Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SCROLL LOCKK

Widzialam sie dzis z moim chlopakiem i..

Polecane posty

Gość SCROLL LOCKK

Co o tym sadzicie? Spotkalam sie dzis ze swoim chlopakiem.(zwiazek na odleglosc) spotkalismy sie w połowie drogi z okazji tego ze on mial w tym miescie sprawy do załatwienia.Od poczatku mowil ze zaraz po tym jak załatwi ta sprawe i załatwo tez jakies tam inne sprawy ze mna moje...jedzie bo musi jechac na jakas regulacje gazu no jednym slowem spieszylo mu sie. Odwiozl mnie na dworzec pozegnalismy sie , on wrocil do swojego samochodu myslalam ze bedzie jechac dalej to swojej miescowosci zalatwiac sprawe z samochodem..Pozniej jak juz wrocilam do domu rozmawialismy przez tel.i powiedzial ze nie byl tam jednak bo zadzwonil zaraz jak mnie odprowadzil( a wczesniej przy mnie mowil ze dzwonil nie bedzie ze ten facet moze sie terminami wykrecac i ze pojedzie sam najlepiej i wtedy mu to od reki pewnie zrobi)mowil ze zaraz jak wszedl do samochodu to zadzwonil tam i ze dzis jednak nie da rady..no i pojechal do domu.. O co mi chodzi?Mam zal do niego o to ze skoro juz wiedzial ze nie musi tam jechac to czemu sie do mnie nie wrocil? a stal samochodem pod dworcem doslownie a ja w tym czasie czekalam na autobus juz.. przykro mi ze nie wrocil sie do mnie i ze nie zostal dluzej jeszcze ze mna.....tylko odjechal... Moje pretensje sa w ogole uzasadnione?Czy przesadzam?

Gość SCROLL LOCKK

Gość SCROLL LOCKK
nikt nie odp?

Gość yy nie
nie :P

Gość Evi1985
Mi tez byłoby przykro, miałam podobne sytuacje... porozmawiaj o tym z nim wprost... ja sie nauczylam od razu mowic jesli mnie cos boli albo denerwuje

Gość no bez przesady kobito
widział się z tobą, a że ma pewnie swoje własne życie, to po co miał spędzać jeszcze nadprogramowy czas z tobą ????? nie bądź bluszczem :O

Gość SCROLL LOCKK
Czyli moje pretesje sa sluszne?:( mamy sie widziec za ponad tydzien i ma byc u mnie jakies 5 dni bierze wolne wtedy.

Gość SCROLL LOCKK
ale my sie rzadko widzimy co 3 tygonie.. a skoro spotkalismy sie w polowie drogi to mogl poswiecic mi wiecej czasu, dodam ze ma teraz wolne az do czwartku !

Gość Evi1985
wiec jak u ciebie bedzie to wieczorkiem porozmawiaj z nim o tym, nie krzycz tylko łagodnie sie spytaj dlaczego zrobil tak a nei inaczej... ale wierz mi faceci sa malo domyslni i pewnie nie wpadl na to zeby do ciebie wtedy wrocic... choc takei sytuacje sa przykre

Gość SCROLL LOCKK
nie bedzie go dzis u mnie zobacze sie znim dopiero w nastepna srode