Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest moi mili

Czy fececi lubia dzwonić do swoich ukochanych?

Polecane posty

:)

Gość gngfngfngfngfn
nie, nie lubimy, tak samo jak wy nie umiecie rozmawiac, sluchac, tylko morde drzec przez telefon i szczekac w smsach i na gg. juz wiesz?:D

a moze jeszcze ktoś?

Gość mala mi z muminkow
a co? powyższa odpowiedź jest dla Ciebie za trudna? a może prawidzwa i ci sie nie podoba? i nie jest taka, jakiej oczekujesz? do ksiązek, dziecko.

Gość tak racja
nie zawsze umiemy rozmawiać z facetami, i wtedy rozmowa telefoniczna jest dla nich bez sensu... jeśli słyszą tylko marudzące i wiecznie niezadowolone kobiety.. znam to z doświadczenia z moim facetem, który jest za granicą... dla faceta rozmowa to wymienianie informacji,... chyba ze umiejętnie ich wkręcimy w jakieś "słówkowe warjacje" zwłaszcze gdy oni naprawde są daleko... tak więc podsumowując to tylko od nas dziewczyny zależy czy facet lubi do nas dzwonic

Gość takaona2009
ja nie lubię gdy mój mężczyzna do mnie dzwoni, na szczescie dzwonidwa razy w tyg. i zawsze melduje wcześniej swój zamiar

Gość NO NARESZCIEEEEEEE
" nie zawsze umiemy rozmawiać z facetami, i wtedy rozmowa telefoniczna jest dla nich bez sensu... jeśli słyszą tylko marudzące i wiecznie niezadowolone kobiety .. znam to z doświadczenia z moim facetem, który jest za granicą... dla faceta rozmowa to wymienianie informacji,... chyba ze umiejętnie ich wkręcimy w jakieś "słówkowe warjacje" zwłaszcze gdy oni naprawde są daleko... tak więc podsumowując to tylko od nas dziewczyny zależy czy facet lubi do nas dzwonic" BRAWO KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BRAWOOOOOOOOO!!!!!!! NIECH SOBIE WSZYSTSKIE TO ZAPAMIETAJA!!!!!!!!!

Gość asdfghjhgfds
No ne wiem ... mi sie wydaje ze jesli dwoje ludzi sie kocha to normalnym jest ze chca byc ze soba jak najblizej,czeste spotkania,telefony. Nie mowie o dzwonieniu co godzine kontrolnie ale od czasu do czasu jakis mily telefon.. Przeciez to nie boli..No chyba ze sie ma za dziewczyne jakas choleryczke.

Nie powiedziałam, że wypowiedzi mnie satysfakcjonują czy nie satysfakcjonują. Po prostu chciałam się tego dowiedzieć i porównać z moimi przemyśleniami.

Gość kafka1
tak, jeśli to jest kontrolne dzwonienie co godzine to bez sensu!! trzeba umieć ze sobą rozmawiać i tyle... i wtedy napewno facet z miłą chęcią zadzwoni! jeśli usłyszy coś miłego zamiast pretensji i tysiąca pytań co? jak? kiedy? gdzie? z kim? oni tego nie znoszą i dlatego nie lubią dzwonić bo rozmowa wygląda jak wywiad!

Gość aleo
nie lubie, dzwonie tylko w celu wymiany informacji jak ktos wyzej wspomnial.