Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka Pani i władczynmi świ

jestem upita

Polecane posty

serio laski, jestescie super, justynka ze jeszcze taka dobra i pomocna duszyczka z ciebie:) podajcie jakis termin co do was dołacze:)

Gość hi my name is bob
nie ma o czym gadać ten utworek dokładnie mnie definiuje,przegrywam życie,nie wiem co mam ze sobą zrobić,nie mam nic

chwilowo nie jest w stanie tłumaczyc piosenki pana dżastina timberlejka takze trudni mi cie zrozumiec a chcialabym cos doradzic bo mam z zanadrzu parę rad pani justynki ;) co do terminu, nie mam pojęcia :)bede tu napewno jutro,zapisalam moj temat na pulpiciehehe :)

Gość hi my name is bob
to chyba się upiję w samotności,właśnie piwo mi się kończy i chyba skoczę po następne:(

Gość hi my name is bob
a w jaki sposób chcesz mi pomóc?rozmową?sama muszę się uporać ze swoimi strachami,straciłam wiarę w ludzi,tak bardzo wiele osób mnie zawiodło.

myślkisz ze rozmową nie da się nic zdzialać? to niby co?? ludzie maja zronic?wziac cie za reke i pokazac ze ludzie naprasde czesto nie sa tay źli? ilepoznałas procent swiata?polski? osiedla? Nie trafias, nie byli ciebie warci, czuj sie wyjątkowa, jestes wykotkowa..powiedzials innym plemnikom:spierdajalcie, I'm number one, nie po to zeby sie teraz dolowac

Gość hi my name is bob
ale co możesz powiedzieć skoro nie znasz sytuacji,ludzie są perfidni,czasami ich nie rozumiem,dlatego uciekam.Najlepsza przyjaciólka może okazać się wrogiem,dla samego widzi mi się i zazdrości wogóle bez powodu.

Gość hi my name is bob
właśnie idę po piwo,może jak jeszcze jeno wypiję to zapomnę i pójdę spać,chociaż wątpię

Gość hi my name is bob
właśnie wróciłam z piwem,idź spać kobieto,pewnie jutro na rano do pracy idziesz,ja jeszcze się trochę podołuję

Gość hi my name is bob
boby zawsze maja w plecy:((

Gość hi my name is bob
szkoda,że poszłaś spać,sama zostałam ze swoimi koszmarami,może wyolbrzymiam swoje problemy,

Gość hi my name is bob
pogada ktoś ze mną?

Gość on40
1780694