Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja-Jagienka

Facet lekkoduch? o co chodzi???

Polecane posty

Gość Ja-Jagienka

wiem ze taki temat kiedys sie pojawil (nie raz) ale nie moge odnalezc) Prosze o rozjasnienie i pomoc. Zerwal ze mna chlopak po 2 latach bycia razem. po kilku tygodniach odnowilismy kontakt, bardzo nas ciagnelo do siebie glownie fizycznie. to trwa do tera widzimy sie 1, 2 razy w tygodniu i zawsze konczy sie co tu kryc coraz lepszym seksem. gdy pytam sie ze mozemy tak rzeciez z innymi to twierdzi ze to nie nasz sprawa, nam jest dobrze razem (seks) i dlatego chce tych spotkan. jest o mnie zazdrosny, czasmi mi to mowi, i ze jest to cos w nim... boli go gdybym z innym. ale na moich oczach gada przesiaduje z kolezaneczkami. wie ze to widze i mnie zazdrosc bierze ale probuje to olac. stał sie kumplem do seksu. myslalam ze szybko wybierze sobie jakas ze swoich kolezaneczek ale albo mu nie wyszlo albo leci na kilka frontow. On zerwal i przeciez pierwsza nie bede plakac czy prosic o powrot naszych relacji, na razie wstrzymuje sie jak moge z jakimkolwiek kontaktem. ciezko bo kocham. dzis juz wymieklam i napisalam:( odczekac??? i zapytac wprost czy chce byc czy nie? czy co robic???

Gość Ja-Jagienka
chodzi ... o seks na pewno ale ja to wyczuc czy tylko?!

Gość Ja-Jagienka
dodam ze zerwal bo chcial wiecej wolnosci, spotykac sie z innymi - osaczalam go. mowi ze przestalo mu zalezec jak go atakowalam zazdroscia itp. nikt sie nie wypowie?

ja sie wypowiem - jestes glupia i naiwna, robisz za worek na sperme, koels nigdy Cie nie kochał, chciuał pobzykac inne, pobzykał ale dlaczego nie zdezygnowac z seksu z Toba skoro jestes tak głupia i naiwna by sie nabrac na jego tanie gierki. Kiedys kopnie Cie w dupe bo inna bedzie zazdrosna o kontakty z ex a Ty poczujesz sie jak zwykła dupodajka, ktora on sie bawił. Gdyby Cie kochał - byłby teraz z Toba a tak? moze szalec do woli, ma seks za darmo, nie musi sie z Toba meczyc. Gratuluje podjęcia najlepszej decyzji w zyciu - dawac dupy ex facetowi, bo on chce wolnosci...

Gość smoczycaaa
zla zla zla czytajac Twoje odpowiedzi stwierdzam ze masz problemy zwiazne z seksem. seks jest zly i brrrrrr.... nie znasz do konca sytuacji wiec nie wyzywaj od dziwek!!!!

hahaha nie mam zadnych problemow z seksem, o to sie nie martw :) ale ja w przeciwieństwie do autorki nie dawałam sie tak poniżac i wykorzystywac. Koles ja olał, bo chciał sobie inne pobzykac, ona cały czas go kocha wiec daje dupy byle on jej nie zostawił, cieszy sie z marnych 2 spotkań w tyg na seks... nie wiem czy jest sie czym chwalić.

o seks na pewno ale ja to wyczuc czy tylko?! nie czujesz tego? przeciez to widac na odległość. Facet Cię zostawił, bo chciał zobaczyc jak to jest z innymi, spotyka sie z Toba na seks, nie chce bys kogos miała - nie dlatego ze Cie kocha (gdyby kochał to by z Toba był) ale boi sie, ze jesli kogos poznasz to sie zakochasz i zrezygnujesz z tych waszych sex-spotkań. Sam natomiast ma w dupie twoja zazdrośc i umawia się z innymi. On moze Ty nie. Ja proponuje zerwac z nim kontak, bo on i tak do Ciebie nie wroci... a bedzie jeszcze bardziej bolało kiedy on w koncu sobie kogos znajdzie i zostaniesz sama z poczuciem winy i pustki. Nie rozumiem jak można kochac kogoś kto nas nie szanuje..

Gość Ja-Jagienka
przez ten miesiac ponoc spotykal sie z kims. to wszystko jest pomylone!!!!! grubo!!!!!!!! po co mu wiec seks ze mna, tylko dla sportu????? odszedl do innej, lepszej???? a teraz ciagnie go do mnie?????? niech spieprza do innej!!! mam ochote mu wygarnac! ale nie zrobie tego - musze udac ze wszystko gra. zeby tylo juz sie nie zblaznic wiecej i nic nie pisac:O widzimy sie codziennie na studiach! obled!

moze tamta z nim jeszcze nie sypia? albo sypia co 2-3 dzien wiec w dni wolne chodzi do Ciebie? zreszta dziewczyno... jak moze to i bedzie sie bzykał rano z nia a wieczorem z Toba... mam ochote mu wygarnac! ale nie zrobie tego - musze udac ze wszystko gra. a dlaczego mu tego nie powiesz?

Gość Ja-Jagienka
po prostu go oleje. a jak sie bedzie sie odzywal to wtedy wygarne. "moze tamta z nim jeszcze nie sypia? albo sypia co 2-3 dzien" - jesli tak jest to zajebiscie sie zapowiada zwiazek. slub i dzieci? i od samego poczatku klamstwa!!!!zdrady!!! bede go dzis widziec na zajeciach........

Gość Ja-Jagienka
albo zemsta???cos zeby popamietal jesli rzezywiscie tylko tylki mu w glowie :O

najlepiej zrobisz jak przestaniesz sie ponizac i przy okazji prestaniesz z nim gadac. Bad zmila, powiedz czesc i to wszystko. Przeciez nie musisz sie mu spowiadac i byc na kazde jego zawołanie i pierdnięcie. Ile Ty masz lat, ze nie potrafisz sobie poradzic z takim głupkiem 10? bo ja nie widze tu zadnego problemu - mowisz ze Ci sie znudził, ze poznalas innego i zeby spadał do tych dla ktorych Cie zostawił. Krótka pilka.

No ,no, ależ ci faceci się umieją dobrze urządzić... Jestem pod wrazeniem:) Natomiast nie Ciebie Ja Jagienko nie rozumiem... Jak dlugo jeszcze będziesz tolerowała taki układ?

Gość Ja-Jagienka
mam duzy temperament wiec ja tez czerpalam przyjemnosc. tez w pewien sposob wykorzystywalam sytuacje. bo gdybym tego nie chciala nigdy bym na to nie pozwolila. chociaz seks jest z nim znakomity, fantazjujemy dzwoniac i piszac to wlasciewie juz zakonczylam. ostani raz spotkalam sie z nim w piatek. pisal sobote i niedziele ale powiedzialam ze to byl ostani raz. ze juz tak nie chce sie bawic. albo cos naprawiamy albo BYE! dzis mu napisalam bo wymieklam... neutralnego smsa... nie odpisal. powoli odsuwam sie maksymalnie Potrzebowalam tyle czasu....ale to wreszcie we mnie dojrzalo Dzieki za pomoc

Gość smoczycaaa
Trzymaj sie! Powodzenia!

Gość jupiiijupiiiiii
jak sie sprawy maja?