Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielki niedźwiedź

Człowiek z Wadą wymowy nie ma szans na dziewczynę.

Polecane posty

nie ma dla ciebie nadziei Hmm? zadna? w takim razie jak wytlumaczysz te szesliwe zwiazki ktorego ty prawdopodobnie NIGDY nie zaznasz? ;]

Gość ssssssssssssssss
blueska a skad wiesz ze nie ejstem w zwiazku durna babo?

Nigdy nie chodziłem z dziewczyną,jakoś zawsze tak wychodziło,nigdy nie umiałem sie przełamać żeby pójść do dziewczyny i do niej zagadać,koledzy nie mal siłą wyciągali mnie do klubu,zagadywali jakieś dziewczyny ale ja tylko siedziałem obok nich i bałem sie że któraś o coś spyta,jak już spytała i coś powiedziałem z zacięciem się to tylko sie uśmiechały a czasami to wręcz wybuchły śmiechem więc stwierdziłem że mam ich gdzieś,wiem że były puste ale niestety po wyglądzie raczej tego nie poznać która jest pusta a która nie.

Gość dziewczyna z wadą wymowy
ale nie podrywaliby przecież brzydkiej i z nieciekawym charakterem...czyli tylko dlatego ,że kobieta i też miałam kiedyś chłopaka, który się jąkał jednakże nie przeszkadzało mi to w porównaniu z moją wadą inny z kolei był super przystojny, babki się za nim śliniły;) lecz on na to nie zwracał uwagi bo mnie kochał i tak żyliśmy wiele długich lat ze sobą pod jednym dachem...ech, rozmarzyłam się;) ...ale do czego zmierzam... wydaje mi się iż Ty wyolbrzymiasz w pewnym sensie swój problem, jesteś mężczyzną a mężczyźnie -co by nie mówić-jest łatwiej... ...wielokrotnie, czy to w urzędzie podczas załatwiania jakichś spraw, czy też w rozmowie z klientem przerabiałam na własnej skórze , gdy ludzie w pewnym momencie spoglądali na mnie z nieukrywaną, wręcz niezdrową ciekawością, która w ich oczach po jakimś czasie przeobrażała się w złośliwy błysk ... czy mam się przez to schować przed innymi? bo jestem kaleką dla >normalnych< w pewnym sensie??? oczywiście ,że nie i dlatego Niedźwiedź weź się w garść bo Twój problem siedzi tylko w Twojej głowie-inni mają jeszcze gorzej. Pozdrawiam

Blueska chodziłam do logopedy tylko w dzieciństwie-moja mama nie miała cierpliwości mnie tam prowadzić a poza tym niewiele mi to dawało i tak...powiedzmy ,że wymawiam takie francuskie "r" lecz nie do końca bo jednak Francuzi, gdy przysłuchać się ich mowie -wymawiają to "r" o wiele wyraźniej niż ja ;)

zawsze ktoś jest co ma gorzej ale każdy patrzy na tego co ma lepiej,w sumie to nie wiem jak chcesz przełamać betonową nieśmiałość tym bardziej ze żyję w społeczeństwie gdzie nie ma tolerancji i każdy opluje drugiego po to żeby poczuć się lepszym.

Jasne ale wiesz... w klubie zazwyczaj kazdy jest kozakiem, kazdy udaje wielkiego, alkohol, muzyka towarzystwo... Takze odradzam. Ale wiesz co? ciesz sie ze tak sie stalo bo takto od razu pokazywaly jakimi sa tandeciarami. Wiem ze to dla Ciebie bylo przykre ale spojrz na to z drugiej strony ze to Cie w pewnym sensie uchronilo od bycia z taka idiotka. Jesli dziewczyna Ciebie zaakceptuje to przynajmnije masz pewnosc ze to jest ta madra.. A wybrales na pewno zly sposob na poznanie dziewczyny, tak to mozna poznac...ale na jedna noc, taka pusta blachare. Mysle ze najlepszym wyjsciem bedzie po prostu posiadanie kolezanek a jesli juz z jakas bedziesz blizej to zaproponuj jej spotkanie i taka metoda malych kroczkow. To smutne ze wierzysz w takie dyskotekowe milosci. porozgladaj sie wokol siebie. Koleguj sie albo mzoesz tez poznac dziewczyne przez internet. Przed spotkaniem poinformujesz ja ze masz wade wymowy.. Albo mzoe jakis portal randkowy.. Nie trac nadzieji szukaj i nie wstydz sie.. Kladz wszystkich na lopatki swoja pewnoscia siebie.

Dziewczyna z wada wymowy U ciebie byli ciekawi a ja to ich wkurzalam bo strasznie dlugo mowilam i czasami pewnie mysleli "do cholery kiedy ona skonczy" Widzisz poznawalas chlopakow :) Udawalo sie a dlaczego bo zapewne jestes odwazna dziewczyna i mimo ze czasami masz zle chwile (jak z reszta ja tez ze mam dosyc juz chce byc normalna) to jednak nie uzalasz sie nad soba :) A.. jestem strasznie ciekawa co sie stalo z tym zkaochanym przystojniakiem? nie jestescie juz razem?

Wielki niedźwiedź (walker23.02@o2.pl) zawsze ktoś jest co ma gorzej ale każdy patrzy na tego co ma lepiej,w sumie to nie wiem jak chcesz przełamać betonową nieśmiałość tym bardziej ze żyję w społeczeństwie gdzie nie ma tolerancji i każdy opluje drugiego po to żeby poczuć się lepszym. Nie wiem czy KAŻDY patrzy na tego co ma lepiej. Uważam za błąd takie myślenie , oglądanie się na innych - co inklinuje ciągłe porównania do innych i w rezultacie wiedzie na manowce/czyt. kompleksy/ My wszyscy tu żyjemy w takim a nie innym społeczeństwie, mnie tego nie trzeba pisać-patrz mój post wyżej.I weź się w garść:) POzdro

Blueska a znasz to powiedzenie,że każda pokrywka znajdzie swój garnek?;) Więc trzeba z ufnością patrzeć w przyszłość, wiem co pisze bo sama jestem obecnie w nieciekawej syt....jestem po niedawnym rozpadzie mojego długoletniego związku/prawie 7 lat/ a znamy się z moim"przystojniaczkiem" a właściwie przyjacielem w sumie 12 lat. Ale cóż, mimo łez chcę z tego wybrnąć i szukam...może znów znajdę?:)

Dziewczyna z wada wymowy Ohoho 7 lat to baaardzo duzo :) Jasne ze znajdziesz. Ja akurat wierze w ludzi i wiem ze nie wszyscy sa podli. Znalas przystojniaka 12 lat a autor topiku moim zdaniem popelnia ten blad bo chce "od razu" i to jeszcze dziewczyne z klubu.. Znajdziesz znajdziesz Tym bardziej (wydaje mi sie) ze juz jestes chyba w takim wieku gdzie mezczyzni zaczynaja myslec powaznie :) A moge wiedziec z jakiego powodu sie roztsaliscie? (jesli to jest dla Ciebie trudne czy nie chcesz podac powodu to nie musisz, tak z ciekawosci pytam :))

myślę że jak ktoś ma 26 lat i betonową nieśmiałość to powinien pogodzić się z samotnością,bycie samemu też ma wielkie plusy. A co do klubów to skoro nawet po alkoholu który daje większą odwagę nie mogę poderwać żadnej dziewczyny to myślę że gdzie indziej to dopiero nie.

Bluesko nie chce zaśmiecać ciekawego wątku, odpowiem Ci w skrócie ,że rozstaliśmy się bo mój mężczyzna zapragnął odmiany...cóż:) -teraz ma kogoś nowego... choć kontakt nadal utrzymujemy bo więź między nami wciąż istnieje. A co do pomysłu > dziewczyny z klubu< to zależy-przecież nie każdy kto tam chodzi jest do cna zepsuty;) w każdym bądź razie próbować warto gdzie się da. Szukać, nawiązywać kontakty...Niedźwiedź jesteś młodym chłopakiem możesz jeszcze pójść na studia, tam jest najłatwiej znaleźć kogoś :)

Cartoon Netwaork Mozesz sie w koncu zamknac? Nie wiesz jakie to jest uciazliwe. Nie przechodziles tego.. Chcesz cos wypowiedziec i nagle sie pojawia blokada. Ludzie mowiacy normalnie nie potrafia sobie wyobrazic jak mozna miec problem z tak codzienna rzecza.. Zupelnie jak z chodzeniem. Nie jestes w takiej sytuacji wiec nie wiesz co to znaczy. I..nie zycze Ci tego. Wiecej wyrozumialosci..

Gość DobrzeCiradzę
"jak ktos nie miał dziewczyny przed 20 rokiem życia to powinien powoli przyzwyczajać się do życia w samotności" pierdolisz facet, swoją pierwszą dziewczynę miałem w wieku 22 lat i w tym wieku straciłem prawictwo, tylko w przeciwieństwie do was nie siedziałem z założonymi rękami

Dziewczyna z wada wymowy Ehhh Nie napisze co mysle o tym chlopaku bo to jest po prostu chamskie co zrobil.. mam nadzieje ze mojemu sie nie odwiedzie i mam nadzieje ze nie pomyslalas ze to moglo chodzic tez o wymowe, bo mzoe po prostu sie tamta zauroczyl.. Mialabym najchetniej do Ciebie 100tysiecy pytan ale nie chcemy zasmiecac wiec wystarczy mi to co napisalas i pozostaje mi podziwiac Twoje podejscie do zycia odwage :) Badz taka osoba jaka jestes nie trac nadzieji a mezczyzna sam sie trafi :) Aco do lasek z dyskoteki to nie wszyscy oczywiscie ale wiekszosc i niestety autor mial pecha na takie trafiac ale szkoda ze Niedzwiedziu przez takie fladry zraziles sie i straciles nadzieje. A co do studiow to fakt latwo tam kogos znalezc ;)

Gość Do cartoon
Kur*a co za idiota z ciebie..

Gość DobrzeCiradzę
Jeśli będziesz sobie dalej wmawiał że to przez wadę wymowy, to tak będzie

Ok to inaczej: Niedzwiedziu napisz co masz dalej zamiar zrobic? siedziec z zalozonymi rekami? Powiedz jak sobie to dalej wyobrazasz

Po prostu żyć tak jak dotychczas czyli w samotności,niedźwiedzie już tak maja że żyją samotnie,nie mam pomysłu na swoją przyszłość więc chyba już pora ułożyć sobie życie w samotności,najlepiej żyć gdzieś w głuszy leśnej z dala od ludzi.

Gość DobrzeCiradzę
A jak wielką masz te wadę wymowy, tylko jak się denerwujesz czy cały czas ? Spójrz na Michnika. Facet się jąka a upierdolił Rywina i jakoś na mało pewnego siebie nie wyglądą ;)