Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunriseee_22

jak zapakować bieliznę?

Polecane posty

Gość sunriseee_22

Hej :) Kupiłam chłopakowi na urodziny m.in. gacie z atlantica, ale nie były one zapakowane w żadne pudełko tylko babka włożyła mi je luzem do takiej papierowej torebki z rączkami atlantic... oprócz tych gaci mam jeszcze perfumy i czekoladki, które chce włożyc do torebki na prezenty.. a co z tymi gaciami ?? chyba to bedzie troche smiesznei wygladac jak do jednej torebki wloze druga? albo jak zapakuje te gacie osobno i obwine w papier ozdobny ? myslalam, ze moze kupic takie pudeleczko z kokardka w empiku za 5zł i włozyc te majtki do tego pudelka?? albo po prostu dac mu dwie oddzielne torby ? :O

Gość o nieeeeeee
i taki problem masz z gaciami????? no do jednej wszystko włóz bo jak je tak super zapakujesz w pudełeczko to facet pomyśli ze to moze coś ekstra a po otwarciu okaże się że to tylko gacie :(:(:( i bedzie zawiedziony a tak na marginesie to ja bym swojemu nigdy gaci nie kupiła

Gość sunriseee
hehe a czemu bys nie kupiła :D mój lubi ubierać porządną bieliznę wiec mysle, ze go ten prezent ucieszy :-p a zreszta to nie jakieś gacie z targu za 10zł tylko porządne :D

Gość o nieeeeeee
tylko łatwe kupują swoim facetom gacie, ja sie szanuję

Gość o nieeeeeeeeeee
czemu sie podszywasz???? nie umiesz nicka wymyslic

Gość sunriseee
lol:D ciekawe podejscie, ze tylko latwe kupuja bielizne :D my sie nie znamy miesiąc :P a łatwe to pewnie kupują gumki na prezent po m-cu znajomości ;)