza dyskusje. A do autorki- jak ci nie pasuja kolesie ktorzy mieszkaja z matkami to szukaj sobie tych "samodzielnych". Zapewniam cie ze wielka krzywda tym pierwszym sie nie stanie i predzej czy pozniej i tak sobei laske znajda, nie mowiac juz nawet o tych co to wlasna firme prowadza, na twoje miejsce juz tam sznureczek nastepczyn czeka ;)