Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co najpierw welon czy fryzura

co najpierw welon czy fryzura?

Polecane posty

Gość co najpierw welon czy fryzura

Hej dziewczyny, mam juz wybrana suknie, teraz zastanawiam sie nad fryzura i welonem. Ciekawi mnie jak bylo u was. Czy jak kupowalyscie welon to wiedzialyscie juz jaka bedziecie miec fryzure? Czy moze fryzure dobieralyscie juz po kupnie welonu, dobierajac jaka bedzie pasowala. Pytam bo ja nawet nie wiem jeszcze czy miec wlosy upiete czy rozpuszczone, welon dlugi czy krotki itd. Wiec powiedcie co najpierw: welon czy fryzura?

Gość to akurat powinnas
ogarnąć całościowo. Czy lepiej Ci w rozpuszczonych czy upiętych - czy w welonie długim czy krótkim.

ja od razu chciałam welon dłuugi 3 metrowy kupiłam sobie jeden 2 metrowy i jeden 60/90 cm fryzure chcialam wszystkie upięte cos ala kok no i ostatecznie mialam fantazyjne upiecie z włosami po jednej stronie wypuszczonymi i zalozylam krótki welon gdyż długi zupelnie mi sie odwidział:P długi za to mialam na plenerze:D także zdecyduj czy chcesz długi czy krotki i czy wlosy rozpuszczone czy spięte i wystarczy w sumie kazdy welon pasuje do kazdego upiecia

Gość ja kupiłam sobie welon taki
jaki mi się podobał i jaki sobie wymarzylam. a fryzurę ustalałam dzien przed slubem. jak juz byla gotowa to tylko wpielysmy welon by zobaczyc jak wyglada calosc. i bylo ok.