Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WalkOnBy

Czy mój chłopak obrazi się jak kupie mu buty na urodziny?

Polecane posty

cześć, Mój chłopak za dwa tygodnie ma urodziny, czy uważacie że kupno mu butów to dobry pomysł? Wiem że podobają mu się rzeczy proste oraz firma nike, niżej daje link. Czy jest to odpowiedni prezent? chłopak ma 19 lat Błagam pomóżcie, które buty chciałby wasz chłopak? http://www.chrom.com.pl/produkt.php?l=pl&idkat=1&from=16&step=16&count=56&idkat=1&idpodkat=&idprdcnt=294

Gość makabreska
jak tylko mu takie potrzebne i sie mu podobaja a sam nie ma na nie kasy, albo musi kupic cos innego to dlaczego niby mialby sie obrazic?? jak sie obrazi to znaczy ze jest palantem ale swoja droga dodam, ze chyba to troche za drogi prezent jak na urodziny 19 letniego chlopaka nie sadzisz? nie masz na co wydawac kasy? w twoim wieku ma sie chyba duzo potrzeb wlasnych :) no, chyba ze rodzice dadza ci jeszcze wiecej kasy na to co chcesz :)

Gość fafffa
nie kupuje sie butów w prezencie można mu powiedzieć --wybierz sobie buty a ja za nie zapłace to indywidualna sprawa jego jak ma but wygladać i musi być dopasowany do jego rodzaju stopy, stopy są różne - z wysokim podbiciem, z małym itp a jeszcze to z lekka obraźliwe , dostać w paczce buty od dziewczyny, lepiej upominek mniej prywatny

Gość elviska
mówią że jak jest sie w związku to nie mozna kupować butów, bo sie rozejdziecie acha i nie mozna tez podobno kupować zegarka to tez przynosi pecha( wiem nie tylko z własnego doświadczenia)

kup mu bon upominkowy w Nike, czy w centrum handlowy, gdzie może je kupić, o wartości tych butów i powiedz, że miałaś taki pomysł, ale nie byłaś pewna, więc jest bon, a jeśli nietrafiony, to może kupić coś innego ;)

Gość makabreska
milczaca... swietny pomysl z tym bonem, teraz praktycznie kazdy sklep mlodziezowy (i nie tylko) ma takie bony np. cropp

Gość ihy0
w prezencie, nie daje sie butow, bransoletek, zegarkow, seiwznikow, kaktusow, echh nie pamietam dalej ale ejscze czegosc... te wszytskie rzeczy najczesciej rozsypuja zwiazki. A podbno bielizny tez sie nie kupuje - ale ja juz kupilam on mi tez, podbno jak sie kupi to ta 2 os. nas zdradzi . Jak narazie do tego nie doszlo - chyba :P Jak kupisz te buty to w tedy on Ci ucieknie razem z tymi butami hehe, jak zegarek to odlicza wam czas itp. Kup lepiej cos innego. Moze pami to kup mu jakies cygaro, albo cos. moze jaks sisze z wegielkami i z takim jakby tytoniem smakowym- to akurat nie ejst straszn ei nie uzaleznia, ale milo czasem siasc w towazystwie i rozpalic :) albo moze lepiej jaks koszulke - facetom zawsze sie przydaje ;/ , albo pasek do spodni, albo portwel-tylko wrzyuc mu tam 1 grosz, albo czapke na zimie i szalik, lub rekawiczki, jesli mu brakuje , teraz mu sie przyda... jest mnustwo rzeczy ...

Gość kto glupi wierzy w te zabobony
??? :o Ja 2 lata temu kupilam swojemu facetowi na prezent zegarek, on mi tez i do tej pory jestesmy razem :) W tym roku na mikolaja kupuje mu buty, tez z nike tylko ze bardziej eleganckie (jest troche starszy od Twojego chlopaka) :p

Gość muminko
ja akurat wierze w te zabobony :) autorka niech zrobi jak zechce, ale ja bym jej odradzila butow :) Ps. zabranie chlopaka do sklepu by wybral buty,a ja mu za nie zaplace- no to wychodzi na to, ze autorka nadal mu je kupi, tyle ze on bedzie mogl wybrac.- moim zdaniem bez sensu, tym bardziej, ze ma chlopaka od 2 tygodni. Dziewczyno mysl racjonalnie, faceta nie mozna sobie tak ulozyc, bo stanie sie w koncu materialista i zmaist on robic cie takie drogie prezenty to bedzie oczekiwal tego od ciebie . kup mu cos innego serio.

Gość makabreska
o kur....de...alez ludzie wy jestescie zabobonni ja pierdziu...co to sredniowiecze??? dziadow tu tylko brakuje ;) a jak ktos nie wie o takich glupotach nawet to co??? wiekszosc kobiet dostalo kiedys bielizne od swego facia i co?? jakos nie widze zeby kazdy w moim towarzystwie sie zdradzal! moj tata mamie daje czesto bielizne i sa juz 35 lat po slubie ... bez przesady kochane!! XXI wiek sie klania!!!

Gość iuojk
nie bardz taka latwa

Gość na prezent
nie kupuje się butów. Wieź to sobie do serca. Nigdy nie kupuj bliskiej osobie zegarka,butów. Kupuje się szalik lub coś co "łączy" a nie rozdziela Zegarek - czas ucieka i on też Ci ucieknie W butach się chodzi i on też odejdzie A szal można nim związać szyję Swoją i jego i nie puścic :) A poza tym to kwestia gustu. A co zrobisz jak mu się nie spodobają? Przeciez nie będa leązły w szafie buty za 200 -300 zł nie?

Gość muminko
dobra 2 tygodnie, a 35 lat to roznica, nie sadzisz ? moim zdaniem dziwczyna, ktora juz z poczatku wyrywa sie tak dla faceta , by wypasc jak najlepiej, kupukjac mu takie dorgie rzeczy,sama sobie kopie dolek pod soba ... wiem to z walsnego doswiadczenia, oraz z obserwacji ... Niech autorka robi jak zechce, my tu wyrazamy tylko swoja opinie .

Gość muminko
na prezent- oczywiscie, ze tak- stare racje sa racjami ... moze nie wszytskie, ale nawet myslac logicznie, brzydko bedzie to wygladalo moim zdaniem .... N/ie, nie i nie.

Gość ale wy glupoty piszecie
:o zacofani jestescie chyba :o Jestem z moim mezem juz 8 lat i tyle butow juz sobie kupilismy ze nawet przestalam liczyc, o zegarkach i bieliznie juz nie wspomne i jestesmy szczesliwi i zadne buty nas nie rozdzielą :)

Gość makabreska
nigdzie nie jest napisane ze sa ze soba 2 tygodnie, nauczcie sie czytac ludzie...za dwa tygonie to jego urodziny sa ...

Gość makabreska
a jaka to niby roznica ile lat/miesiecy czy tygodni?? skoro rodziela to rozdziela i juz, jak zdradzi to zdradzi i juz.. myslisz ze malzenstwa z 35 letnim stazem sie nei rozpadaja?? a poza tym rodzice nie urodzili sie 35 lat po slubie, kiedys tez byli narzeczenstwem... polecam jednak sprawdzic kalendarz, dobrze wam zrobi konfrontacja ze zdrowym rozsadkiem

Gość genovefa
Moj mąż mi ciagle, przy kazdej okazji, kupuje zegarki, bo uwielbiam - i jeszcze nam związku nie rozsypały. Ale buty to tak trochę dziwnie.Może faktycznie lepiej z tym bonem. W końcu buty musza byc wygodne, dopasowane do stopy

Gość gość
Ja mojemu mezowi kupilam buty i mam nadzieje ze nic sie nie stanie pozatym on mi ciagle kupoje buty bizuterie bielizne juz tak od 3 lat i nic sie do tej pory nie wydazylo

Gość gość
tez uwazam, ze nie kupuje sie butow

Gość Marcjankaa
Oczywiście, że możesz kupić buty- tylko prości ludzie ze wsi wierzą w jakieś zabobony, że jak się kupi buty to skończy się związek :D No cóż, na polskich wioskach jeszcze średniowiecze :)

Nie rozumiem tych zabobonów... My również z mężem już nie raz robiliśmy sobie takie prezenty i nic nas nie rozdzieliło. Nawet teraz pod choinkę planuję zrobić mu prezent i kupić jakieś ładne półbuty stąd: http://www.filippo.pl/buty_meskie.html Sama zamawiam sobie szpilki na Sylwestra więc zrobię wspólne zamówienie. Nie wiem co to za pomysł z tym butem jako elementem rozdzielenia :).