Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 gruba_Nadia przestań nawet tak nie mów :) Będziesz laska szybciej niż ja ;) Klaudia-> ja mam 172 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 Dzieki Nadia, na pewno sobie kupie. Moja babcia mówi że mam włosy "jak mysz na cipce":D wiec sie przyda A z wiekszej wagi szybciej sie chudnie wiec niedługo bedziemy na równi:) Ktos tu tak kiedys tez tak napisał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 gruba_Nadia hmmm wszystko dobrze ale.... bulka z serem ? radzilabm ograniczyc pieczywo i ser ?? mam nadzieje tylko ze nei zolty ;) lepiej zjesc moim zdaniem np. jajecznice I bulka mysle ciemna ??;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 To jak tak chwalicie to ja też sobie kupię Moje włosy też nie należą do najpiękniejszych a paznokcie są łamliwe. Czasem jestem bardzo blada mama mówi że wręcz anemicznie wyglądam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 Kad, msz cos do żółtego sera?:D ser jest pycha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 buleczke jem ciemna, ok 120 kcal i serek bialy do tego - ok 40 kcal :)... niestety pracuje wysilkowo w szklarni i dzwigam, naprawde mam duzo ruchu dodatkowo cwicze i naprawde padlabym jakbym od rana nie zjadla czegos "ciezszego"... ale uwierz przez 4 godziny to spale:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 Sara Ty masz 172 i chcesz 50 a ja mam 162 i chce 48 hmmmm :D nie za malo ? ale to tez zalezy od budowy racja :) Ty masz 13 a ja 7kg jak to zrzucic :(( A co do tego ze sie szybciej chudnie to prawda ;D Wlosy tak samo mam w oklepanym stanie kiedys mialam takie ladne a teraz.... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 i znalazłam sposób na ruch w domu. Aerobik z filmikami. Ale jakos nie moge sie przemóc. Nie nadążam, myle sie i czuje sie jak debil:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 aha gruba_Nadia jak tak to rozumiem sniadanie to podstawa :D myslalam ze jasna bulka z zoltym serem :P a bleeh mam cos do zoltego sera bo chociaz faktycznie dobry to glupii tuczacy bardzo :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 cala reszte dnia naprawde jem warzywka i jak widzisz na drugie sniadanie owoc - weglowodany na to zeby miec energie do konca dnia :)... czasami rano zjem tez platki fit z mlekiem , po prostu ograniczam sie do 200kcal... a pokrzywke naprawde polecam!! jest naprawde dobra!:) i pomagaaa, ja wlosy mialam lamliwe a teraz sa grubsze i takie hmmm... mocniejsze!:_) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 nie no może i racja, nawet nie pomyslałam ze moze byc bardziej tuczacy niz biały. aj durna jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 ja jutro zamierzam albo nic nie zjesc i cwiczyc albo zjesc jajecznice rano pozniej zjem warzywa na patelnie jak nie bede mogla wytrzymac i z jablko jakies ale zobaczymy w jakiej bede formie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolettta 0 Napisano Listopad 25, 2009 ojej dziołchy ale zapierdalacie z tematem fest hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 Kad, a może jesli chcesz juz tak rygorystycznie to spróbuj diety 10-dniowej lub kopenhaskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 No ja pewnie jutro na śniadanie jak zwykle nic albo jogurt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 kopenhaska polecam, przeszlam i 6 kg schudlam:).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 Nadia poważnie? może się skuszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 bylam na kopenhaskiej 2x raz schudlam z 56 do 53 ale to bylam na niej kilka dni pozniej w 2 tygodnie mialam jojo i wazylam nawet 61 ale to przez wlasna glupote bo rzucilam sie strasznie na zarcie.... ;/ a drugi raz z 59 schudlam pare kg ale nie wiem dokladnie ile i utrzymalam to :) polecam dla wytrwalych i dla madrych ta diete hmmm nie wiem czy na nia isc straszne katujsze i szczerze wole nic nie jesc niz wpierniczac ten befsztyk albo szpinak bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 powaznie:) ale wtedy wazylam 80kg :/ no i niestety wrocilo... ale jak dopilnujesz to spoko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 ale mamy teraz motywacje :D musimy schudnac do sylwka :D ! jaki cel sobie stawiacie do tego czasu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 ja 68 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 Ja nie stawiam celu bo się pewnie rozczaruję.. Marzenie to byłoby 55kg łał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 ale moj ogolny cel to 55.... ale jak bedzie 60 to naprawde bede bardzo ale to bardzo szczesliwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 moje marzenie to 50... ale pewnie tez sie rozczaruje.. ahh 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Listopad 25, 2009 Ja uciekam... Nauki sporo, a zmęczona jestem 3majcie się ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Listopad 25, 2009 pa Sara ;* ja na szczescie jestem chora i mam wolne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba_Nadia 0 Napisano Listopad 25, 2009 papa Sara, do jutra:)..:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Listopad 25, 2009 Sara moj cel to 60 chociaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolettta 0 Napisano Listopad 25, 2009 ja chce do studniówki 66! nie wiem jak ale zrobie to... jeszcze święta po drodze... co do amerykańskiej próbowałam - i owszem schudłam 4kg w 5 dni, ale potem przytyłam 8 ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach