Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Youlka

W odpowiedzi na Twoje milczenie co rdzą a nie złotem jest

Polecane posty

Gość Youlka
wybaczcie :P podręczę Was trochę bo mi kurde badziewnie źle! to pudło mi się zawiesza! barek jasna ciasna pusty! a on ma mnie gdzieś! ot i co!

Gość ale feelem
? :o

Gość drente
Czesc youlka,to teraz wiem dlaczego nie odpisujesz na meile.

Gość Youlka
sądziłam,że pod podanym adresem wpiszesz się drente...horoskop codzienny heheh tam moja diabolliczna postać :*

Gość Youlka
Piromanko chyba muszę znaleźć antidotum na tego poczochrańca bo milczy jak grób :( a ja z tęsknoty piszę durnoty

Gość drente
no coz youlka,ja sadzilem zupelnie odwrotnie,ale skoro nie mozesz zapomniec bylego to narazie nie mam szans:)

Gość Youlka
medallissa chyba zamienię się w pożeraczkę melllisy :D na zdrowie mi to wyjdzie :D tak jakoś skojarzył mi się Twój nick wybacz

Gość Youlka
drente Ty mnie nie zostawiaj ze względu na brak czasu i kompa co nie słucha swej Pani...nie bądź zołz :(

....mam dobry węch i wywęsze cie wszędzie haha...czemu ci smutno? mam cię nie dręczyc? mam neta od msc i się troche gubie...jesteś moją pierwszą znajomą w sieci...

Gość Youlka
to ten mój martwy sprzęt!pudło badziewne!zanim cokolwiek zrobi tysiąc razy muszę go prosic i błagać :) no ale na rzeczy martwe szkoda energii frag...czemuż Ty jeszcze nie śpisz? :)

Gość hej youlka
czy ty jestes ta sama youlka co pisala tutaj jakies 3 latka temu jako yoollka z tlenu..?:D kope lat pozdro i trzyma sie:D

no jak mnie już wyganiasz to sobie pójde...nie umiem tych buziek robic bo bym zamieścił taką smutną bardzo

Gość Youlka
frag... ja nigdy nie wyganiam miłych stworzonek tulących się w me ramiona :) ani mi się waż!!!!

Gość Youlka
jak to mówią.moja siła przyciagania współmierna z siłą odpychania...takie ze mnie Anielskie Diabollo...

wszystko przez to że jestem nowy w necie ...nie mam obycia...to mi sie wydaje że jestem obcy!!!

Gość Youlka
niestety nie...to nie ja sprzed kilku lat...kafe dopiero u mnie raczkuje :( chodź na mnie bata nie ma :) złego licho nie bierze

Gość Youlka
kafe jednak istotnie wpływa na demoralizację :) nie polecam frag... :)

Gość hej jolka
ach szkoda, fajnie jest tak kogos po latach zobaczyc, myslalam, ze wlasnie z Toba kiedys sie razem dolowalam:o:D pozdrawiam 🖐️

Gość Youlka
ja też Cię lubie :) zlikwidowałam gygy :) napisał do mnie jakiś facet "Twoje zdjęcia na naszej klasie są zajebiste.jednak Twoje wypowiedzi i zbyt żartobliwy ton pozwalają mi wyrazić opinie ,że Twoja inteligencja jets poza poziomem zerowym" wiec trochę podcięło mi to skrzydła :( lubię pożartowac ale swoje też mam do powiedzenia wiec gdzies zabolała mnie ta uwaga...moc przyjaciół jednak wielka i podniesli mnie na duchu...co nie zmienia faktu,że ostra krytyka jest dla mnie jak nóż w plecy