Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozytywny

jak przestać kochać ?!

Polecane posty

Gość do ach te kobiety
No właśnie... życie jest cholernie okrutne. A ona manipulatorem stała się perfekcyjnym... Nie mam teraz z nią kontaktu, nie widziałem jej od przeszło dwóch miesięcy. Dzwoniła raz, na moje urodziny, zachowując się jakby się nic nie stało. Żyję z takim nastawieniem, że jak się odezwie odmówię. Wiem, że teraz już nie mam nic o stracenia. a jakie skutki przyniosło takie zachowanie u Ciebie??

Gość de Salignac
Pozytywny..a ile corka ma lat?..jesli wolni spytac?..

Gość samotny z wyboru...
Nie wierze w taką miłosć..Pozytywny...choc doskonale Cię rozumiem.To musi byc tylko zauroczenie..a to moze dosiegnąć nawet takich w naszym wieku,..niestety...Dziewczyna z całą pewnością sobie da radę..a i Ty nie zostajesz bez motywacji..bywało gorzej..kiedys opowiem.. Pozdrawiam

Gość mambusia
Jak czytam takie słowa to aż mnie mdli. Ja jestem po drugiej stronie, też rozkochał i odszedł bo tak będzie lepiej dla mnie :O Mam do niego żal, że zdecydował za mnie. Im dłużej od rozstania tym bardziej dociera do mnie, że chciał się tylko zabawic i zabawił. masakra :O

Gość kaczusia 19
Dobry z Niego numer..tylko po co sie teraz wyzala...?.gryzie go sumienie czy cos innego?:D

Gość nigdy zonatych

Gość bo sie zakochal...
po prostu tego nie przewidzial... Myslal ze zabawi sie z zmloda "niunią" jak ja nazywal, ale trafilo i jego....

wilk w lesie (micki15624@tlen.pl) Baw sie do woli , moja Niuinia jest młodsza o 16 lat : )) ja mam 39,5 a ona 23 i powiem Ci miód!!! rozumiemy sie bez slów , i wiele wiel nas łączy, wiec nie patrz na zawistne , d**y , które Ci tak naprawde zazdroszcza!! bawsie i szalej , masz do tego prawo. moje takie zdanie!!!!!!!!!!!! no i też jestem żonaty! teraz twój zapis z 8 strony topiku, oczywiście nie pod swoim nikiem. Szukałeś wirtualnego przyjaciela? który udzieli ci aprobaty?? pan Pozytywny ale z innego topiku: Baw sie do woli , moja Niuinia jest młodsza o 16 lat : )) ja mam 39,5 a ona 23 i powiem Ci miód!!! rozumiemy sie bez slów , i wiele wiel nas łączy, wiec nie patrz na zawistne , d**y , które Ci tak naprawde zazdroszcza!! bawsie i szalej , masz do tego prawo. moje takie zdanie!!!!!!!!!!!! no i też jestem żonaty! spoglądając na adresy mailowe widać że jesteś tą samą osobą. Widzisz szmato nawet teraz kiedy to "tak cierpisz" potrafisz się świetnie bawić!! Gdybym tylko był w stanie ciebie zlokalizować... porozmawiał bym z tobą jak Facet i wytłumaczył co znaczy miłość, szczerość, wierność i oddanie!

a gdzie teraz jest autor tematu?? może nagle pojawi się pod nowym nikiem?? może pożuci temat jak tą biedną dziewczynę?? Widzisz teraz jaki jesteś cienki? zwykła pizda. mam nadzieję że ktoś mądry uświadomi tą biedną dziewczynę! jednak dla ciebie to nic, nie? naiwniar nigdy nie brakowało i brakować nie będzie! Czarne szyby, duży samochód jak to napisałeś i rządzisz. Tylko zapomniałeś dodać mały kutas i wąski cwel za fajerą.

ciekawe jest to że przez 2 lata związku nie myślałeś o dziecku czy żonie ba jeszcze mesiąc temu świetnie sie bawiłeś i te teksty... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4217680&start=270 aż przykro sie czyta... no nic, mam nadzieję że odważysz się jeszcze coś tu napisać ale co ja się łudzę tacy jak ty podkulają ogon i uciekają kiedy grunt zaczyna sie walić. tobie właśnie się kolejny raz zawalił. Jeszcze jedno. Śmiem wątpić w twoją szarmanckość względem dziecka żony czy tej dziewczyny. Raczej jestem bliski stwierdzenia że Samsung dual sim nie zdał egzaminu. Więc jak tu się zabawiać z panienką kiedy żona czuwa?? a że emocjonalnie wpadłeś to teraz szukasz odpowiedzi na odwieczne pytanie "JAK PRZESTAĆ KOCHAĆ?!". Tak więc widzę że życie cię wynagradza!! :D i nic tu po mnie! P.S. Módl sie żebyś nigdy nie skonfrontował na żywo swojego stanowiska w tej sprawie z kimś takim jak JA.

Gość de Salignac
..cale te żale i tlumaczenia...to zwykle klamstwa...nawet na moje pytanie nie potrafil szczerze odpowiedziec..czyżby zapomnial ile córka ma lat...??....a modlic to on sie pewnie teraz modli ...w jej lozku..oczywiscie razem sie "modla"..:P

Gość nie zmieniajcie tematu
ahtekobiety: nie mozesz spac? co ty robisz po 5 w necie?

Gość tedeeeee
o chlopie ale cie boli co :)))) widze se smiejesz sie z tamtego ale , to chyba smiech przez lzy co?? zalosny jestes , i to cie gryzie. nie chce mi sie pisac z toba , a twoje cytaty , psycholog, to kupa g.o.w.n.a , jestes słaby i szukasz slabych stron innych , wróć do wódy i sie napij!!

Gość tedeeeee
co on robi w necie o 5 ??? zywi sie tym , bo jest sam, i sie dowartosciowuje hehehh , ale to tylko "twardziel" w necie i watbie w wysokiego bruneta o brazowych oczkach , heheh bełnie łysy , gryby brzuch , i trzesące rece !! co do pozyty..... to nie wiem co mysleć , przynajmniej sie jakoś otworzył, moze go gryzie , moze czuka rozwiazania , ale ty! kolo masz jad w kazdej literce swoich słów. i z TYM nie potrafisz sobie poradzić!!! jestes poprostu słabym człowieczkiem!!! osądzać moga jedynie osoby które maja taką sytuacje , ty zostaleś zdradzony i zostawiony i to cie dyskwalifikuje do wystawiania opinii!!!! do pozytywa.

Gość lady_free
do ach te kobiety no i przeczytałem "wilka" i co??? tam takiego jest??? dla mnie , facet sie bawil , teraz , ma chwile przemyslen i glowa mu peka , moze taka kara !! ale Ty , no naprwde jeses czubek, ciebie chyba to podnieca , juz cie widze jak spocony , sapiesz przed klawiatura , ochyda!!!

Gość lady_free
niestety nie zgadzam sie ,"ach te kobiety" jest jadowity!!! i toksyczny moze jego miłość tez taka byla. co do pozytywa , hmm ciekawe co zrobi jak w poniedzialek wszystko przeczyt , co by nie bylo to chcial opisac swoje mysli , a tu - banggg!!! ostry ogien :) nie lubie czegos takiego , jak ktoś kogos tak obwinia nie za jego wine, Twoja zona jest temu winna, jej kochanek i troche Ty.

Gość marionetkasia
Eeee, zaraz, czegos tu nie kumam, wilk i pozytywny to jedna osoba?

Gość tak to jedna ososba

nie zmieniajcie tematu wróciłem nad ranem z imprezki :) więc przy okazji posiłku "po imprezowego" zajrzałem tutaj. Zresztą właśnie wstałem, pije kawę i też sobie czytam. tedeeeee coś mi się wydaję że wrócił nasz kochający i jakże opiekuńczy mąż i ojciec :D oczywiście jak można sie domyślać pod innym nikiem. Widzisz chłopaku ja w przeciwieństwie do innych trzeźwo myślę i nie boję się wyrazić swojej opinii a także okazać pogardy jaka dążę autora i ludzi jego pokroju! aha i jeszcze jedno bezmózgu bo inaczej nazwać się ciebie nie da! "osądzać moga jedynie osoby które maja taką sytuacje , ty zostaleś zdradzony i zostawiony i to cie dyskwalifikuje do wystawiania opinii!!!! do pozytywa." w jaki sposób mogłem sie znaleźć w takiej sytuacji skoro świadomi z takowych rezygnuje! To trzeba być idiotą żeby napisać taką bzdurę! Osądzać nie mogą ludzie, którzy nieświadomie znaleźliby się w danej sytuacji i tak naprawdę nie wiedzą jak by się zachowali. ehhh po stylu pisania oraz formie widać że ty i pozytywny to ta sama osoba. to tak na wtrącenie. lady_free oczywiście! nic specjalnego. Jednak kiedy sie wczytasz to zauważysz że sposób w jaki wypowiadał sie o swojej "niuni" pozostawia wiele do życzenia. Natomiast priorytetem w mojej ocenie było to iż nie znalazłem nawet wzmianki o dziecku natomiast żona przewinęła się jako zbędny bagaż! Natomiast obecnie nastąpiła tak wielka przemiana. Zaznaczam! W MIESIĄC CZASU! Spocony ? trochę tak bo mam świadomość tego że nie mogę dorwać pajaca w swoje "spocone trzęsące sie ręce". Wybacz za moje Męskie "zwierzęce" instynkty.

lady_free niestety nie zgadzam sie ,"ach te kobiety" jest jadowity!!! i toksyczny jestem!! w stosunku do niego i ludzi jego pokroju!! moja miłość nie była toksyczna! jednak wiem bo widziałem na własne oczy do jakiego stanu doprowadził niewinną dziewczynę taki manipulant jak on! On się zabawił ja pomogłem! Myślicie że ta dziewczyna teraz tryska z radości? oczywiście że jemu przytaknęła, bo co mogła więcej?

Gość marionetkasia
Tio jedna osoba?! W szoku jestem, to co spowodowało tak diametralna przemianę? Ach te kobiety jesteś b. bystry.

nie lubie czegos takiego , jak ktoś kogos tak obwinia nie za jego wine, a czyją? no przecież doskonale wiedział że ma dziecko i żonę. Twoja zona jest temu winna, jej kochanek i trochę Ty. rozumiem że to tyczyło się mojej osoby. Tak wiec proszę rozwiń temat. Tylko może najpierw poczytaj to co pisałem wcześniej! to raptem kilka postów...

Gość marionetkasia
No tak, facet się bawił zakochał się i zostawił dziewczyne bo tak jest lepiej? O matko, obym takiego igdy nie spotkała. Raz mówi, że ona mam 23 lata a innym razem, ze 25 Dziwny on jest.

Gość zawsze ale to zawsze
schemat jest podobny ,udają miłośc a potem wycofują się niby dla naszego dobra a co teraz z tą dziewczyną? jak już się zakochała ,trzeba było ją zostawić bo mogłoby być kłopoty w ustabilizowanym życiu co?

Gość tedeeeee
ejjjj ale ty masz schizy oj , masz poprostu nawalone, a jaki bystryyyyyyy . jak woda w klozecie hahahahha sorry , nie chce mi sie z tobo pisać , brunecie o piwnych oczkach hahah