Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jania wzór do naśladowania

Ale afera, ajajajaj!!!!

Polecane posty

Gość Jania wzór do naśladowania

Poszłam dzisiaj do przychodni po leki na alergię, a tam w drugim korytarzu siedzi sąsiadka z trzynastoletnią córką :O Pod gabinetem ginekologa :O :O :O :O Ajajajaj! :o Takie miałam szczęście, że gdy nadeszłam, one akurat były w rozmowie z pielęgniarką i zakładały kartę nie dla tej starej, ale dla córki!!! :O :O :O :O Jeśli ktoś się dziwi, że pielęgniarka na korytarzu pyta o nazwisko pacjentki i bierze legitymację, to wyjaśniam, że w mojej małej przychodni zawsze tak jest: kto przechodzi korytarzem, może słyszeć dane pacjenta :O :O :O Sąsiadka spiekła raka, jak mnie zobaczyła :O :O Gdy spytałam, co jej jest, nie odpowiedziała, tylko coś mruknęła i zaczęła się grzebać w komórce, by mnie się pozbyć :O :O Ajajajaj, jaka afera :O Ta jej córka na pewno jest w ciązy :O :O Nic sie przede mną nie ukryje :O :o Na pewno też nie uda im się usunąć ciązy, bo ja o wszystkim wiem i wiem jak zrobić użytek z języka :) Zaskoczona jestem zepsuciem tej sąsiadki, że tez wychowała córkę na taką... :O :O :O

Gość jania a ty tu jeszcze
siedzisz? zbieraj resztę wsi i idźcie zrobić protest pod gabinetem ginekologa! Przecież nie można aborcji przeprowadzać!!!

Gość z żartem i na serio
Ja to bym się Jania zastanowiła czy ten ginekolog nie będzie molestował tej 13natolatki (to dopiero afera). Zapisz się i ty to i Ciebie zmolestuje (to dopiero przyjemność dla takiej dewoty). A poważnie to i młodsze dziewczynki potrzebują konsultacji z ginekologiem i to bynajmniej nie z powodu ciąży (to tak na poważnie)

Gość kutwa z ciemnego boru
własnego życia nie masz? ciebie nikt nie chce zapłodnić? czy jak?

moja koleżanka jest ginekologiem dziecięcym też byłam zdziwiona, po co takim małym dzieciom ginekolog, dopóki nie powiedziała mi o 5-latkach z rakiem macicy ... :(

Gość ale to nie prawdziwa
Jania tylko jakis marny podszyw :o

co w tym dziwnego ze 13 latka do ginekologa poszła co w w średniowieczu zyjecie? nawet z małymi dziewczynkami chodza mamy, i to nie musi być odrazu ciąża

Gość do rafinki
rafinko jak się wykrywa takiego raka? Przecież nikt nie idzie zrobić 5 latce cytologii wiec jak wpadają na tą chorobę? To okropne, ze takie malutkie dzieci dotyka coś takiego!

Gość juvgwfyug
nick jani jest zablokowany wiec biedaczka musi pisac na pomaranczowo :) wredni moderatorzy nie chca jej odblokowac :D i dobrze :)

ja nie wiem, przypuszczam, że jak boli brzuch to dopiero zaczynają badać, mówiła o dziewczynkach po usunięciu macicy :( mojej koleżanki córka w wieku 4 lat miała usunięty jajnik, zrobił się jakiś stan zapalny i nie mogli uratować różne rzeczy się zdarzaja, przed wszystkim się człowiek nie ustrzeże