Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci

BUDOWLANCY A ZDRADA

Polecane posty

Gość pytam z ciekawosci

czy oni tez zdradzaja tak samo jak np. ktos kto pracuje w hotelu (latwy dostep do osob i miejsca), ktos kto jest np wykladowca (zaliczenia-doslownie)? czy budowlaniec a dokladniej ktos kto remontuje komus mieszkanie czy dom tez tak zdradza jak inni?

Gość krowa z wymionami do pasa
hohho Ale mnie rozbawials! a co ma zawod do zdrady? Mysle, ze jak juz to pewnei pracownicy biurowi zdradzaja czesciej bo czesto pracuaj razem z odmienna plcia i spedzaja ze soba wiele godzin..a taki budowlaniec? to co? caly czas w robocie, przewaznei wsrod samych facetow...

Gość pytam z ciekawosci
:D no niby masz racje ale zawsze jakas w domu w ktorym cos robia moze latac polnaga niby przypadkiem i rzucic sie jak wyglodniala na takiego umiesnionego rodzynka:-) no nie?

Gość lllllllllooooool
jak wyjezdzaja na delegacje na 5 dni to pewno 90% tam pije i umawia sie na kurwy taka prawda

Gość bławatka
pracuje w hotelu i uwierz mi , ze kazdy mezczyzna zdaradza! niezaleznie czy to wykładowca, budowlaniec, lekarz.... kazdy. Przyjezdzaja w delegacje.... zamawiaja sobie panie do towarzystwa .... a potem wracaja do domu i wciskaja kobitce tekst: ze Kocham cie , jetses napiekniejsza zona na swiecie.... rzygac mi sie chce jak ich pozniej na swojej zmianie widze. Kobitki tak samo robia!