Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixidis

on mnie nie szanuje /

Polecane posty

Gość pixidis

hej. mam problem/ podejrzewam ze maz mnie zdradza , lub zamierza zdradzic (ma kogos,z kims sie spotyka) jestesmy 4 lata po slubie. mamy jedno dziecko - drugie w drodze. ja jestem na zwolnieniu - opiekuje sie corka - on caly czas jest poza domem -pracuje w Warszawie (0k 1oo kmod miejscowosci naszego zamieszkania) w domu jest tylko na weekendy. od jakiegos czasu (marzec-kwiecien) zaczelo sie psuc miedzy nami - mieszkam z rodzicami- on sie do nichh nie oddzyw - wogole niechce miec z cala moja rodzina nic wspolnego. ostatnio czesto daje mi do zrozumienia ze ja nic nie wnosze do naszej rodziny - ze on tylko zapierdala. a wychowywanie naszej corki ? a ciaza w ktorej jestem ??? jego to nie obchodzi ... stał sie okropny - zero wspolczucia w nim nie ma... obcy czlowiek ... pozatym ostatnio wycisza telefon - dzwoni 2x w ciagu dnia (wczesniej potrafil z 7x) nie obchodzi go wogle co robie, sex tez moze dla niego nie istniec, nie przytulal mnie juz chyba (ot tak sobie) z rok czasu . stal sie agresywny w stosunku do naszej corki. czasem potrafi ja uderzyc. rozmawiac z nim juz nie potrafie. ;(

Gość czekaj czekaj
nie obchodzi go wogle co robie, sex tez moze dla niego nie istniec, nie przytulal mnie juz chyba (ot tak sobie) z rok czasu a w ciąży to z kim jesteś? z nim? czy z kim?

Gość pixidis
z nim oczywiscie - przeciz spimy ze soba - ale kiedys bylo to czesciej - teraz z jego strony od niechcenia.

Gość spojrz w lustro
zobacz swoje cialo, pomysl o poprzednim porodzie (co sie stalo z twoja pipka) i odpowiedz sobie na pytanie, czy bedac facetem poszlabys do lozka z wielorybem. Ciaza nie dodaje urody i nie dziala na faceta, no chyba, ze zboczenca...

hahahhahahaha czyli po porodzie powinny byc same rozwody tak? ale teoria. nie kazdy wyglada jak wieloryb.

Gość pixidis
no to cie zdziwie - bo zachadzac w TĘ ciaze (obecna) wazyłam mniej niz jak zaszlam w 1 ciazę-teraz jestem w 33tc i mam 5 kg na "plusie" wiec to chyba nie w "wielorybie" tkwi problem. widze, ze chyba nikt mi nie pomoze. w sumie na pomoc nie liczylam ,ale na jakies wsparcie owszm echhhhh ;///

moze porozmawiaj z meze o tym co czujesz i nie pozwol zeby traktowal twoja coreczke zle ani ciebie macie prawo byc szczesliwe a myslalas o tym zeby go zostawic?

Gość krabowy wąż
Mój kumpel w pracy tez tak "hoduje" rodzinę na odległość. Nie przeszkadza to mu w umawianiu się z laskami na "piwko". Wszak w stolycy bidny nie ma co robić, zero obowiązków, mieszkanko wynajęte, czasu wiele... Przemyśl Waszą sytuacje mieszkaniową, bo tak długo to żadne małżeństwo nie wytrzyma, chyba, że zbudowane na kłamstwach i "przymykaniu oczu".

Gość pixidis
rozmawialam z im wiele razy na ten temat ;/ on mi wmawia ze mam sie cieszyc ze jest jak jest - bo gdyby nie on to bym na chleb nie miala . planujemy budowe domu w nast roku. narazie nie mozemy sie wyprowadzic od rodzicow. z jednej strony to powiem szczerze - ze wolalabym zeby on kogos mial / znalazl sobie to wtedy by se juz ode mnie odczepil - bo ja ? ja go chyba juz nie kocham - zniszczyl moje relacje z rodzina , znajomymi - zniszczyl mnie ! kiedys bylam wesola ,lubilam zazartowac - teraz jestem jak mumia - wiecznie przygnebiona. powiedzialam mu nie raz ze niechce z nim byc - zawsze odpowiada - to skladaj pozew o rozwod - /ale ja sie na niego nie zgodze.

to zostaw go odejdz bez rozwodu zloz papiery o rozwod wazne zebys byla taka kobieta jak dawniej wesola pogodna a nie mumia on zniszczy tez zycie waszych dzieci czy tego chcesz??

Gość pixidis
jak moge odejsc z wlasnego domu? jestem u siebie - to on powinien sie wyprowadzic - ale on tego nie zrobi - nie chce. w sumie ciesze sie jak go nie ma cale 5 dni w domu - wtedy odpoczywam - najgorsze sa weekendy i swieta - wtedy jest ON - i licze godziny do konca dnia. i uwielbiam poniedzialki jak wyjezdza - a piatki jak wraca - nienawidze.;/

Gość pixidis
on ma prace sezonowa - wiec zima bedzie w domu - prawie 4 m-ce juz sie boje jak to wytrzymam.

hmm a dlaczego nie lubi Twojej rodziny? cos mi tu pachnie toksycznym zwiazkiem moja droga, mozesz go jakos sprawdzic?tel itd?

z tego co piszesz moze lepsze byloby rozstanie po co ci dom z czlowiekiem z ktorym nic cie nie laczy procz papierka?no chyba ze on jakis przemeczony jest faktycznie,ale od roku? (przytulam)

Gość pixidis
o co chodzi z tym sprawdzeniem ? telefon jego - oczywiscie ze mam. co do spakowania walizek hmmm ? spakowac moge - ale tylko walizke - on i tak zostanie. teraz zaslania sie dziecmi - wczzesniej tym ze nie odejdzie bo mnie kocha.

powiedz mu spier*dalaj i koniec jezeli piszesz ze tak sie meczy bije twoja corke to chyba kobieto powinnas dawno tak zrobic a nie jak mozesz na to pozwalac zeby bil TWOJE DZIECKO!!

Gość a ja bym chciala poznac
relacje obydwu storn zeby wyrobic sobie jakies zdanie bo wydawac pochopne opinie kazdy potrafi...najlepiej strzelic "super-radą": rzuć go!:O

Gość to dziecko jak juz cos
nie jest jej tylko ich WSPÓLNE! swoją droga - pytalas autorko czemu sie tak zachowuje? moze jest przemeczony, zestresowany? W ogole uwazam za nieporozumienie - ty mieszkasz ze swoją rodziną, on pracuje caly tydzien poza domem z wyj. weekendu....wiec co wy za rodzinę tworzycie? nic dziwnego, że dochodzi do takich nieporozumien!

Gość pixidis
moze za mocno to napisalam - on corki nie bije jakos tak sadystycznie - tylko jak np go szczypie czy robi cos czego robic nie moze to krzyknie na nia i uderzy ja po raczkach - czy da "klapsa w pampersa" oczywiscie nie bronie jego zachowania - bo dziecko w takim wieku i tak nic z tego nie zrozumie - ale tez musze przyznac ze za mocno napisalam wyzej ze ON JĄ BIJE - wyglada to tak jakby bil ja jakims pasem albo nie wiadomo jak mocno.

Gość Jeju uspokojcie sie
bo zaraz wyjdzie na to ze jej mąż to sadysta, nieczuly drań a ona jedna pokrzywdzona. Na zwiazek pracuje dwoje ludzi a nie jedno. Jak sie ma jakies zastrzezenia to sie o tym rozmawia. Problemow sie nie zakrzykuje tylko sie o nich dyskutuje i probuje znalezc rozwiazanie.

Gość pixidis
- wiesz moze i "tworzymy zla rodzine" tak jak wyzej napisalas - ale nie mamy innego wyjscia - gdyby nie jego praca - to w dzisiejszych czasch jego pensja 1500 w naszym miescie i moja 1000 starczylaby na 1-2 tygodnie.a gdzie kolejne 2 tygodnie????? tymbardziej tak jak pisze - mielismy plany - postawic swoj wspolny dom. mieszkam z rodzicami - fakt/ ale to tylko z ich dobrego gestu / bo ciezko cholernie by mi bylo w ciazy sama z malym dzieckiem mieszkac. no sama pomysl.

Gość no a teraz jest wam lekko
? gdy z waszym malzenstwem coraz gorzej?

Gość no wiesz wielu ludzi
mialo takie plany by wybudowac dom...wiec jedno zostalo tu, drugie wyjechalo by zarabiac...i niestety czesto na tych planach sie konczylo bo zwiazek nie wytrzymywal proby czasu i odleglosci

Gość mam podobnie jak ty.....
ale wszystko da sie przezyc.....

Gość wyjatkowo sie zgadzam
z mi mala

Gość co ma byc to bedzie

Gość pixidis
ciaza nie byla planowana - zaszlam na tabletkach. coz zdarza sie/

Gość pixidis
kazdy jest kowalem swego losu - jasne. kochalam go na zaboj . duzo w zyciu to ja mu pomoglam / mozna powiedziec litowalam sie - bylo wiele momentow ze gdybym go zostawila - stoczylby sie na dno / dzis jest kims - nie pije / to duuzo jesli chodzi o jego osobe - przez wodke wiele stracil / ale ja wciaz przy nim bylam / dzis on tego nie pamieta / jak komlal pod moimi drzwiami jak blagal bym go nie zostawiala/ dzis ja sie nie licze/ jest Panem dla siebie bo ma kase /

Gość pixidis
w jakim wynjetym mieszkaniu ???????? on pracuje na budowie - ze swoja grupa budownicza nocuje w jakims kempingu ;)