Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda9mama

Czy miesięczne dziecko można dopajac koperkiem?

Polecane posty

Gość młoda9mama

Glukozą podbno już wolno, ale o koperku nie wiem. Mala ma straszne wzdęcia i sądzę że herbatka koperkowa by pomogła. Co wy na to? Dodam, że niestety nie karmię piersią.

no jasne ze tak, raczej powinnaś jak karmisz mlekiem modyfikowanym, ja raczej glukozą bym nie dopajała, sąsiadki dziecko dostało robaków owsików i wtedy dopiero sie zaczeło

Gość herbatka koperkowa
hippa jest już od 1go tygodnia

Gość mammma mia
to zalezy czy karmisz piersia czy butelka jak butelka to mozna, jak piersia to ty pij poltora litra herbatki koperkowej dziennie _ mojej po tym przeszly kolki

Gość kulka....
MNie lekarka powiedziala iz glukozy dziecku nie wolo podawac. Tylko wprzypadku wirusa gdy dziecko wymiotuje i ma rozwolnienie. Ja od samego poczatku podawalam dziecku herbatke koperkowa od pierwszego tygodnia. Za rowno przy pierwszym dziecku gdy karmilam piersia jak i przy drugim gdy bylo karmione butelka.

ta przekleta kolka moj maly mial przez 3miesiace cos okropnego herbatka koperkowa mozna i rumianek tylko uwazaj na rumianek bo czesto uczula ja wykladalam na brzuszek i klepalismy w pupe stanowczym ruchem tak jakbys kaczki na wodzie puszczala i dobry jest fotelik samochodowy i takie kolysanie nim rytmiczne ale delikatne, tylko uwaga zeby nie wypadlo dziecko cieple pieluszki na brzuszek i masowanie zgodnie z ruchem wskazowek zegara na moim dziecku fotelik sie sprawdzal troszke posiedzial i baczki zaraz byly

Gość młoda9mama
Dzię kuję za wypowiedzi