Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość befor

chcę mieć maleństwo

Polecane posty

Gość befor

mam 35 lat i tak naprawde nigdy nie bylam w zadnym dłuzszym związku, zawsze to były przelotne flirciki, sex na chwile, bądź na dlużej...zawsze z zabezpieczeniem, a teraz nagle zapragnęłam mieć kogoś kto mnie pokocha i bedzie ze mną, bedziemy mieli dzieci i szcęsliwy dom...czy nie jestem już za stara na takie marzenia? w tym wieku jeszcze dziecko? jak dorośnie koledzy lub koleżanki będą mówiły że babcia przyjdzie na zebranie...ehhh czy warto?

Gość zanim znajdziesz i poznasz
jakiegos wartosciowego faceta to minie min 2 lata, potem wyjdziesz za niego, po roku urodzisz mu dziecko. bedziesz kolo 40stki. jak jestes odwazna to probuj ;)

Gość befor
czyli mam się skazać na samotnośc?

Gość asia88-84
35 to juz wiek, jak byc teraz w ciaze zaszła to ok, ale partnera brak kiepsko adle dasz rade przynajmniej masz checi:)

może nadal żyć takim życiem i zapomnieć o dziecku, tylko jak będę miala z 50 lat już nikt nie będzie mnie chciał...chociaż, jak na razie przyczepiają sie małolaci,,,czemu nie podobam się rówieśnikom bądź starszzym?

Gość ales wymyslil blokers
niech cie szlag:o

Gość ulka28
Befor, trochę za późno się obudziłaś z tymi pragnieniami :O trzeba było trochę poważniej podchodzić do życia jak miałaś te 28-30 lat, a nie ciągła praca i zabawa.