Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desree ...

Ile płacicie niani...

Polecane posty

Gość desree ...

za opiekę nad dzieckiem i ewentualnie drobne prace porządkowe w domu lub ugotowanie obiadu?

Gość nie placimy wcale
Bo pracuje w biedronce za 1000netto i mnie nie stac, a 5tka dzieci to jednak jest co wykarmic. 🖐️

szystko zalezy od miasta i od tego co oznacza wg ciebie "drobne prace porządkowe" (bo dla jednego to będzie ogarnięcie chałupy a dla drugiego mycie garów i podłóg) i w jak dużym domu, zbyt ogólne pytanie

Gość kacprowa mama
Białystok. Rencistka po 40-tce. 1,5 roczny chłopczyk. 800 zł za miesiąc (8 h dziennie 5 dni w tygodniu). Pani w domu nie robi nic. :) Małego nakarmi słoikiem ale już talerzyka i łyżeczki po obiedzie nie zmyje. Ale nie narzekam. Dużo się z nim bawi i wychodzi na spacery.

ja jeszcze na początku tego roku płaciłam 8zł/h. Ale nie mialam na pełen etat tylko na kilkanaście godzin na tydzien. Poza zabawą i ewentualna zmianą pieluchy (jak był młodszy) to niania nie robila nic, ale mi to odpowiadało. Jestem z Krakowa.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
okolice Warszawy. Niania pani po 50. w domu nie robi dosłownie nic, nakarmi tylko dziecko, dostaje 10zł/h. Chłopiec ma 4 lata, niedługo będzie się opiekować 2 dzieci, ale już za 12zł/h.