Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasienianiezdecydowana

kosmetologia czy stosunki ???

Polecane posty

Gość kasienianiezdecydowana

mam 19 lat w tym roku rozpoczęłam studia dzienne na kierunku stosunki międzynarodowe . zawsze marzyłam o kosmetologiii , ale w ostatniej chwili mi sie odwidziało i poszłam na te stosunki ... jej strasznie sie mecze nie podoba mi się wogóle . nie wiem co mam zrobic . zrezygnowac z tego i teraz czekać rok żeby isc na kosmetologie czy to kontynuowac i dac sobie spokój z kosmetologia bo przecież tez nie ma pewenosci ze tam mi sie spodoba czy może kontynuować stosunki a od przyszłego roku tez kosmetologie ale znowu nie wiem czy podołam ciągnać 2 kierunki ( i czy wpgple jest sens ciagnac 2 skoro one wogole sie nie łaczą) ;/ jej jestem taka niezdecydowana sama nie wiem czego chce od życia . nie wiem który zawód jest praktyczniejszy bardziej dochodowy i przyszłościowy . mam mentlik w głowie i dosyc samej siebie ... bo jak mozna nie umiec okreslic co sie lubi i co chce sie robic ;/ mój tato mi tłumaczy ze te stosunki to dobry kierunek i bede pracowała w biurze , no chyba ze chce zostac kosmetyczka i całe zycie stac na nogach o wiele bardziej sie meczyc i szorowac komus piety ... jej ratunku !!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować