Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunset12

co pierwsze, sex tradycyjny czy oralny?

Polecane posty

Witam wszystkich w tym okropnym dniu jakim jest poniedziałek. Mam od jakiegoś czasu pewien dylemat, w sumie to nie jest dla mnie problem, ale interesuje mnie zdanie innych :) Chodzi o to, czy jeśli zaczynacie z kim związek i on się rozwija, to co najpierw ma miejsce: sex taki zwyczajny, czy oralny xP ???? Mi z oralem dotąd ciężko było się przemóc zbyt szybko i jak ostatnio rozmawiałam z moim nowym partnerem, zdziwił się, ze wolę najpierw się normalnie bzykać, a potem zrobić loda heheheh :P No muszę tu zaznaczyć, że jeszcze sie nie kochaliśmy tak normalnie, ale już był seks oralny z jego strony xP Z góry dziękuję za Wasze opinie :)

dowolność może być taka jaka chcesz chyba że obawiacie się ciąży to raczej pozostać przy oralu :)

Jeśli chodzi o kwestię ciąży to nei jest problem, bo zamierzam zacząć znów brać pigułki. Chodzi mi głównie o kwestię tego, czy to nie jest dziwne, jeśli normalnie się z chłopakiem będę kochać, a nie będę chciała mu zrobić loda :P Bo tak dotąd miałam, ale znowu skoro pozwalam mu robić mi minetkę, to chyba jestem egoistką jeśli nie chcę zrobić mu loda :P Eh ciężki dylemat xD

Ja się nie brzydzę, tylko mam zawsze takie opory, czy nie za wcześnie :) Jestem z tym chłopakiem dopiero od jakiś 2 tygodni :P Zaznaczam, że mam 21 lat, żeby nie było, że jakaś szesnastka xP

to zależy od wieku i rozwinięcia potrzeb seksualnych.Sądzę że początkowo to petting jest wystarczający do satysfakcji a na to się składa wszystko po za stosunkiem. W późniejszym wieku gdy odczuwamy ( kobiety ) w większym stopniu potrzebę penetracji to oczywiście, że stosunek.

Gość fly...
ja najpierw normalnie a potem dochodzi oral

Gość saunowicz
po 3 tygodniach normalnie po 4 tyg. oral a 5 tydzień anal proponuje

Hahaha jaka rozpiska xD seksu analnego nie lubię niestety, także nie znajdzie się w moim planie hehehe :P:P:P

Gość saunowicz
niewiesz co dobre

Gość saunowicz
niewiesz co dobre

Gość smakunia
hmm...mysmy sexem oralnym zaczynali gre wstepna a potem sex, nie bylo to albo to... bylo to i to

Gość smakunia
tez nie lubie analnego

Gość saunowicz
pewnie się nudzisz

Gość po 2 tygodniach juz majtki
przed nim sciagalas i dawalas sobie robic minete? :O