Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freydis

DLACZEGO GARDZICIE BIEDNIEJSZYMI OD SIEBIE?

Polecane posty

sa ludzie, ktorym sie nie powiodlo ktorzy sa niepelnosprawni nie maja bogatych rodzicow ani koneksji nie sa sprytni ani obrotni lub zwyczajnie nie maja szczescia i z tego powodu wlasnie nie zarabiaja 2, 3 tysiecy miesiecznie, a jedynie 1200.Czy sa gorsi tylko dlatego ze maja mniej do wydania?????????

Gość do jola
nie pasi ci jola to wypierdalaj🖐️

a tak poza tym to od dawien dawna tak jest ze bogaci wola trzymac z bogatymi oczywiscie nie wszyscy:)

to prawda, kto gardzi, ten gardzi, na szczescie nie wszyscy.Czytajac jednak to forum napotykam sie niestety z wieloma jadowitymi komentarzami nt.osob wielodzietnych, niezaradnych, ubozszych.Ludzie wrecz ziona jadem, to chore!

Gość do jola
gumo filec cie zrobil lachonie🖐️

Gość Taka mała MONdrala
Ja nie gardzę. Tacy ludzie kiedyś tego gorzko pożałują, bo życie jest, wbrew pozorom, sprawiedliwe.

Gość halabalatrala
Ja nimi nie gardzę, ja ich podziwiam. W końcu to nie lada osiągnięcie być biedniejszym ode mnie :classic_cool:

kurwa mac zycie jest cholernie niesprawiedliwe!!!! jednym daje wszystko a innym wszystko odbiera

dokladnie tak jest.zeby jeden byl bogaty, dwoch musi klepac biede.trudno.....tylko czemu wlasnie ja ..,

Nie wszyscy gardzą. Znałem takiego, który gardził i całe życie opływał w dostatkach. I co z tego? Limit na dobrobyt wykorzystał w całości i mając trzydzieści kilka lat zginął w jednym ze swoich samochodów w wypadku.

mozna miec i mi nic do tego, ale po co od razu wsadzac w kogos zeby, pietnowac i skreslac, grzmiec ze jest smieciem?

Gość do jola
Jestem prostym wsiokiem dlatego nie rozumiem słowa :gumofilc.. Ponieważ we wsi mówi się po cichu o moim małym przyrodzeniu, wypycham sobie majty zasuszonym krowim nawozem,zaczesuj.e grzywkę a'la Michał Milowicz,na glowe wkladam kapelusz made in Jacyków i tak wystrojony udaje sie pod sklep GS,gdzie za pozwoleniem miejscowych meneli zbieram butelki po winie "Łzy sołtysa".Wieczorami zaś łkając bezsilnie onanizuję się w swoją cuchnącą skarpetę :classic_cool:

A dlaczego ci co wola BYC gardza tymi co wola MIEC? tak bylo, jest i bedzie, ze sa pogardzani i sa ci co gardza, taka prawda oczywista zreszta Najfajniej by bylo i BYC i MIEC - nie mylic z BYC zeby MIEC ;) JASNE????

dlaczego akurat Ty? bo takie wlasnie jest zycie..... kazdy moze sobie zadawac pytanie"dlaczego akurat ja mam nowotwor?" na takie pytania raczej nie znajdziemy racjonalnych odp:-S

Gość halabalatrala
Freydis, jesteś biedna? To witaj w klubie 😭 Ja na pewno nie będę Tobą gardzić :classic_cool: Niestety w moim przypadku wszyscy moi znajomi są dużo bogatsi ode mnie, i to bardzo źle wpływa na moją psychikę :O Ale nie zauważyłam tak na prawdę, żeby oni gardzili biedniejszymi. W sumie może dlatego, bo znają tylko taką jedną biedaczkę, którą jestem ja, i się już do mnie przyzwyczaili 😭

ale to dopiero jest przypal miec 1000zl miesiecznie i utrzymywac sie z tego, bedac zadowolonym, gdy nagle ludzie uswiadamiaja ci ze jestes gownem, bo 1000zl to nic nie znaczaca kwota.....i ze nie da sie za to godnie zyc....a ja zylam w swoim mniemaniu godnie...przypal, bo nie dosc ze biedaq, to jeszcze upokorzenie....i za co????

halabalatrala, serdecznie cie tule, biedolinko.musisz wierzyc, ze bedzie lepiej!

ja tam sie tym nie przejmuje, chcialabym tylko niektorym uswiadomic podlosc jakiej sie dopuszczaja w imie intencji ktorych nie rozumiem...wszystkich dobrej woli serdecznie poydrawiam!!!!

Freydis>>> jestes bogatsza bez kasy niz przypaly ktorzy gardza biedniejszymi ..... tak naprawde to oni sa biedni ...kasa czyni ich slepymi