Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaniaaaa

Najepsza rasa psa????

Polecane posty

Gość kaniaaaa

Gość liliaaa24
Amstaff :) i tylko sunia

Gość iga277
sznaucer miniaturka;)

Gość ZALEŻY CZEGO OCZEKUJESZ
JEśli miłości i spokoju to golden, buldog francuski, bokser lub majestatyczny dog niemiecki

Gość mam yoreczka chłopca
oczywiścię york :)

Gość hfhghfggffg
Matko, tylko nie amstaffy, pitublle i inne dzikie szkarady :O

ale czemu odrazu dzikie ejsli wiesz jak takiego psa wychowac i zrobisz to wlasciwie nie ejst on juz psem zabujca tylko milym domowym pieskiem :)

Gość lumena23
shih tzu, kochane psiaczki, rodzinne, przyjacielskie i takie misie do przytulania, sama posiadam. polecam

Gość kozetka
beagle- ale tylko pod warunkiem, ze zapewni mu sie odpowiednie srodowisko do zycia, tzn mnostwo przestrzeni, wybieg, ogrod, a nie mieszkanie w bloku.... Ale ludzie kupuja egoistycznie te psy do bloków.. bo ładne... Żal zwierząt..

Gość do Coldplay
żartujesz, prawda :) tosa jest dla wybranych, zdecydowana ludzi nie nadaje się na pana dla tak wymagającego psa

Gość szklanapogoda
chow-chow ewentualnie kundel :D nie ma lepszej rasy :P

Gość hACHIKO
AKITA INU

Gość sztukmistrz cie powaliło
prawda? proponujesz huskiego, a nie piszxesz że to bardzo wymagająca rasa.Sama mam takiego i należe do rzadkości pod względem odpowiedzialności .Czy wiesz że z tym psem trzeba duuuzo spacerów ? On ma biegać ,bo jest do tego stworzony min 1 godz dziennie np przy rowerze(ja tak robie) bo inaczej zniszczy wszystko co ma w zasięgu wzroku,nieważne czy w domu z ogródkiem(zniszcy ogródek i ucieknie)czy w mieszkaniu (zgryzie wszystko)on musi biegać,bo jest do tgo stworzony.Tylko głupcy(ok 80% społeczeństwa) kupuje psa na wygląd nie patrząc na wymagania a puźniej pies ląduje na ulicy, toprach lesie.LUDZIE MYŚLCIE!

Gość lumena 23
RACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tylko i wylacznie
KUNDEL POSPOLITY

Gość tylko i wyłącznie
dog argentyński!!

Gość najlepsza rasa
to taka której możesz poświęcić czas i poradzisz sobie z nią.Nie kupuj psa bez wiedzy o rasie.Najlepiej poczytaj i zobaczysz czy ci taki pies odpowiada.To prawda że ludzie biorą psa na wygląd i pożucają potem.W schroniskach jest każda rasa praktycznie , to chyba o czymś swiadczy nie? jak już znajdziesz to proponuje wygooglać czy w schroni e,takiego nie ma ,ty bedziesz miec psa,on dom i zrobisz dobry uczynek=) ja biore ze schronu boksera=)

po swoim doswiadczeniu polecam kundla.. pies bardzo oddany szczegolnie jesli mial byc uspiony tak jak moja sunia.. boniu ile ta psina radosci w domu daje i na dworzu bo z dziecmi uwielbia cie bawic.. ale z takich rodzinnych to polecam tez labradora. .to sa spokojne psy tylko jak do bloku moga byc za duze.. bo potrzebuja duzo ruchu..

Gość gfdfgffgd
"ale czemu odrazu dzikie ejsli wiesz jak takiego psa wychowac i zrobisz to wlasciwie nie ejst on juz psem zabujca tylko milym domowym pieskiem " No nie wiem, dla mnie pies, który bez powodu rzuca się na mniejsze od siebie to kretyn i wychowanie nie ma nic do tego. Jakoś nie spotkałam przyjaznego psa rasy asmtaff czy pitbull. Nie dość, że głupie i agresywne, to jeszcze brzydkie jak noc :O W sam ras dla zakompleksionych drecholi z osiedla.

Gość lablador spokojny
buahahah ludzie wy się kompletnie nie znacie na rasach a wypowiadacie sie! żal! miałam przyjemnośc pracować z labladorami,to sa psy wspaiałe,i spokojne...ale po godzinnym spacerze=) One mają ogrom energi którą muszą zużyc (jak nie na spacerze to w domu-znajomy ledwo wymienił linoleum bo zgryzione a tu sciany do tapetowania=)Labladory kolejną ofiarą mody na rase,ludzie myślą że 2-3 spacerów na około bloku/osiedla i wystarczy, a piesek bedzie słuchał jak w reklamie..bzdura! Osobiście widze jak nie wybiegane labki ciągną na smyczach swoich głłupich właścicieli.KIEDY WY SIĘ NAUCZUCIE CZYTAĆ O RASACH , ZANIM SPRAWICIE SOBIE PSA?