Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatka25

Fryzurka dla 25latki...jaka? Moje foto

Polecane posty

Witajcie Poniej sa moje foto, proszę was o porady dotyczacej jaką powinnam zrobic sobie fryzure na codzien.I jaki kolor by pasował mi najlepiej...Wloski mam dosc cienkawe,Szybko rosna..czekam bardzo na wasze rady/....bardzo mi na nich zalezy. http://img5.imageshack.us/img5/5550/zdjcie0236g.jpg http://img21.imageshack.us/img21/390/sierpie2009153.jpg http://img5.imageshack.us/img5/6865/img0028ll.jpg

Gość bardzo szczera jajajaja
masz krzywie zeby pomysl o aparacie :O brwi sa za cienkie takie brwi cie postazaja :O wlosy powinnas nosic rozpuszczone i jakis bardzo jasny braz lub ciemny blond dala bym ci 32 lata

Gość do do bardzo szczera jajajaja
Rozpędź się i walnij łbem o ścianę. Autorko jesteś ładna. Ale nie doradzę ci. To nie moja branża

Gość walleryjja
Nie słuchaj tego debila, jesteś bardzo ładna i świeża. Brwi faktycznie mogłabyś sobie trochę "zapuścić", ale tak ogolnie to nie ma co narzekać. Ja bym na twoim miejscu zrobiła fryz tak do obojczyka mniej więcej, a wierzchnią warstwę ścieniowaną. Raczej bez grzywki albo z długą i niezbyt gesta grzywką. Kolor ci chyba nie pasuje taki rudy, bo masz raczej chłodny odcień skóry. Raczej cos chlodniejszego, ale nie wiem, jak ciemny.

kolor ciemny brąz sprawi ze będziesz mieć wyraziste oczy. Ale nie bardzo ciemny, bo będziesz wyglądać blado. Kolor blond jasny cię postarzy, nie rób też sobie pasemek jasnych. Brwi zdecydowanie bym pogrubiła, masz ładne łuki brwiowe, a teraz nie są modne takie cienkie kreseczki. Jeśli marzysz o zdecydowanej zmianie, to radzę ściąć włosy na krótko (chłopczyca) ewentualnie klasyczne do ucha fryzurki ala bob. Masz podobny owal twarzy do mojego :) Ja nosiłam dłuuugie włosy...do momentu jak nie ścięłam i jestem zachwycona różnej długości fryzurkami.

Gość masz jakies zdjecie
w rozpuszczonych włosach?

noktun- dziękuję za mega konkretny wpis.O takie mi chodzi.wlasnie kiedys zauwazylam ze chyba najlepiej mi w hebanowym brazie-joanny bodajze.Brwi- ok od dzis zakrzaczam je:):) A co do fryzurki...?Kolor juz wiem, brwi ok.A jakie przykłady fryzurek?Moze jakies foto dla okreslenia sie bardziej? A czy w chłopiecych fryzurach nie bede za pyzowata(duze poliki )?

jestes bardzo ładna kobietką, jeśli chodzi o moje zdanie to mysle ze pasowałby Ci jakis ladny odcien brązu a fryzurka moze wycieniowane wloski do ramion...

i jeszcze cos... nie scinaj wlosy na chłopczyce... kobieta powinna w 100% zostac kobieta a wlosy to jednak z najpiekniejszych rzeczy kobiety... najwazniejsze zeby byly zadbane i nie za krotkie... wiekszosc facetow woli kobiety z dlugimi wloskami... ja sama mam piekne dlugie wlosy do polowy plecow i uwazam to za bardzo duzy atut mojego wygladu :) pozdrawiam

Kasia 7788-zgadzam sie z toba w 100% Tak włoski mam cienkie, przechodzilam w tym roku z brazu,do bladu i spowrotem do brazu....wiec wiadomo przezedzily sie strasznie....ale intensywnie je regeneruje...moze bedzie lepiej.... Dziękuje złoty za komplement!

Gość geba jak tatarska dupa wielka
i tlusta,wlosy bylejakie zeby jak u konia a nos wielki pieknosc prawdziwa