Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona zaciekawiona 22 tc

SKURCZE jak ORGAZM co to POMOCY ????? 22 TC

Polecane posty

dziewczyny przytrafiło mi się to już kilka razy najczęściej nad ranem otóż budzą mnie skurcze identyczne jak w czasie orgazmu i nie wiem czym to jest spowodowane -dodam że nie towarzyszy temu żaden sen z podtekstem seksualnym mam tak gdzieś od 13 tc teraz jestm w 22 tc nie boli jest to uczucie przyjemne martwię się tylko czy to nie jakieś skurcze niebezpieczne czy możliwe że to przez rozciągająca się macice a może synek tak się układa i coś naciska ???

Gość a nie są to czasem ruchy dziec
ka? To takie przyjemne łaskotanie od środka?

dziecko czuje inaczej to typowe skurcze jak orgazm i nie wiem co jest przyczyną :( po prostu boję się że to zagrozi późniejszej ciąży np. przedwczesnym porodem

Gość ale dalczego nie rozumiem cię
masz tak od 7 tygodni i nie zapytałaś o to ginekologa ? w ciąży występują różne skurcze, jak jest ich mniej niż 6 na dobę to się nie martw, ale ginowi powiedz o tym, że masz skurcze nad ranem

i tak zrobię popytam gina a tym czasem może ktoś się odezwie z podobnym objawem

CZEŚĆ..JA MIAŁAM TAKIE SAME TEŻ RANO SKURCZE, OD SOBOTY TYDZIEŃ TEMU DO ŚRODY - POSZŁAM DO GIN I KAZAŁA BRAĆ NOSPE FORTĘ 2 RAZY NA DZIEŃ, SPRAWDZAŁA CZY SZYJKA SIE NIE OBNIZYŁA I BYŁO WSZYSTKO OK TYLKO MAM DUZO ODPOCZYWAĆ PRZY TYM... A TO MOZE BYC SPOWODOWANE PRZEMECZENIEM, DZIWGANIEM NAWET LEKKICH RZECZY , CZY ZDENERWOWANIEM TAK MI POWIEDZIAŁA GIN.

Gość Zuzka242424
Ja tez mam cos takiego... jestem w 18 tygodniu ale równiez nie wiem co to jest... Ostatnio zapomniałm zapytać o to ginekologa... następną wizyte mam dopiero przed Świętami...

Gość Zuzka242424
Zgadzało by się... bo ostatnio miałam dośc nerwowy czas i dzwigać tez się zdarzyło..

Gość to nie jest niebezpieczne
kobiety w 2 tym ciąży bardzo często przeżywają orgazmy przez sen;) ja sama jestem w 15tc i też tam, a na to zebym czuła ruchy dziecka jest zbyt wczesnie;)

ale też mogą byc to skurcze tak zwane normalne w tym okresie więc pewnie aby się nie przemeczać to będzie ok...

Gość Zuzka242424
I szczerze powiem nie raz śniło mi się przy tym jak się kocham :D dziwne to troche ... :D

Gość Zuzka242424
Ja nie czuję jeszcze ruchów.... a może właściwie wydaje mi się, że nie czuje a to sa one? Ale jakoś myśle, że inaczej sie je odczuwa

ale miałyście tak że podbrzusze jakby się pompowało a zaraz schodziło powietrze....??? bo u mnie własnie tak i takie twarde było..

Gość Zuzka242424
nie.. ja mam takie skurcze w środku... jak by w pochwie...

Gość Zuzka242424
Hmmm raczej nic mi sie nie pompuje ... wiecie co moze to wszystko tak ma byc, a my po prostu dramatyzujemy ? :)

ja nie mam twardego brzucha normalny :) a te skurcze to odczuwam typowo w środku no typowe skurcze jak w czasie orgazmu i tak samo przyjemne ;)