Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od środy bezdomna L

Czy młoda, ładna studentka powinna poszukać sponsora?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuu
znajdz normalna prace a nie idziesz na latwizne, dupa chcesz zarabiac? pomysl, dziwke z siebie zrobisz

Gość x86_64
bezdomna łapiesz się na tapczan w akademiku ?

Gość jaką dupą
ona się namyśli (ale marna prowokacja). Sądzę że dała by radę pracować jako gosposia ,ale po tyg. by jej się znudziło .

drente>>> gdybym mial cel ,juz dawno bym go osiagnal :P ..ja nigdy nie przegrywam ! nie mam celu...zreszta to moj ostatni miesiac na kafe :) ...poprostu staram sie nacieszyc waszym towarzystwem :)

Gość od środy bezdomna L
x86_64 bezdomna łapiesz się na tapczan w akademiku ? hehe to brzmi ciekawie :D tylko czy to dozwolone? aaa i tylko jeśli z akademii medycznej to musi chlopak mieć wlosy krótkie i lozko sterylne a nie z pchłami jak co poniektórzy ratownicy medycznie się pozarażali od żuli w ambuLANsie ;/

Gość od środy bezdomna L
kabel i anal ? fujjj :o myślałam że nie znasz takich brzydkich słów :( rozczarowałeś mnie. zresztą nie ty jeden na kafe. :( jeszcze Kamelia :( :(

od środy bezdomna L>>>> chyba zle odebralas moje wypowiedz ktora byla odpowiedzia na post :) ....a samo slowo anal ? nie jest mi obce ...jest dosc powszechne :) ale nie Ty jedna zle odczytalas to co chcialem powiedziec...

Gość od środy bezdomna L
no dobrze kabel, ufam że jesteś w gruncie rzeczy porządny :) w końcu ktoś musi być posród tych drani zboczków i harpii

Gość x86_64
włosy mam krótki a tapczan bez pcheł była byś odpowiedzialna za sprzątanie, gotowanie i drapanie mnie po plecach :)