Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielki niedźwiedź

Człowiek z Wadą wymowy nie ma szans na dziewczynę.

Polecane posty

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Widzisz blueska nie jestem taka zolza za jaka mnie uwazalas:P Nie mierz wszystkich jedna miara...

Co ja bym zrobila na miejscu niedzwiedzia... Wybralabym sie do psychologa i do logopedy:D I po problemie...

Oooooooojej szukania znajomosci w internecie to ja nie polecam:P

Niedzwiedz dziewczyna z wadą wymowy-bo w necie sie spełniam i jestem anonimowy,no i nie trzeba mówić wystarczy pisać,dlatego lubię net bo tam można się wypowiadać na różne tematy co w realu raczej nie można No widzisz wiec wykorzystaj to i moze w necie znajdz dziewczyne :) Ja swojego chlopaka obecnego poznalam.. Haha ok przyznam sie: na naszej klasie ;P

Miałam na myśli miejsca typu siłownia basen, tam ludzie chodzą np. regularnie. Jak nie uda Cie się zagadać do dziewczyny raz to spróbujesz następnym razem albo ona sama do Ciebie zagada? Właśnie pisałeś, że z wyglądem problemów nie masz więc pewnie podobasz się dziewczynom... zagadywały kiedyś pierwsze do Ciebie? Jak ewentualnie wtedy reagowałeś? Znajomych jakiś masz? Dzięki nim też się ludzie poznaja...możliwości jest wiele

kowboj nie kapujesz nic?????:P Problem tkwi nie w mozliwosciach ale w niesmialosci...

BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA oj A czemu nie :) Jakies zle doswiadczenia? A co do psychologa to taak juz ardzilam autorowi ale napsial ze poszedl raz i mu starczy no sorry ja tez bylam kiedys to mi zalecil zrobienie rezonansu za...5stow! "a w dupe sie pan pocaluj" pomyslalam i psozlam do innego pogadalismy normalnie zmienil moje nastawienie. Logopeda tez wspolpracowal.. Takze autorze nie wszyscy sie nie przykladaja do swojego zawodu :) sa ludzi ktorzy moga Ci pomoc

Klann Jesli jeszcze tu jestes napisz co to za terapia ;) Z Twojej winy nie bylo tych 100% czyli musi byc naprawde skuteczna. Moze napisz maila do autora i mu polec :)

Wielki niedźwiedź (walker23.02@o2.pl) dziewczyna z wadą wymowy-bo w necie sie spełniam i jestem anonimowy,no i nie trzeba mówić wystarczy pisać,dlatego lubię net bo tam można się wypowiadać na różne tematy co w realu raczej nie można. Oczywiście jak większość osób zasiedziałych w necie. Poza tym już licz się z tym,że każda ciekawsza znajomość chce przejść na realny grunt i co wtedy-nie podasz dziewczynie nr telefonu , bo z nieśmiałości? Nie pal sobie drogi do szczęścia, mówię Ci bo potem będziesz sobie pluć w brodę. Życzę wszystkiego dobrego

Nie, zadne zle doswiadczenie. Widze tylko na przykladach znajomych:) Jestem szczesliwa zona:D Wiec trzeba isc do normalnego logopedy.

Na siłownie chodzę tylko że tam są zawsze sami faceci,nie spotkałem tam jeszcze kobiety,a to czy zagadywały to raczej nie bardzo,albo ja ich po prostu źle zrozumiałem,wiadomo że żadna raczej nie przyjdzie i wprost nie powie o co jej chodzi,tym bardziej że jakimś przystojniakiem nie jestem(podobno brzydalem też nie).

Zdecydujcie sie... Najpierw piszecie ze w klubach sa bezwartosciowe dziewczyny. Teraz chcielibyscie zeby same zagadywaly niedzwiedzia... No sory, ale cos nie halo...

Niedzwiedziu no rusz sie, zrob cos z tym ;) Dziewczyna ma racje: nie pal sobie drogi do szczescia ;)

Gość klann
www.jakanie.pl To ta terapia. Generalnie polecam, ale potrzeba naprawdę dużo wyrzeczeń i ciężkiej harówki przez kilkanaście miesięcy. (a mialem nie reklamować :))

Jak już mówiłem chodziłem do różnych logopedów co sprawiło że dużo lepiej sie komunikuje ale nie mówię płynnie,też kiedyś nie mówuiłem R a teraz nie mam z tym problemu,zawsze słyszę od głupich ludzi radę typu "idz do logopedy" i zawsze im dziękuję bo ja jestem aż taki głupi że na pewno nigdy bym nie wpadł na taki genialny pomysł.Idę spać,dobranoc

Glupich ludzi... :) No to wszystko jasne dlaczego zadna dziewczyna nie chce z toba gadac... Ten topik to prowokacja nic wiecej...:P

Haaaaaaaaa...!:P JESTESMY GLUPI:P Wszyscy na tym topiku:P He he

Gosciu wez duzy rozped i pier.dolnij z calej sily glowa w sciane:D Dobrze ci zrobi...:P I wada wymowy przejdzie jak reka odjal:P

Niedzwiedz I na pewno logopedzi dali Ci rozne cwiczenia i teraz to zalezy od Ciebie czy sie do nich stosujesz.. Wiesz ze nie od razu Rzym zbudowano i ze tylko cwiczenia wykonywane systematycznie dadza rezultat.. tak smao jak miesnie brzucha albo plecy..no same sie nie zrobia ;) My dalismy rady teraz jest juz rola autora i jego dzialka w tym czy sie do nich zastosuje.. Uzalaniem jeszcze nikt sobie nie pomogl.. Wez sie w garsc :) pozdrawiam

Najlepiej jakby sama podeszla, sama zagadala, sama poderwala, i moze jeszcze zatanczyla nago...:P

Oj stary... Pokazales swoje prawdziwe oblicze... W ogole sie nie dziwie ze zadna nie chce z toba miec doczynienia.

heh najlepsze jest to ze ktos pisze tutaj po rade a my pocimy sie radzimy i... ktos dalej jest przy swoim zdaniu i nic nie dociera no ale ok to w koncu od autora zalezy to co bedzie dalej

Zwykly cham i tyle... Chcialby nic nie robic i miec:P He he:P Nie ma tak...

Gdybysmy mieli ominac wyglad to 95% powodzenia to kwestia charakteru czlowieka wiec mzoe autorze...warto cos zmienic ;)

BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA: "Najlepiej jakby sama podeszla, sama zagadala, sama poderwala, i moze jeszcze zatanczyla nago..." jak dla mnie tez mógłby ktoś zrobić striptiz bardzo chętnie:D ha ha dobrej nocy wszystkim:)

Kto sie poci??????????????????? Bo na pewno nie ja...:D Zaloze sie ze to jakis gruby stary facet z wielkim brzuchem zapocony niski i gruby:P He he:P BUDOWLANIEC...

Ale sie ludziom w doopach przewraca...:P Hi Nara!