Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agentka2009

Nie moge znaleźć pracy...Kto też nie?

Polecane posty

Gość Agentka2009

:O

Gość Agentka2009
szukam od września...:O juz swiruje w domu...masakra...nie umwim zyc bez pracy...ale nie ma odpowiedniej dla mnie...sami experci,agenci,specjalisci,albo na wozki widlowe...masakra...nie ma zadnych sekretarek,asystsentek,sprzedawcow w normalnych sklepach...

Gość www.tnij.org/silver2009
ciesz sie wolnością,możesz wstawac o której chcesz i potem cały dzień oglądac telewizje

Gość Agentka2009
juz nie wiem co robic...a kasa sie konczy...a niedlugo swieta...wn urzedzie nie chce sie rejestrowac bo ja nie usiedze w domu!!chce prace!

ja szukam tez od wrzesnia bo przez wakacje mialam zlamana noge a ile masz let? jestes po szkole sredniej czy po studiach?

Gość Agentka2009
www.tnij.org/silver2009---> tak wlasnie jest juz 2 miesiace,sprzatam,gotuje,i tv caly dzien,czasem gdzies wyjde...alebo znajomi wpadna...ale ja fixuje w domu!!chce do pracy!!! ciesz sie wolnoscia...latwo powiedziec...a mam tynk ze scian jesc??:O

Gość Agentka2009
dziubekkk---> mam 23 lata jestem po ogolniaku,niestey sytuacja rodzinna zmusila i musialam isc do pracy a na studia nie stac mnie...

ja tez sprzatam gotuje i tak caly dzien tez kurwicy dostaje ja musze isc do pracy juz nie wytrzymam w tym domu

ja jestem po liceum profilowanym mam 20 lat:( chce sie wyprowadzić z domu dlatego nie poszłam na studia za kilka lat na nie pojde nie teraz teraz mi jest potrzebna kasa na mieszkanie na wynajecie mieszkania

Gość Agentka2009
dziubekkk widze ze mnie rozumiesz...jak sie pracuje to sie marzy o wolnym chociazby tygodniu,najlepiej dwoch nie mowie o 3!!marzy sie o tym...i ja owszem mam to samo...ale jak juz siedze drugi miesiac w domu to kurwica mnie strzela!!!:O:O

ja sie roboty nie boje moge nawet na tego glupiego kasjera isc ale u nas ciezko... jutro jade podania zlozyc na 2 stanowiska moze akurat sie uda modle sie o to...

Gość Galka1
Agentka, a z jakiego jesteś miasta? Bo w Warszawie ciągle szukają asystentek, sekretarek i sprzedawczyń.

Gość Agentka2009
troszke mi daleko do wawy...jestem ze śląska...:(

Gość Galka1
No to faktycznie nieciekawie :( A myślałyście może o stażu?

Gość Agentka2009
:O chyba w czwartek wezmę teczkę z cv pod pachę i w miasto...tak najlatwiej znalezc prace...2 prace tak znalazlam...jedną przez znajomosc,ale 2 pozostale wlasnie tak...cv pod pachę i heja!:O

a jak ja nie znajde tej glupiej roboty do konca roku wyjezdzam za granice moze tam cos ciekawego znajdę

pierdolisz. ja szukalam od maja zeszlego roku do teraz wrzesnia robote mam-marna, ciezka, ale jednak-wzielam co bylo njwidczniej jestes wygodna

wygodna???? to ty pierdolis zwyslalam chyba z 30 Cv do roznych firm i co?? i chuja....

Gość Agentka2009
to nie chodzi o to ze jestem wygodna...umiem zapierdalac... moze poprostu chcialabym juz bardziej satysfakcjonującą prace niz sprzedawca czy kasjer...i przyznje sie do tego bez bicia ze moje oczekiwania sa moze za bardzo wygorowane...o ile mozna tak powiedziec...nie startuje na dyrektora w koncu... ja tez myslalam zeby wyjechac jako au pair...tylko ze mam blokade przed wyjazdem za granice,poprostu tak mam...:O

Gość Agentka2009
dziubekkk???a moze pochodzisz po sklepach tak jak ja?cv pod pache i jedziemy co?tak latwiej znalezc prace.niz przez wysylanie cv mailem...ja tez wyslalam chyba z 50...bylam na jednej rozmowie i co?i niestety...

ja nie mam blokady ale nie chcialabym wyjechac zostawiac tu znajomych a kontakty mam i we Francji i w Hiszpani bo rodzenstwo tam mieszka juz kilka a siostra nawet kilkanascie lat za granica wiec napewno bym cos znalazla przez "znajomosci" tylko nie chce tu zostawic osoby ktore kocham...

chcialabym mieszkać kolo ciebie niedaleko to bysmy poszły razem było by razniej tylko dzieli nas okolo 500 km bo ja jestem z podkarpacia:(

ja może jeszcze nei mam wykształcenia, ale ponad rok zukałam pracy-szukalam doslownie w każdej branży, nic... i wziełam pierwszą robotę , do ktorej mnie chieli-marznę choć ciężko zapierdalam i mam tylko 1200zl

dziubekk to widocznie zależy ci na wygodzue w pracy, a nie na kasie mnie zależało na kasie-bo w twoim wieku jestem, nie mieszkm z rodzicami juz 4 lata, zbieram na studia musze co jesc dlateog wzielam to co daja, nie wbrzydzalam

Gość Agentka2009
kciukiem---> a czym sie zajmujesz?

zalezy mi na kasie nie na wygodzie co ty myslisz ze odrazu po szkole sredniej bede zarabiać i mi sie marzy 2000 zł? przeciez wiem ze musze zaczac od zera ze wiecej niz pewnie te 1200 zł nie zarobie jak ty tylko w moim miescie nie ma tyle ofet pracy niesety

nie zajmuję się:O robię, bo muszę:O pracuję w zamrażalni warzyw i owoców piździ jak cholera, i nawet jako kobieta targasz nieraz 8h 25kg worki