Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tym seksemPOMOCY

jak to wytrzymac

Polecane posty

moj zerwal ze mna i teraz chce seksu. zwiazku nie ale o seks prosi bo mu ze mna najlepiej. jest wolny a ciagle mnie namawia. kocham go i bardzo mnie to boli. chce byc blisko niego ale nie w taki sposob. dzis znow dzwonil i prosil "o spotkanie" nie wiem jak mu to wyartykulowac ze tak nie chce!!!! slowa nie pomagaja....

Gość powyżej very goood idea

"o seks prosi bo mu ze mna najlepiej" :D A fryzjerkę prosi o łładną fryzurę bo tylko ona dobrze stryzę. Nie wiesz jak sobie poradzić z molestowaniem przez BYŁEGO faceta? Powiedz, że zaczęłaś się właśnie leczyć na..... Gwarantuję, że od przyszłego tygodnia poleci do koleżanki.

Zacznij go ignorować i nie odbieraj od niego telefonów, nie odpisuj... Facet Cię rani a Ty się zastanawiasz co z tym zrobić... OLEJ GO, jedyne wyjście...

Gość gość
Nie daj się tak traktować :) Szanuj samą siebie tyle Ci powiem :)

dzieki.....umowilam sie. ostatni raz chce zakonczyc. tak zeby popamietal..... zeby zozumial co zrobil, jak skrzywdzil tym zerwaniem.. tylko jak?

nie wytrzymam , nie przyjde na to spotkanie. niech czeka.......

dzieki. nawrzucajcie mi jeszcze do glowy takich rad!!! to pomaga!!!!!!

i Ty sie z kims takim spotykalas? haha i co, do poprzedniej panny chodzi bo robi dobre masaze? do Ciebie bedzie chodził na seks a do kolejnej, bo potrafi dobrze gotowac? nie potrafisz powiedziec facetowi ze jest załosny? ze dla niego seks byl super ale dla ciebie to porazka, i nie chcesz do tego wracac? poza tym - kochasz go wiec albo do niego wróc a jesli on nie chce do ciebie wrqacac to moze tak wywal jego nr gg, zablokuj nr, nie odbieraj, nie odpisuj? w koncu koles sie znudzi? nie am to jak zerwac, dawac sie poniżac i jeszcze nic z tym nie robic...

Gość sweet-corn
up

Gość nie lubibie poniedzialku ajjjj
i jak tam u ciebie?

Gość nie lubibie poniedzialku ajjjj
ja cie chetnie przygarne hehe

spotkalismy sie i bylo idealnie...... dzis jeszcze pisal jak sie czuje, ja mija dzien...? Ja nieumiem odpisac, boje sie rozmawiac. chcialaby, tego co dawniej zeby byl ze mna! a nie takie gierki:O Ale nie zmusze do kochania...dla niego to po prostu dobry seks:) ratunku!!!!!!

postanowilam ze zadnego seksu nie bedzie ale kocham go i szkoda mi go ze sie tak meczy, wiec raz w tygodniu mu obciagne

po prostu dobry seks:o -tak mialo byc dla mnie tez seks jest idealny, bo go kocham i dobrze mi z nim

poszyw!!!!!!!!

Gość sex on the island
POOOOOBUUUUUUDDDKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Facet traktuje cie jak worek na sperme :o :O :o, a ty sie na to godzisz :o :o :o Troche SZACUNKU do siebie i olej go :P!!!

zaproponowal ze bedzie mnie zabieral na wycieczki, do restauracji etc np klasyk pod koldra- kawa, kusi mnie 2 dniowym wypadem w gory za anal :(

pracuje z nim i olac zupelnie sie nie da. tydzien temu mowil mi jak bylo nam dobrze razeem - 2lata(nie tylko seks oczywiscie) i zaluje ze koniec.......bylam zbyt zazdrosna i zaborcza, marudzilam..... \ a teraz jestem idealna partnerka do seksu!? nie tylko ja sie pogubilam on tez!!!!!!!

22:17 podszyw!!!!!!!! dzieki za rozweselenie:p

Gość deszczowa-panienka
chcesz z nim byc? napewno?

Gość sex on the tower
Ty sie pogubilas i on to wykorzystuje, bo on dokladnie wie czego chce, przeciez proponuje ci zebyscie sie SPOTYKALI NA SEX :o Jasna sytuacja, brakuje mu dupy, to ma ciebie pod reka, bezpieczniej niz pojscie na dziwki :o

wiec.......odciac sie zupelnie:O tylko po jaka cholere on wspomina nasz zwiazek? mowi o rocznicy ktora za tydzien jest. i ze to ja zepsulam zwiazek. mysle ze oprocz tego ze nie moze bez seksu wytrzymac to chce bym go prosila o szanse, powrot a ja tego nie zrobilami i raczej nie zrobie. choc mi ciezko i kocham to dla mnie nie pojete.

Gość MikaMIka
jak Ci na nim jeszcze zalezy to przeczekaj...jak wytrzyama i bedzie trzymal kontakt nietylko seksualny;-) to moze zacznij rozmawiac o pogodzeniu, powrocie itd. Powodzenia!