Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaaaaaaaa

Wie ktos gdzie szukac pracy?

Polecane posty

Gość bezrobotnaaaaaaaaa

jestem w warszawie od 2 miesiecy i nie moge pracy znalezc, sa prace ale np, w sklepie, barze gdziue trzeba pracowac po 12 godzin, a ja nie potrzebuje az tak pieniedzy, ze musze tak pracowac, myslałam o przepisywaniu danych ale nie wiem gdzie tego szukac bo na internecie to tyle jest zgloszonych kandydatur. moze orientuje sie ktos?

Gość a masz jakies wyksztalcenie
??

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
studiuję

Gość mozesz np. pomagac odrabiac
lekcje, pilnowac dzieci, nie we wszystkich sklepach pracuje sie tyle godzin przeciez

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
ale mi chodzi o przepisywanie danych, archiwizacje danych, na to nie potrzeba wykształcenia, pracuje sie po 5 godzin, dobre zarobki, mozna awansować, tylko na internecie to jest tyle zgloszonych kandydatur, a wiem ze warszawiacy napewno wiedza gdzie najlepiej dzwonic w takich sprawach, bo na necie to nie ma co szukac, zreszta duzo osob mi mowi, ze albo trzeba wiedzic gdzie szukac albo znajomosci

Gość JAK TO W WARSZAWIE NIE MOŻNA
? tu gdzie ja mieszkam jedyna praca to sprzedawanie swoich narządów lub praca w podziemnych fabrykach gdzie dawno stracił znaczenie termin technika, w warszawie praca sama się prosi o ludzi to nie taka dziura jak u mnie w warszawce znajdziesz prace w jeden dzień, kurwa ale się rozpisałem :)

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
wiem, ze jest duzo pracy, ale ja nie jestm az w takiej potrzebie, ze musze isc do pierwszej , lepszej, i jebac 12 godzin, studiuje, zaocznie, rodizce mi daja na mieszkanie , szkole itp, na moje wlasne wydatki, ale jak wiadomo, zycie kosztuje szczegolnie w stolicy i moje prywtane wydatki sie zwiekszyly , dlatego szukam takije pracy na pare godzin dziennie, zebym sobie troche zarobila, a jak mam juz pracowac, tpo chce cos porzadnego robic, zebym mogla to w cv wpisac, a nie ze w barze, czy opiekowala sie dzieckime czy jakies inne tego typu prace

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
up